Kad dama neće da pokupi na ulici govance od psa, al' zato 'oće da proguta završnicu od momka, da joj se ne izgliba haljina, ili kosa
Sell the Vatican, Feed the World!
Nerviraju me ove " ljubavne teme " po forumu, koja je ovo muka? Zatvarajte ovo.
Single prednosti, Intelektualna nadmoć u vezi, đe upoznat momka, ghosting, varajte nekog i još 50 takvih sa još glupljim nazivima.
Ne može niko nać momka ili đevojku, izać, oženit se ili udat ? To sve neko palamuđenje, bačanje loših fora, svako ispravan a na njega se koplja salomila, sve neka iskustva ka da živite po tri vijeka.
Safra do neba.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Potpis, pakao.
Sent From My Galaxy S7
Čekao se glavni otvarač takvih tema da se oglasi među prvima, i evo ga. Živi čovječe, diši plućima.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ahhhhhhhhhhhh, kad ubacite nesto na struju u ovu strujnu racvu, pa kao da ste ubacili u kantu, jer su ove rupice presiroke i gubi se kontakt.
![]()
Dokle vise :devil::devil::devil:
Izgibe narod od volana, ne trebaju nam ratovi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
kad moram da kupim neku novu stvar ,znaj da nemam sto obuc,nista mi gore nema od trgovine ,pogotovo u deltu ,pa probanje po kabina ,znaci NE MOGU !
obisao sam dosta fotokopirnica, al sto mi ona na Rimski trg ide na zivce pfff...ajde kopirnica kao svaka druga, al neka radnica tamo, mala ima metar i vjetar, ruke modre, masna kosa, oci zute kao vosak, ima stopala e ne vjerujem da je i broj 34...pa sve se nesto vrti, kaslje, pita koliko treba strana, pa kaslje, pa pita koliko puta, pa opet zakaslja, pa oces li obostrano ili jednostrano...e mislim se oca ti j dje odje dodjoh.A kaslje, a ruke drzi u dzepove, pa sve iz mozga, a kad kaslje na one moje kopije, izbaci jezik kao kokoska...e oca mu ko je zaposli onamo
Pa sto joj ne kazes da stavi ruke na usta kad kaslje?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
iha, toj je jetra posla, ta je gotova...
Ali pomaze u razbacivanju tih bakterija
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
-koji si klan-Samsung ili iPhone? Moraš da kažeš!
Đeca iza zgrade danas popodne se kategorisaše,došlo mi bilo da ih gađam knjigama i kasetama s police mi
'Voda u Podgorici poskupljuje za 23,8 odsto'
Najebaćemo od onih koji se ni do sad nijesu kupali...
Što je još gore ovim su NAGRADILI redovne platiše, a oni koji je nijesu do sad plaćali, neće ni od sad...
Bravi.
Lakse im je da su na tu vodu uveli drugu stavku koja se placa. Eo cemo je placat ka kablovsku i net.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Zavaracu sahtu, i staviti kubik kamena na nju, pa neka mjere koliko sam potrosio.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nervira me sto X puta radim istu stvar i nikad da se opametim. O jadu sam se zabavio kroz stan da provucem ispod lajsni HDMI kabl 10m, nov, i mjesto da probam kabl prije svega toga ja ga onako naslijepo postavim i on naravno NE RADI, uhhhh....
Ao ne moze gore 👊😠😡
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Brižne Crnogorce ovih dana opterećuje 24 godine starija supruga francuskog pre$ednika, a ne zabrinjava 26 godina vladajućeg javašluka.
Mrš!
Pada mi energija opasno posle 10h uveče.. Mislim da je vrijeme da se mijenjaju određene navike. J*bem ti, prije 2 dana u šorts a sad u jaknu - hej vrijeme, saftaj ga malo!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks