Koji je broj korisnickog servisa Telemacha 068, a da nije 1800
Samo nek su živi i zdravi. Zadnja dva mjeseca nekoliko puta na svakih sat vremena slika se zamrzne na tridesetak sekundi. Prvi put došao serviser, resetovo ruter na fabrička podešavanja i otišao. Nije pomoglo. Danas dolazi i kaže da ne može da pomogne jer se koristi risiver, veli da se pređe na karticu i da će 90% bit bolje, ali onda nema premotavanja onih 72 sata. Do prije neki mjesec ovih problema nije bilo. Ako ne može da se koristi risiver bez problema, onda uopšte ne treba da reklamiraju da nude tu opciju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Premotavanje bez risivera radi kad ako imate mogucnosti prikljucite eksterni hdd.
Koleginica spržila dva hdd-a pokušavajući to. Moguće da ima i drugih faktora za tako nešto, ali to nije poenta. Nije reklamirano da premotavanje radi isključivo preko hdd-a.
U čemu je razlika?
Da nema kod Telemacha nekog duplanja brzina u najavi kao kod što je slučaj kod mtela npr.? Moram se do kraja nedelje odlučiti šta da ubacim u stan...
Kakvo duplanje? Ni ovo sto nude sad ne mogu da ispostuju.
Dali mi neko moze reci kakav nov ruter se dobija na telemach?
Imam onaj stari od mkabla pa da vidim dali se isplati da menjam.
trazih na netu ali nema mnogo informacija, msm da su sve sa slabim dometom.
Ako neko moze da sliak bio bih veoma zahvalan..
Manji paketi rade, ja i jos nekolicina koju znam imamo trio premium 80/4, nema sanse preko 50mbps da izvucem ni direktno kablom na modem kad probam torrent sa priv trekera recimo.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
40/3 uzeh, duo. Ruku na srce najviše zbog SK-a, tako mi Arene i ruskih komentatora po internetu više...
Ima li kakve najave proširenja ponude TV kanala a da nisu ovi tipa MBC i slični
Moram ih pofalit da su ekspeditivni da jebe oca, preksinoc sam se online prijavio, juce ujutru dosao straus da potpisemo ugovor, eo jutros vec zovu da odrade instalaciju![]()
To preko veze se ne računa :mrgreen:
Nemam nikakvu vezu vala bez ako straus nije što pogura'
Btw, 40/3 paket.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 27-04-17 at 10:55.
Kako ide kod Telemacha trazenje kanala, ovi strucnjaci iz tehnicke podrske vele da to zavisi od TV-a, majko sveta ko sve danas radi u podrsku.
Uglavnom, opseg frekvencija koju skeniram i sto biram za operatera? Zemlja znam da treba bit Njemacka.
Sent From My Galaxy S7
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks