Da li moraju da se plate ""parking servis"" kazne pri registraciji?
Mislim da su nedje od decembra, januara ... e sad neko ce mozda bolje znati kad je tacno pocelo
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne znam cemu ovakvi snimci.
odavno u najavi, jos se i oduzilo, a tek je na Ustavni, dok jos prodje Skupstinu, i sta cemo onda sa ovim periodom od 4-5 god sto je bio zakon na snazi, ko ce odgovarat za to, kao i ono sto je neustavno bilo akcize za gorivo kad su povecali pa izio vuk magarca.
Forever young, i want to be forever young
Tako je to u tkz drzavama banana
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ови нису нормални, треба да се везујемо позади сад
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Akcija veli. I posle toga sto cemo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zaustavljaju preko puta panonke perione / a svi iz panonke izaslinesto su policajci nervozni bili 2x sam prosao tuda u 10min.
Које небулозе од небулозне полиције
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Aj srećno bilo, samo po dzepu dok se ljudi ne unormale...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Danas od Canja do skretanja za tunel tacno 3 patrole i sve 3 zaustavljaju. Ne znam ima li 2km razdaljine
I can't explain and I won't even try
„Neće biti bilo kakve tolerancije ni po pitanju korišćenja pojaseva na prednjim i na zadnjim sjedištima. Upozoravamo sve učesnike u saobraćaju da pojaseve obavezno koriste.
Pojas kroz grad ne treba nista.
ne, eo se vidi po crnim hronikama.
Ja ne kapiram ljude koji ne nose pojas. Pa nosite ga zbog licne bezbijednosti a ne da vam milicioner ne bi napisao kaznu.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Drug jedan je skoro imao udes na 160kmh, da je bio vezan poginuo bi, ovako je srecom izletio iz auta i prezivio
Ne kazem da se ne treba vezati, nego eto..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pojas kroz grad nista ne treba.
Svijetla od 1Maja do 1Sept. nista ne trebaju jedino da se pale ukoliko je kisa i oblacno a toga je tokom ljeta veoma malo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks