sto radis? drzim ti lokal
sto radis? drzim ti lokal
Hej ćao
Zna li neko ima li i gde chocolate chips za kupiti? Dakle čokolada ok kvaliteta (može i crna) u baš sitnim komadima znam da mogu da izlomim običnu ali ne želim :mrgreen:
Hvala :cupcake:
Ne čitam s razumevanjem.
Idem ove 2 dana do Skadra malo sa ekipom, pa reko da me uputite malo sto valja tamo, jos nisam bio.
Najvjerovatnije cemo u Rozafu ici da jedemo, kazu da je jedno od boljih mjesta. Sad ima li ko preporuka?
Isto znam da je neko odavde bio i falio kolace u neko dosta "elitno" mjesto a da je na kraj racun bio smijesan, bar za nase neke standarde.
Pa ela ako imate i preporuke za takve varijante, udrite!
Koloseum blizu rozafe, ima kafić na krovu, odlican trelece. Cijenu su potpuno ok, kolac i dvije porcije sladoleda oko 4 eura...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mnogo ti je po meni bolji od Arbrija restoran Siroka, malo naprijed od Arbrija, nikad boljeg divljeg brancina nisam jeo, svaka preporuka!
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Meni se cini da se zove Meridian,a ne Koloseum, ako uopste pricamo o istom mjestu. Meridian se nalazi preko puta Grand Hotela Europa na krovu neke zgrade.
Kiceraj totalni, ides liftom boje zlata do krova, ali zato kolaci, mmmmmm.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ovaj je koloseum, a meridijan je preko puta cini mi se. Ovamo nije zlatni lift nego u staklu![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ovamo je pola staklo, pola zlato sa versace oznakama 😁
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Fala vi ljudi dobri.
Javljam kako i sto bi.
Strava cevapi u kiki na jaz, progutah 11 komada![]()
Dje uzeti smoked salmon ? Prije sam uzimao u HDL(prosle godine) bila je u neko crno pakovanje, norveska. Ne mogu je naci sad, mislim da je bilo 8e 400gr.
Hvala. Da ne znas cijenu mozda ?
Last edited by siraj; 01-05-17 at 13:09.
Rozafa ovjerena.
Kad udjoh unutra, haos, guzva lome se tanjiri i pada im pribor na sve strane. Sjedosmo za ful natrpanim stolom, koji konobar za 2 minuta ocisti. Odavno ne vidjeh toliko brzu uslugu a i ljubazni bjehu.
Uzesmo svega po malo na oval. Orada bjese vrhunska a i sve ostalo odlicno a za male pare.
Uzeh i ja pastu sa morskim plodovima, vrhunska. Na stranu to sto je bila 3e, stvarno je odlicna bila. Ne prebogata, ali za mene taman koliko treba plodova.
Vidim opet cu brzo put Skadra, cisto da se predoziram u Rozafu jos jednom.
Nije, nalazi se blizu jedne katolicke crkve nekih 5min pjeske od hotela Europa. Potrazi na google maps ulicu Marin Bicikemi, mada imas i svugdje lokaciju, fb, tripadvisor..
@Ser Bronn, meni je rizoto bolji od paste(stvar ukusa valjda). Probaj i picu sa velikim gamborima sledeci put, top je. I one pogace su isto prva liga.
Last edited by nexus4; 02-05-17 at 18:46.
Odlican sendvic za 3€
Slana palacinka 3€
Hrana generalno odlicna, drze je neki ljudi koji su radili u ameriku.
Restoran Verdi u Tuzi, lijevo prije Troje 1km
Topla preporuka.
Naslusah se hvalospjeva na racun cevapa iz Jevrica, pa rekoh danas da probam. Cevapi na tiganju su za tri klase losiji od Plane. Rostiljske neuporedivo losije. Da se razumijemo, i dalje su bolji od Volija, Lakovica i drugih marketa, ali ni primaci Plani. Prije par dana u jednoj brzoj hrani pojedoh cevape sa rostilja na cumur, rece radnica da su iz Jevrica, isto nista posebno nisu bili.
Istog sam mišljenja, Plana i samo Plana. Ja druge i ne uzimam u obzir uopšte. Meni su top i na tiganju iz Plane čak, nekad me mrzi da raspalim ćumur. Btw, mislim da ovu priču pričamo deseti put
Sent From My Galaxy S7
ja danas pojedoh ćevape od šahovića, nisu loši, al plana je plana, tako da se udružujem s vama
A drug, koji je vec par puta bio tamo, zapeo je bio za rizoto, ali nije se nikom jeo pa ga na kraj probasmo.
A jeli smo i picu na kraj, posle svega, dodje nam ka' dezertOdlicna i ona bila. A uzesmo i pica hleb sa sirom i paradajzem i posebne sa uljem i lukom, vrhunske. Ako na to mislis.
Za nas 7 ispade 93 ojra racun, za sve. A mislim na kraj da smo pola ponude probali.
Niko nije vise do jutros nista jeo ja mislim.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks