Po petku se znalo da će biti loš vikendSve sto sam dobio u petak vratio sam već u subotu. Kanalčina
Tragedija dva dana. Udjoh na kraj u premier i na mec jiglava riga dva crvena za domace 61min. Da padne jos jedan gol 1.6. Ubacih 150e samo sto izadjoh iz kladzde 0-2. Te se povrnuh za dobitak ali usbacih 30 na bilbao 2, nica gg, raspali inter gg. Tragedija od kluba
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Po petku se znalo da će biti loš vikendSve sto sam dobio u petak vratio sam već u subotu. Kanalčina
Ja uložih neki deset eura ukupno,izvuče me Nica sad da daje četvrti gol 8 kvota je bila pred kraj.Loše svakako :-)
il fenomeno
igrajte poker ljudibatalite kocku .
slavia prag 2
plzen x2
svonsi 3+
Nece dobiti smrdljivi Hull. Tim koji sponzorise kladionica, tacno ce ostati 0:0 zato sto su svi zivi igrali keca. Primili gol za svaki slucaj, sponzor moze da bude miran.
Last edited by Severnjak; 06-05-17 at 16:27.
Hull nema pojma. Lester je bio siguran fiks i dobra kvota cak dodje 3+
Sad treba trpat pare na Svonsi koji je mnogo bolji tim i ne zasluzuje da ispadne.
Hull dobije kuci 4 u nizu, kljucna utakmica za opstanak, Sunderland citave sezone ne moze da se sastavi, ispali i matematicki iz lige i sada magicno dobijaju. A Hull sponzorise kladionica. Zelim samo tim *****rima da ispadnu i nikad vise ne primirisu Premier ligi, sponzori mogu da budu ponosni na njih koliko je ovo bila vrhunska navlakusa i mina.
Nisam hteo Swansea iako je bar 1X poklon, necu vise da se automatski vodim time kome za sta treba. Kladionice su previse pustile pipke a sad pred kraj sezone je narocito opasno kada mnogim timovima za nesto treba. A kvote na one najjace klubove koji su nezavisni od njih mikronske.
Last edited by Severnjak; 06-05-17 at 17:06.
Nisam pratio to, od pocetka mi je Hull bio za nizu ligu, nisam ga doduse igrao ni kad je dobijao jer mi se nije svidio kao tim i eto sva je prilika da ispada.
I Stoke igra za bet365
Hehe
Poyy
Danas ne znam ni sta bi igrao a svakako se necu previse zaletati, dobro sam se jos izvukao posle glupavog Hulla.
Neki info mecevi:
Roda 1 1.7
Rodi bitno zbog opstanka, Willem II ne moze ni gore ni dole, kvota jako opala na domace
Crotone 2 1.7
Ovo podseca na situaciju sa Hullom ali mi je sumnjiva ova dobra forma Crotonea, da li oni imaju para da kupuju utakmice ali ovde nije iskljucena saradnja i da je dvojka dogovorena
Slaven Belupo 1 1.5
Istra sa izostancima i rezervistima, SB ima sansu da dohvati Ligu Evrope
Malaga 1 1.45
Celta ce ponovo rotirati sastav zbog Lige Evrope a moguce da igraju 3 za 3
Wohlen 1 2.3
Ovo bi licno izbegao zato sto je sumnjiva liga i izgleda da ce ispasti neka ekipa sto ne moze da dobije licencu pa nema ni nekog motiva a gosti u dosta boljoj formi. Glavni razlog je sto gosti imaju dosta izostanaka. Mozda barem 1X na 1.35
Jake duple sanse
Nantes X2 2.2
Igraju u gostima protiv Lyona koji ce se stedeti za revans sa Ajaxom, Lyon ih pregazio 6:0 u prvom mecu pa da im se bar donekle revansiraju
Genova 1X 2.1
Ocito je da Inter namerno gubi utakmice kako se ne bi smarao sa njima beznacajnom Ligom Evrope, Genovi vec pocinje da gori pod nogama za opstanak. Zadnjih 7 susreta dobijao domacin.
I mozda jos Arsenal kec 2.05, red je vise da se zavrsi najgori niz bez poraza, samo jos ako igraci ispostuju Wengera. Bolju sansu da konacno u ligi porazi Mourinha verovatno nece vise imati, sad kad su ovi pogodjeni izostancima i igraju svakih 5 dana. ili bar 1X&0-3 1.85 posto ce ovaj naravno u bunker da izvuce 0:0.
Gobert 15,5 više
Favors 5,5 manje
Curry St. 26,5 manje
Green 12,5 manje
E zlog rada, sve kontra došlo![]()
Protiv uroka 🤣🤣🤣🤣
Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
Jedinstvo:Rudar 17:00h
Predlog: 2+pp kvota 2.55
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Sreca pa nisam sve spojio u jedan tiket, kombinovao sam nesto od svega toga i dobro je ispalo na kraju. Da se ne izmalerisam posto sam postao dosta sujeveran oko kladjenja, ali tek sam ove godine konacno uhvatio pravi ritam, a pre jedno 6-7 meseci nisam mogao bukvalno 30e da dobijem i tako skoro pola godine. A nisam nesto previse ni menjao samo sta sada mnogo vise koristim razne insajderske informacije, mada i tu se treba paziti i znati da se namirise sta ce da prodje.
Za danas singlirao Jaguares Ind. Medellin 1 1.8 kv ima besplatna analiza na Tipodromu, gosti sa rezervama, ovima bitno za play off, prvo igrao za 30e profita pa mi bilo malo pa stavio za jos toliko, ali necu preko toga. Dobar je info ali nepoznata mi liga pa sada da ne stavljam neke silne pare. Inace na tom Tipodromu sam se pretplatio na premium, 20e je za mesec dana sto mi stvarno nije puno a znaju da imaju dobre informacije, mada znaju i da omase, treba sam proceniti. Sa tog tiketa Roda, Crotone, Belupo i Wohlen su bili info mecevi. Nema, sad jos maj i onda vec se jako suzava ponuda sve do polovine avgusta, a narocito se leta moram paziti, proslo leto sam se prosuo najgore.
odmaram do vikenda pa pusti onda opet neke dobre predloge:fat:
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Postavicu za vikend uz neko krace obrazlozenje sta je najbolje igrati, najbolje sve to spajati zato sto ne treba ocekivati da su ovi svemocni, oni kasnije objave samo sta su pogodili a znali su jos kako da pucaju. A i cesto postave parove koje ne mogu nigde da igram.
Ko moze da stigne za danas:
Sokolov Znojmo 1 1.6
Moguce 3 za 3, domacima bitno za opstanak
Sered Spisska
slovacka druga liga, gostima fali 11 igraca, mozda nekih 1-1&2+/3+ ili neki hendikep na domace, cist kec 1.2 kv. samo sto ih nemam u kladionici gde obicno igram
Obe u 5 sati
I sad je nema uzivo, ali su u volkanu kasnili a meridijan ih drzao do pocetka meca... zavisno od uplate i odredjivali kvotu na zalost.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks