View Poll Results: Mislim da u svijetlu pogoršanja odnosa Zapada i Rusije:

Voters
186. You may not vote on this poll
  • 1. Crna Gora treba čvršće stati uz Zapad (EU,SAD i NATO) bez obzira na moguće posljedice toga

79 42.47%
  • 2. Crna Gora treba prekinuti dosadašnji pravac i držati se Rusije, bez obzira na posljedice toga

23 12.37%
  • 3. Crna Gora treba odustati od svrstavanja uz bilo koju stranu, bez obzira na posljedice toga

57 30.65%
  • 4. Pogoršanje odnosa Zapada i Rusije se neće desiti, tako da sve ovo trebamo zanemariti

11 5.91%
  • 5. Teško se cijepam kao ličnost u ovom traumatičnom opredjeljivanju/ ne znam

16 8.60%
Page 148 of 165 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158 ... LastLast
Results 3,676 to 3,700 of 4116

Thread: Crna Gora u odnosu na novu realnost i geopolitički sukob Zapada i Rusije

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Neka nam je sa srecom, trebamo sada sve kapacitete da ulozimo u kupovinu tona i tona vazelina, jer ce nam itekako trebati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobra vijest i za nas i za čitav region.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ja bih radje nemire nego mir u kojem se moje misljenje i misljenje vecine ne postoje. TACKA.
    Bolje umrijet, cistog obraza, ka da je to nesto strasno.

Da li ti uopste razumijes KOLIKO sam ja protiv uclanjenja u NATO?
    Znaci moje dijete treba da mre, jer ti mislis da je dobro umrijeti cistog obraza I zbog tvog poimanja svjetske pravde treba da nahebu cijele generacije.

Razumijem kad je covjek emotivan, ne zamjeri.

Evo I ja sam emotivan, meni srce danas puno jer sam svjestan da smo kao drzava oposlili jednu veliku stvar sa aspekta bezbjednosti narednih narastaja, I da smo mozda u poslednjem trenutku pobjegli sa balkanske vjetrometine.

Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

A ja sam ubijedjen da bi rezultati tog referenduma pokazali da je vecina izaslih biraca PROTIV. I sto cemo sad?

Ja bih radje nemire nego mir u kojem se moje misljenje i misljenje vecine ne postoje. TACKA.

Da li ti uopste razumijes KOLIKO sam ja protiv uclanjenja u NATO?
    Razumijem ja da ti imaš jak razlog protiv učlanjenja u NATO koji je zasnovan na emocijama i to poštujem, međutim ja sam samo napisao ono što mislim da je objektivan razlog ispravnosti izbjegavanja referenduma. Mislim da sam to napisao na krajnje nepristrasan način.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Znaci moje dijete treba da mre, jer ti mislis da je dobro umrijeti cistog obraza I zbog tvog poimanja svjetske pravde treba da nahebu cijele generacije.

Razumijem kad je covjek emotivan, ne zamjeri.

Evo I ja sam emotivan, meni srce danas puno jer sam svjestan da smo kao drzava oposlili jednu veliku stvar sa aspekta bezbjednosti narednih narastaja, I da smo mozda u poslednjem trenutku pobjegli sa balkanske vjetrometine.

Sad ces da vidis sto se zove mir moj batice, mislis li da su ove dojave o bombama bile sala? Nisu bratko nisu, vjezbaju da narod pocne da misli da je sala dok se nedje neki islamista ne raznese, jer se zna da islamisti targetiraju NATO clanice.

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Sad ces da vidis sto se zove mir moj batice, mislis li da su ove dojave o bombama bile sala? Nisu bratko nisu, vjezbaju da narod pocne da misli da je sala dok se nedje neki islamista ne raznese, jer se zna da islamisti targetiraju NATO clanice.
    Kao npr ovi teroristički napadi u Rusiji, koja je članica NATO-a...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kao npr ovi teroristički napadi u Rusiji, koja je članica NATO-a...

Sent from Tapatalk
    To je zbog borbe Rusije protiv islamista. Koliko mi se cini Francuska nema jednog vojnika u Suriji a imali su 100 teroristickih napada?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što ćemo sa terorističkim napadima u Indiji, Pakistanu, Kini, afričkim državama?

Što ćemo sa pola NATO članica, sa baltičkim državama, Poljskom, Slovačkom, Češkom, Rumunijom, Bugarskom, Grčkom, Hrvatskom itd. u kojim nema napada?

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Glupa im je prica. Masu je glupa. Ljudski je biti za ili protiv. Nije ljudski, podmuklo, mimo preispitivanja volje gradjana, nametati volju manjine ostalima. Jeli ovo njihova drzava vise nego moja? Interesuje li njih misljenje naroda po ovom pitanju? Ubijedjen sam da su manjina jer u suprotnom strah od referenduma ne bi bio ovoliki.
    Strah od referenduma nema veze sa odlukom naroda. Referendum bi ili potvrdio ulazak u NATO posteno ili bi bio pokraden od strane DPS-a u slucaju da im prifali. A tesko da bi im prifalilo. U svakom slucaju ne postoji opcija u kojoj je odgovor na referendumu negativan. Ne zaboravi da odredjeni clanovi DF-a ne priznaju ni rezultate referenduma 2006-e, a traze referendum jer kao "volja naroda". Zabolje njih za volju naroda. Jasno je i maloj djeci zasto DF zeli referendum.

Gle ovog mentaliteta. Upravo zbog ovakvih ljudi nam i treba NATO. Zbog takvih koji bi radije da umiru i da ratuju nego da zive u miru i skladu. Jos mislis da to nije nista strasno. A zbog cega? Zbog nekih fix ideja koje nemaju dodirnih tacaka sa realnoscu. Ako ti se umire idi umri, ali ostavi nas da zivimo u miru. Ne znam sta drugo da ti kazem.
    Last edited by VanjaTheMan; 28-04-17 at 15:44.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

znaci sad kad budemo u NATO em ce nam Albanci uzet teritoriju a ono sto nam ostane od nje to ce islamisti da zaspu bombasima samoubicama.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ja ne mislim da će radikalni islamisti radit terorističke napade u CG jer je gro kapitala ( osim autoputa ) ušao upravo iz država koje otvoreno podržavaju teroriste ... ne vidim razlog što bi neko to radio osim ukoliko im se ne ugroze intresi a NATO za sad ima samo koncenzus da se ugrozi Ruski kapital ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Samo treba da pogledate ko su bili radikalni islamisti koji su vrsili napade po Evropi. Rodjeni ili odrasli u Evropi a ne neke pridoslice koje su se pojavile niotkuda da haraju Evropom. A ne zaboravite i Adersa Breivika. Ne moras da budes islamista da bi bio terorista. Napad moze da se dogodi u bilo kojoj drzavi u kojoj postoje takve licnosti i to nema veze sa clanstvom u NATO savezu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Neka nam je sa srecom!
    Idemo dalje, novi list.

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Ја сам чврсто увјерен да је ова одлука на корист свих нас који волимо ову земљу.Посебно ово је јако битна и корисна одлука за нас Црногорце.

Прије пуних шест година сам дошао на овај форум да бих као обичан грађанин, дао свој мали и безначајни допринос борби за улазак Црне Горе у НАТО, тако што сам мање или више успјешно покушавао да демонтирам лажи које су нам сервиране.

Искрено прије шест година сам очекивао да ће ЦГ постати чланица НАТО-а за двије, најдуже за три године, са све ратификацијама.Нажалост због разних перипетија чекали смо и превише, али ко чека тај и дочека.

Елем данас је посао скоро завршен, стигла је и званична потврда да је ДФ у Холандији прикупио само два потписа за референдум и да истог неће бити, и можемо рећи да је од њих само остало да депонују ратификацију, 23. или 24. маја, кад закон ступи на снагу.

Што се Шпаније тиче, Конгрес је ратификовао, а сада је на реду Сенат, гдје је Протокол на одбору ево мјесец дана и још није прослиједио закон на Пленум, зато што није имао сједницу.Очекивао сам да то опосле ове седмице, али како нема сједнице одбора, чекаћемо мај.Но то је већ скоро техничко питање.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

A ne nego gledaj tvoga mentaliteta. Ja NISAM za ulazak u NATO a ti jesi. Dakle ti si za ubijanja i ratovanje a ne ja. NATO je ofanzivni svez cije clanice su odgovorne za mnogo mrtvih.
    Ti i tebi slicni ne date svijetu da zivi u miru. Tebi ako se ratuje idi i ratuj za Americke interese u Avganistan ostavi nas ostale na mir.

Ja kazem da je ljepse umrijet posten nego zivljet 100 godina bez obraza. Pitanje je sto i umrijet znaci. Recimo SDP je za mene sad mrtav.

Jesi li ti mozda misljenja da je sav taj radikalni islamizam bas nicim izazvan? Poludjeli ljudi tek tako, bez ugnjetavanja? Sto im bi?
    Radije bih umro sprecavajuci tebe da nekoga ubijes nego ubio nekoga. Manji je grijeh sebe ubit nego nekoga drugoga.
    Ti prvo i osnovno ne znas ni zasto Crna Gora ulazi u NATO i zasto su ljudi za ulazak u NATO. Kreirao si za sebe jednu morbidnu predstavu da bi opravdao svoju mrznju utemeljenu na neznanju. Mozda bi trebalo da odmoris malo i naucis nesto o svijetu u kojem zivis prije nego sto se upustis u ovakve diskusije jer ti je prica na nivou osnovca.

DA, ali frekvencija napada itekako ima veze sa tim sto je tvoja zemlja eventulano odgovorna za smrt ljudi koju neko saosjeca.
    Frekvencija napada ima veze iskljucivo sa brojem terorista na teritoriji i oportunitetom za djelovanje.
    Last edited by VanjaTheMan; 28-04-17 at 16:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Stvar je gotova. Ajmo na pivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bozo cv ? Covjek je najavio skori impicment (vec je trebao da se desi po njegovom shvatanju rijeci 'skoro') Trumpa mrtav ozbiljan. Ne treba Vanju uzimat za ozbiljno ni za izbor crtanih filmova a kamoli za ovako slozene teme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

A ne nego gledaj tvoga mentaliteta. Ja NISAM za ulazak u NATO a ti jesi. Dakle ti si za ubijanja i ratovanje a ne ja. NATO je ofanzivni svez cije clanice su odgovorne za mnogo mrtvih.
    Ti i tebi slicni ne date svijetu da zivi u miru. Tebi ako se ratuje idi i ratuj za Americke interese u Avganistan ostavi nas ostale na mir.

Ja kazem da je ljepse umrijet posten nego zivljet 100 godina bez obraza. Pitanje je sto i umrijet znaci. Recimo SDP je za mene sad mrtav.

Jesi li ti mozda misljenja da je sav taj radikalni islamizam bas nicim izazvan? Poludjeli ljudi tek tako, bez ugnjetavanja? Sto im bi?
    Radije bih umro sprecavajuci tebe da nekoga ubijes nego ubio nekoga. Manji je grijeh sebe ubit nego nekoga drugoga.
    CG ne mora da učestvuje niti u jednoj misiji, obavezni smo samo da branimo druge članice u slučaju napada na njih...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto onda nije vecina naroda glasala za partije koje u protiv ulaska u Nato?

Logika se koprca u grobu . Iskopajte je .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Za sve protivnike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    CG ne mora da učestvuje niti u jednoj misiji, obavezni smo samo da branimo druge članice u slučaju napada na njih...

Sent from Tapatalk
    Cg ne mora da ucestvuje niti u jednoj misiji, obavezni smo SAMO da branimo druge clanice u clucaju napada na njih...

Odje je izgleda dovoljno kopirat umotvorinu i pustit da ponovno citanje izazove bujicu smijeha, kakav pakao od recenice :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by antigona View Post
    Cg ne mora da ucestvuje niti u jednoj misiji, obavezni smo SAMO da branimo druge clanice u clucaju napada na njih...

Odje je izgleda dovoljno kopirat umotvorinu i pustit da ponovno citanje izazove bujicu smijeha, kakav pakao od recenice blue:
    Kad pogleda čoek post na koji je odgovoreno, i blago retardiranoj osobi bi bilo jasno da se prvi dio rečenice odnosio na ofanzivne misije... Za teže retardirane nijesam siguran...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Zasto onda nije vecina naroda glasala za partije koje u protiv ulaska u Nato?
    Postoje li te stranke uopšte?

Je li ovo predsjednik jedne od njih?
    http://www.vesti.rs/NATO/Milic-U-ovo...bude-mira.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ranko je pokazao dosljednost i ovoga puta !

Mogu samo da mu zavide.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Page 148 of 165 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)