dje ima da se kupi termalna pasta, i kolko kosta to?
@Mehiko Može pomoć tj. direktan link? Nešto se ne mogu snać'.
@Quazar Funkcioniše li ovaj sajt uopšte? Djeluje mi staro i neaktivno.
Hvala vam momci.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
dje ima da se kupi termalna pasta, i kolko kosta to?
Dje kupit zeleni karton u pg danas?
Radi ti Lovcen danas u centru, Karadjordjeva ulica, mislim da je 25e.
Dje kupiti univerzalni daljinski za klima uredjaj ?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
nesto mi je merak da castim sebe da probam i ovo nego ih ne mogu nac' , pogledah u 2-3 ova bar-kod tabacco shop-a nema ih, dje da potrazim?
![]()
A Voli na stari erodrom?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nisam gledao, u Pejton sam ne bih se motao do tamo da idem ako nisi siguran?
Vidjeh da jedan lik pusi iste kod nas pa se zapitah mozda ima, u BG kad sam bio nisam mogao da vjerujem koliki izbor cigareta imaju.. Steta bas mi je merak bio da probam i ovo.. Hvala momci...
Dao je link odje neko vezije vijesti dje moze da se citaju premiun clanci, koristih je dugo, sve do danas kad ppce da steka, otvori bilo koji clanak i prazno pokaze samo.
Ima li kod od korisnika nje ovakve probleme i ako moze neko ubacit opet taj link da ne skinem?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ako ti ide neko ili ideš ti, pogledaj u Skadar. Bih skoro i vidio sam da imaju baš veliki izbor cigareta od Camela i onih fensi Luckies kojih kod nas nema pa do milion vrsta Malbora. Čak i Winston jebeny ima nekih linija koje u životu vidio nisam ođe. Ne bi me začudilo da imaju to što tražiš. I cijene su im niže.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Sobranie imas na skoro svaku trafiku, bar u bd/kotor ... doduse u onu obicnu kutiju
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A to su one sa CG markicom, smeće od cigare.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Raspad od cigara, niđe ali niđe veze sa cigarom iz Sobranie tabakere.
Zbilja onaj obični Sobranie baš loša cigareta, ove ne znam.
Prave Sobranie su odlične mada više za meračenje, nikako za uz piće, "cigar na cigar", jer je prejak, glava je znala posle par komada da me zaboli.![]()
Tesko, nemam u Albaniju nikoga. Prijateljica mi dolazi iz BG-a za nekih mjesec dana pa cu vidjet sa njom da mi donese ako bude imalo.
Za ovo cu se raspitati, samo sto ja ne bih uzeo steku, ovo mi je vise za "merak" kutiju da uzmem da probam...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks