Vidi se da ne prati na predavanjima :mrgreen:
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Vidi se da ne prati na predavanjima :mrgreen:
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Prati - Prati > nego mu je sigurno mladji brat greskom usao na forum.![]()
A jeste, sad provalih da je ulazio.![]()
.
Naravno da je ta čuvena crna Mk3 TDI poznata i da je ne smiju zaustavit.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Kako da je zaustave kad se vozi iskljucivo po noci i to 300 metara do parkinga HDL-a....?
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Au jeste, oprosti zaboravih, jbg.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Ne mogu dobit RTS - da ih pitam sto izigravaju.
- da ne mogu gledat kvalifikacije Borkovica sad u 1 i to na najjacu stazu SPA-Frankosamp...Nego sve zamracuju pa moram preko interneta da gledam.
Ovo mi ne moze biti jasno kako i to jos od 90tih.
---------------------------------------
U Francuskoj pronadjen napusteni salon Lade.
Francuski salon brenda Lada, sa slika, prestao je s radom početkom 1990-ih te od tada izloženi modelu skupljaju prašinu. Brojne Lade Samare i nekoliko Niva ostale su neprodane pa već više od 20 godina skupljaju prašinu.
temporary image hostingcertificity.com
image hosting 12mbcertificity.com
image hostingcertificity.com
Ovo sad upalis i motor u gomilu
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ja bih onu Mazdu...
TAKUMI
Vi iz Crne Gore mislite da možete bahato i u Boki
Uhapšen bahati vozač iz Podgorice zbog više saobraćajnih prekršaja u Herceg Novom
Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili su slobode N.B. (25) iz Podgorice, zbog prekršaja koje je danas počinio u saobraćaju i nezaustavljanja na znak „stop“ kada su policijski službenici pokušali da ga zaustave.
Službenici Interventne jedinice CB Herceg Novi su danas oko 17,30 časova u mjestu Zelenika, zbog preticanja na punoj liniji koje su uočili, pokušali da zaustave vozilo „Renault Megan“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je kako se kasnije utvrdilo upravljalo N.B. Međutim, N.B. se nije zaustavio na vidno istaknuti znak „stop“ već je vozilom nastavio kretanje ka Kotoru.
U Kamenarima je saobraćajna patrola, kojoj je putem radio veze javljeno o navedenom, zaustavila ovo vozilo i kontrolisala vozača. Vozaču N.B. je saopšteno da je počinio prekršaje iz čl.319 st.1 t.21 i čl.321 st.1 t.7 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Policijski službenici su tokom komunikacije sa N.B. posumnjali da se nalazi u alkoholisanom stanju. Njemu je ponuđeno da se podvrgne alkotestiranju alkotestom što je on odbio, a potom mu je ponuđeno da se podvrgne pregledu u zdravstvenoj ustanovi i vađenju krvi što je on takođe odbio čime je počinio prekršaj iz čl. 318 st.1 t.10 u vezi čl. 291 ZOBS-a.
Vozač N.B. je potom lišen slobode zbog počinjenih prekršaja, kao i po prekršaju iz čl. 166 st.1 t.3 Zakona o prekršajima i priveden je u službene prostorije Centra bezbjednosti Herceg Novi.
O lišenju slobode je obaviješten sudija Suda za prekršaje Budva – Odjeljenje u Herceg Novom koji je naložio da mu se N.B. zbog počinjenih prekršaja sprovede večeras.
The more things change, the more they stay the same.
Gledam sad nesto na insta i iskace mi snimak
Prvo sto primjetih je light show na instrumentalki.
A zatim mi iskace Fabija u Emiratima
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
TAKUMI
Vidjeh amfija danas, isao je put nk, vidjeh i fabiu, isao je put pg.... nego sirenu jos ne napravih(radi ali izbaca osigurac) moram novu nedje narucit
oce li Fabia oko toga da radi? 😂😂😂😂😂😂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Masi onda drugi put
Dosao malo do Nk kuci da pomognem sta treba i da stavim ljetnje gume na auto i detaljno danga preperem.
Evo jedna za Fabiju opet
Last edited by AmFi; 06-05-17 at 22:35.
Fabia ima toliko posla da ne zna dje mu je glava.
Ovih dana treniram arab drift:
TAKUMI
E kunem ti da odu posle ovoga na rengen ni jedan organ ne bi na svoje mjesto bio
Plac u njemackoj, prodaju kurceve od kola 😂😂😂😂
https://home.mobile.de/DICK-AUTOMOBILE#ses
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
prevodio sam nekoliko faktura od ovih![]()
She is only here to annoy herself!
I meni su stalno iskocili njihovi oglasi kad sam trazio auto. Ne odgovaraju na mejlove
Oni iz auto prodaje bar su mi rekli da su uzeli nekoliko auta kod njih. Sve goli k****
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks