Da se postuju zakoni ne bi nista bilo..
A zasto ne treba pojas kroz grad, vozi se 50-60, drugi vozi 50-60, dodje do ceonog sudara...
TAKUMI
Da se postuju zakoni ne bi nista bilo..
Glup klip s obzirom da rece momak gore da ne treba pojas kroz grad...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Prica kao da je 1935'ta..
Ovi sto im je cudno sto se gine neka dodju na forum i sve ce im bit jasno
Dobro je staviti pojas mada odraslima pozadi tesko da moze biti nesto. Mene brine nesto drugo - svaki dan gledam majke-droljice neodgovorne kako u toku voznje pricaju na telefon a djeca se igraju kroz auto, dijete od par godina U TOKU VOZNJE STOJI izmedju prednjih sjedista. Ne daj Boze da dodje do udesa, to dijete ce da katapultira kroz soferku supersonicno, kao da ima afterburner.
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-05-17 at 23:52.
TAKUMI
kakvi,ima ona to sve u malom prstu, voznja telefon reflex sve je to 5 kod nje
p9lite
A nema preko idiota koji drze dijete za volan
nije, to su fore njihove, to rade i put Krupca u Nk, pomisli neko 'eo ih prodjoh lagano', pa makne pojas ili se nakaci na tel ili pretice kad ljus, eo je druga patrola.
tacno tako. znaci znam izreda situacija akcija na pojas, lika zaustave rasparla se na telefon, oni gledaju pojas i registraciju i 'uredu, prijatno', ili kad je bila akcija na ne reg vozila, moga si i bez pojasa i sa telefonom, bez svjetala, samo da si registrovan, ka nasa posla.
Forever young, i want to be forever young
Kome će prvo od forumaša da uruče nagradu za pojas.![]()
Sveza bi ih na trg golija guzica, da ih jebu kako ko naidje
Nece njega,on je njihov covjek
napisase meni jucer za pojas i to pozadi sam sjedjeo. doduse pooooojma nisam imao za akciju, ne palim tv i to.. al lagano, 20 evri, sica..
Ja bih to isto platio...
TAKUMI
Ti si mudo.
Zaustavise me danas i ovo daju![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks