Dobra vijest i za nas i za čitav region.
1. Crna Gora treba čvršće stati uz Zapad (EU,SAD i NATO) bez obzira na moguće posljedice toga
2. Crna Gora treba prekinuti dosadašnji pravac i držati se Rusije, bez obzira na posljedice toga
3. Crna Gora treba odustati od svrstavanja uz bilo koju stranu, bez obzira na posljedice toga
4. Pogoršanje odnosa Zapada i Rusije se neće desiti, tako da sve ovo trebamo zanemariti
5. Teško se cijepam kao ličnost u ovom traumatičnom opredjeljivanju/ ne znam
Neka nam je sa srecom, trebamo sada sve kapacitete da ulozimo u kupovinu tona i tona vazelina, jer ce nam itekako trebati.
Dobra vijest i za nas i za čitav region.
Znaci moje dijete treba da mre, jer ti mislis da je dobro umrijeti cistog obraza I zbog tvog poimanja svjetske pravde treba da nahebu cijele generacije.
Razumijem kad je covjek emotivan, ne zamjeri.
Evo I ja sam emotivan, meni srce danas puno jer sam svjestan da smo kao drzava oposlili jednu veliku stvar sa aspekta bezbjednosti narednih narastaja, I da smo mozda u poslednjem trenutku pobjegli sa balkanske vjetrometine.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Što ćemo sa terorističkim napadima u Indiji, Pakistanu, Kini, afričkim državama?
Što ćemo sa pola NATO članica, sa baltičkim državama, Poljskom, Slovačkom, Češkom, Rumunijom, Bugarskom, Grčkom, Hrvatskom itd. u kojim nema napada?
Strah od referenduma nema veze sa odlukom naroda. Referendum bi ili potvrdio ulazak u NATO posteno ili bi bio pokraden od strane DPS-a u slucaju da im prifali. A tesko da bi im prifalilo. U svakom slucaju ne postoji opcija u kojoj je odgovor na referendumu negativan. Ne zaboravi da odredjeni clanovi DF-a ne priznaju ni rezultate referenduma 2006-e, a traze referendum jer kao "volja naroda". Zabolje njih za volju naroda. Jasno je i maloj djeci zasto DF zeli referendum.
Gle ovog mentaliteta. Upravo zbog ovakvih ljudi nam i treba NATO. Zbog takvih koji bi radije da umiru i da ratuju nego da zive u miru i skladu. Jos mislis da to nije nista strasno. A zbog cega? Zbog nekih fix ideja koje nemaju dodirnih tacaka sa realnoscu. Ako ti se umire idi umri, ali ostavi nas da zivimo u miru. Ne znam sta drugo da ti kazem.
Last edited by VanjaTheMan; 28-04-17 at 15:44.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
znaci sad kad budemo u NATO em ce nam Albanci uzet teritoriju a ono sto nam ostane od nje to ce islamisti da zaspu bombasima samoubicama.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja ne mislim da će radikalni islamisti radit terorističke napade u CG jer je gro kapitala ( osim autoputa ) ušao upravo iz država koje otvoreno podržavaju teroriste ... ne vidim razlog što bi neko to radio osim ukoliko im se ne ugroze intresi a NATO za sad ima samo koncenzus da se ugrozi Ruski kapital ...
deuscroix
Samo treba da pogledate ko su bili radikalni islamisti koji su vrsili napade po Evropi. Rodjeni ili odrasli u Evropi a ne neke pridoslice koje su se pojavile niotkuda da haraju Evropom. A ne zaboravite i Adersa Breivika. Ne moras da budes islamista da bi bio terorista. Napad moze da se dogodi u bilo kojoj drzavi u kojoj postoje takve licnosti i to nema veze sa clanstvom u NATO savezu.
Neka nam je sa srecom!
Idemo dalje, novi list.
Ја сам чврсто увјерен да је ова одлука на корист свих нас који волимо ову земљу.Посебно ово је јако битна и корисна одлука за нас Црногорце.
Прије пуних шест година сам дошао на овај форум да бих као обичан грађанин, дао свој мали и безначајни допринос борби за улазак Црне Горе у НАТО, тако што сам мање или више успјешно покушавао да демонтирам лажи које су нам сервиране.
Искрено прије шест година сам очекивао да ће ЦГ постати чланица НАТО-а за двије, најдуже за три године, са све ратификацијама.Нажалост због разних перипетија чекали смо и превише, али ко чека тај и дочека.
Елем данас је посао скоро завршен, стигла је и званична потврда да је ДФ у Холандији прикупио само два потписа за референдум и да истог неће бити, и можемо рећи да је од њих само остало да депонују ратификацију, 23. или 24. маја, кад закон ступи на снагу.
Што се Шпаније тиче, Конгрес је ратификовао, а сада је на реду Сенат, гдје је Протокол на одбору ево мјесец дана и још није прослиједио закон на Пленум, зато што није имао сједницу.Очекивао сам да то опосле ове седмице, али како нема сједнице одбора, чекаћемо мај.Но то је већ скоро техничко питање.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ti prvo i osnovno ne znas ni zasto Crna Gora ulazi u NATO i zasto su ljudi za ulazak u NATO. Kreirao si za sebe jednu morbidnu predstavu da bi opravdao svoju mrznju utemeljenu na neznanju. Mozda bi trebalo da odmoris malo i naucis nesto o svijetu u kojem zivis prije nego sto se upustis u ovakve diskusije jer ti je prica na nivou osnovca.
Frekvencija napada ima veze iskljucivo sa brojem terorista na teritoriji i oportunitetom za djelovanje.
Last edited by VanjaTheMan; 28-04-17 at 16:16.
Stvar je gotova. Ajmo na pivo![]()
Bozo cv ? Covjek je najavio skori impicment (vec je trebao da se desi po njegovom shvatanju rijeci 'skoro') Trumpa mrtav ozbiljan. Ne treba Vanju uzimat za ozbiljno ni za izbor crtanih filmova a kamoli za ovako slozene teme.
Za sve protivnike
![]()
Postoje li te stranke uopšte?
Je li ovo predsjednik jedne od njih?
http://www.vesti.rs/NATO/Milic-U-ovo...bude-mira.html
Dick Laurent is dead!
Ranko je pokazao dosljednost i ovoga puta !
Mogu samo da mu zavide.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks