Mislio sam zaratilo se kad ispred bigljea dojava izgleda zaustavljaju se kola na bulevar meleon njih opkolili neke momke djevojke se smrzavaju.![]()
Mislio sam zaratilo se kad ispred bigljea dojava izgleda zaustavljaju se kola na bulevar meleon njih opkolili neke momke djevojke se smrzavaju.![]()
Budva danas
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
@amfi đe jesti u bd, tortilje, pizze, sendviči...?
Opraštajte što uzurpirah temu...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#fakenews
Ma u Kuzinu.
TAKUMI
Nedjeljom u Garden pizza day
Sent from my Motorola 8400
Mozda sam promasio temu, ali da pitam: Moze li se bez saobracajne preko granice? Imam polisu, ali mi saobracajna nece biti gotova, 99%. Planirao sam da idem do Ohrida.
Moze li da se izvadi neka potvrda ili nesto u MUP, dok ne bude gotova saobracajna?
mozes pjeske
meni su tablice i saobracajnu zavrsili za manje od 5 dana ukljucujuci i vikend...a to je bilo prije 20dana... pojuri da ti to zavrse...
Koga da pojurim i kako, pomagaj...Meni bi trebali da zavrse samo saobracajnu za 4dana
A valjda imas nekog u mup, mada trebao si reci da ti je hitno, da ces preko granice... za dva dana zavrse..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Imam dva zvucnika >Bose< od S6 za smijesne pare ali nmg da vjerujem da ne mogu bas da grme u golfa jer u audi dodje fabricki pojacalo i vufer.
(ne znam sto ce mi jace) ali zao mi da propadaju ova dva ljepotana.![]()
Koliko su i koja dimenzija?
Imaju 2 oma otpor, zato su loši. Poveži ih redno da dobiješ 4 oma i onda će da se čuju.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Ne mogu sad da odajem cijenu.
Vidjecu sjutra kakva je situacija - meni su u golfa visokotonci harman kardon pa to je bruka kako se cuju + zadnji na tablu e u vrata sam zaboravio koja je marka...Jer ne mogu ocima vidjet vufere i pojacala bez ono ajde sto je fabricki.
Pa se nadam sjutra da ce moci ovi da legnu nego se bojim da mi se stakla na retrovizore ne slome jer i ovako mi se stakla tresu kad pojacam. :grin:
Ahahaha, opušteno Bizbi. 20w RMS-a su. Ako ćeš baš dobre, pođi u Audio Dream i kupi JBL sa odvojenim viskotoncima. Vrhunski su.
Bizbi kupio novi auto. Isto cadi kao stari
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Čudnovata.
upload piccertificity.com
Bizbi, je li proradio Turbo od silnog RMSa?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks