Govedo, kakvo june. Govedja glava iza volana.
Sinoc ja cekam i dodje june sa audijem pretice sve i dodje prvi.
TAKUMI
Govedo, kakvo june. Govedja glava iza volana.
Aoo
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 01-05-17 at 17:29.
Gomila lima.
TAKUMI
Proznaj da bi rado provozao ovog 4x4na2
Ne, ne palim se na ovo.
TAKUMI
A na ovo??
Moze Wraith. Ostalo baci ssmt.
TAKUMI
Da su Lexusi, onda bi mogli pričati, kažeš?![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Da, tada da.
TAKUMI
Masakrira ih Mercedes.
Instrumenti i središnji zaslon su zapravo dva spojena ekrana. Svjetska novost je Curve funkcija, koja naginje karoseriju u zavoju kako bi smanjila sile koje djeluju na vozača i putnike te učinila vožnju udobnijom. Audio sistem ima 1.520 watti, a u ponudi je i sistem daljinskog parkiranja pomoću pametnog telefona.
S-klasa dolazi i s četiri potpuno nova motora, dizelašima sa šest cilindra i 286, odnosno 340 KS i benzincima s 469 te 612 KS. Top model ima 630 KS.
Obnovljena S-klasa na tržište stiže u julu.
windows 7 print screencertificity.com
Nakon četiri godine S-klasa je redizajnirana. I dok je optički to vrlo diskretno, u tehničkom pogledu Mercedes je pripremio vatromet. S-klasa je napravila još jedan korak prema potpuno samostalnoj vožnji.
Automobil pomoću karata, radara i kamera prepoznaje okolinu te automatski prilagođava brzinu, ne samo u saobraćaju, nego i zavojima, kružnim tokovima te križanjima. Automatski mijenja i traku, a za to je potrebno samo pomaknuti ručicu žmigavca.
Kakav je auto ovaj Lexus IS220, kao ovaj sto je Amfi postavio?
Osim sto je Lexus pa cete da mi kazete "to je najkvalitetnije auto na svijet", zanima me ovako, realno?
Kakvo je odrzavanje, troskovi, na sto obratiti paznju? Ima li nekih mana ovaj model konkretno?
Odavno mi se svidja...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Motor 2.2 dizel je mana.
To ce ti i Fabija vudu mag tojote i leksusa reci
Tako je, dizel je mana. Glavna. Benzinci imaju problem sa karbonom zbog DI ubrizgavanja. Taj auto drugih mana nema. Auto je prejeben.
TAKUMI
MK8 Black Series - krenuh od jedne male valjda Golf od srece probudi se iz mrtvih - kako ide da oci ne mozes da otvoris ne znam sto mu je.
Sto ce biti kad bude ispravan kad se cacne malo. 360iljada turbina i motor nikad dirani. A cipovan ima 3ipo god.
Mora kad je VW TDI u pitanju.![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
ja danas usih kod lakovica, e kukavice vise sam kocio uz pastrovacku no sto sam gas drzo...ima.nesto.bizbi
p9lite
zamislite da bizbi vozi nesto sto ide ispod 11s do stotine.... odje se ne bi moglo zivjet... mada vec je tesko...
Ja vec razmisljam da zamolim admina da me izbrise, i nick i postove.
TAKUMI
Nacerao si me.
TAKUMI
Pred kraj mu je chip...meanika moze jos tolko
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ode pravo iz ove trake uz skripu guma, bizbi vjerujes li?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
spustio prozore da ne pali klimu
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks