Page 17 of 21 FirstFirst ... 7131415161718192021 LastLast
Results 401 to 425 of 521

Thread: Silom tata

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Arhitetka View Post
    To je jedina municija kojom raspolazes, posto ti je ova intelektualno emocionalna na nivou ukljeve.
    Hahahahahahahahahaahhahaha, pa kad cemo se probat na bojnom polju
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by KRKNA View Post
    Znate li što je najtužnije - što ovđe na forumu postoje dva i po muškarca, kojima bih rentirala matericu za njihovo $eme, jer, po mom mišljenju, oni mogu napravit' ljude po svakom pitanju...i takvi treba da se razmnožavaju, jer nam fali normalnih, zdravih i pametnih...
    Kod žena sa foruma, da sam muško, majke moje đece bi bile svega njih tri...
    Bimvelju!
    Ovo bi bio najčudniji grupnjak ikad: dva i po sa tri. Zvuči kao kvadratura jedne kuhinje.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Ne znam sto je prica da neko pravi dijete da zavrsi nesto sto on nije i slicno..
    Ja ovu moju prduljicu dobih da bude srecna i zadovoljna a ostalo cu ja zavrsit sam, a ona sto bude htjela neka je sa srecom samo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Hahahahahahahahahaahhahaha, pa kad cemo se probat na bojnom polju
    Je8emmtisve, ti si slijep pored ociju. Zar ne vidis lijepo ko je attention freak ovdje, zeljan tvojih muskih grudi, znoja, dlaka i tupih udaraca o matericni zid. Naravno, sa kondomom.

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Ne znam sto je prica da neko pravi dijete da zavrsi nesto sto on nije i slicno..
    Ja ovu moju prduljicu dobih da bude srecna i zadovoljna a ostalo cu ja zavrsit sam, a ona sto bude htjela neka je sa srecom samo
    Kako se probudise ljudi u proljece 😃
    E ako znam, lijepo je imat stavove, ali "planirat" buducnost na nacin "ja cu kako ja ocu" ... vazi.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ovizionizi nije rekao ništa što nije u skladu sa onim što već mislim o njemu, a to nije ništa dobro. Vjerujem da je utisak obostran.
    Pa i nije bas obostran, valjda. Osim tvog politickog mudrovanja, uglavnom cu se slozit sa tvojim nekim stavovima. A i dobro pises, tako da si mi ok. Izvini
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Tri očenaš i u redu je to.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Arhitetka View Post
    Je8emmtisve, ti si slijep pored ociju. Zar ne vidis lijepo ko je attention freak ovdje, zeljan tvojih muskih grudi, znoja, dlaka i tupih udaraca o matericni zid. Naravno, sa kondomom.
    Nisam ja attention freak. Samo si na moj kulturan post odgovorila uvredom, da sam ukljeva.

Naravno da cu i ja tebe da vrijedjam, samo sto sam intelektualno na mnogo vecem nivou, pa ti ne kapiras. Nesto poput:

kvarni ima novu empirijsku istinu: zena (u ovome slucaju ti) koja misli da muskarac (u ovome slucaju ja) naziva zene *****ma, sigurno se toga izraza dosta naslusala u zivotu od muskaraca, pa sad misli da su svi takvi.

Nismo svi takvi. Ja bi ti pricao da si najljepsa, al bi se uvece prema tebi ophodio kao prema najvecoj... ne mogu ni da zamislim sebe ovako pametnog i kulturnog da kazem tu rijec.

PAX.
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ovo bi bio najčudniji grupnjak ikad: dva i po sa tri. Zvuči kao kvadratura jedne kuhinje.
    Možda nijesam bila jasna kod to ' i po' .
    To su dva forumaša, ali ne kompletna ��. Lomim se, nijesu mi još za 100% ��.
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Aaaa, znači jedan je muškarac i po, a drugi je drugi. Bilo šta drugačije i zalazimo u zonu razlomaka.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Ne želim da imenujem, da vam ne pokupim sve naslovne strane ��
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

NHM dal' da ti čestitam ili da ti kažem "moja sućut"
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ja cu jedan prvijenac i vodu, hvala. Do kad radi kavana?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    37 Posts

Džizus krajst, šta vi radite. Oprostite što se miješam, nebitno je moje pisanje, no mi nešto dosadno, pa ajde, dako me ne proždrnete.

Što ste toliko sujetni svi skupa. Svako za sebe izgleda misli da je apsolutno u pravu i svako ko se ne slaže s time je automatski u krivu. Niko nikog ne želi da sasluša, svi idu đonom.

Još jedna stvar je uočljiva, nečija reputacija na forumu je bitnija od onog što ta osoba piše, tako da svi oni koji su od ranije u dobrim odnosima s tom osobom, na bilo koje pisanje te osobe gledaju s odobravanjem, dok postovi osoba koji nam i inače nisu po volji,m odmah bivaju okarakterisani kao manje vrijedni.

E bez obzira na dobru reputaciju koju recimo @Artemis uživa, ne mogu da vjerujem da može da izjavi da je položaj žena u današnjoj Crnoj Gori i CG prije jednog vijeka, ili već koliko, isti ili maltene isti. I svima je ta izjava ok, i jedini ko reaguje na to je @ovizionizi, koji biva automatski ''ispljuvan'' i njegovi argumenti se odbacuju s podsmijehom i nekakvim nelijepim tonovima; isto tako, jeste da @zvončice i inače fino pišeš i imaš dosta životnog iskustva i ne mlatiš praznu slamu, no tvoji stavovi imaju kičmu, nije lijepo aludiranje na nekakve genetske anomalije u ičijem plemenu. Takvo pisanje ti ne stoji dobro.

Apsurdno je da neko mora da se objašnjava što, makar djelimično, dijeli nečije stavove. Pa od svakoga se može nešto naučiti( čak i od Rakuna ), što bi se iko pravdao zbog toga (jbt, @NHM ima nezahvalnu dužnost jer se eto nevoljno mora složiti s ovizionizijem.. pa stvarno, je li realno).

Kad su ovakve stvari u pitanju, ustvari ne samo ovakve no sve stvari koje čine život, niko nema tapiju na apsolutnu istinu. Svi imamo svoje istine koje su rezultat naših iskustava, čak su i te naše istine često promjenljive u vremenu, jer kako čovjek raste godinama i duhom, kako saznaje neke stvari, kako okusi život, onda mu se i stavovi mijenjaju.

Onako kako smo se mi izborili s nekom situacijom, možda neko drugi ne bi, no bi uradio na drugačiji način. I sve je to ok.

Je li ovdje ijedna od djevojaka bila u situaciji da iz ovog ili onog razlgoa abortira? Ili da zadrži plod a da je zbog toga partner ostavi? Je li ijedan muškarac imao situaciju da njegova partnerka, iz ovog ili onog razloga, abortira? Ili svi pričate o tuđim primjerima. Ja sam bio u ovoj situaciji iz trećeg pitanja, i bogme da znate, ostavi to traga na one koji su donijeli takvu odluku, a ako ćemo iskreno, najviše ostavi traga na djevojku, ipak se radi o njenom tijelu i plodu koji je bio unutar nje. Neću ipak precizirati, ne treba sve detalje kazivati javno.

Što se tiče pitanja kog je postavila @kliker, šta ako cura ostane trudna i želi dijete uprkos protivljenju partnera? Pa, iako mi muškarci mislimo da smo po tom pitanju ravnopravni s ženama, meni se čini da nismo. Priroda je tako udesila da je žena ta koja ima organe u kojima će se to diejte razvijati, te mislim da nikako nemamo prava da je tjeramo da radi nešto što joj nije po volji. Jbg, neka smo koristili kondom, neka je ona redovno uzimala pilule, neka ima spiralu, neka sve, samim činom seksa smo pristali na sve moguće ishode, ma koliko oni bili malo vjerovatni. Ako se već radi o odraslim osobama, onda druže moj Rakune, prihvati odgovornost. Život se i sastoji u prihvatanju odgovornosti. Neprihvatanje je odlika dječijeg uzrasta. Volio bih i ja da mi je život stalno uživanje i da mi svi povlađuju i da bude sve kako ja želim, no zalud, tako ne može.

Druga je stvar namjerno obmanjivanje muškarca i ''hvatanje'' na trudnoću ili ekstremi poput onoga što je NIKO iskusio. Za te stvari nema opravdanja i ja evo odajem priznanje NIKU, ako mu išta to znači, štoo je ostao čovjek i nije izvršio neko od krivičnih dijela protiv života i tijela. Tj, makar se nadam da nije.

Nešto mi je skroz strana pomisao da se na osnovui ičijeg pisanja na ovom našem lijepom forumu (koji eto u zadnje vrijeme baguje, no to ne mijenja stvari) može ocijeniti da je forumaš/ica materijal za uzeti ga za muža/ženu. Manje više, dosta se ljudi zna međusobno te, htjeli ili ne htjeli, svi mi pišemo s ''šlagom'', svi se predstavljamo da smo pismeniji, svestraniji, zanimljiviji no što jesmo. Tako da to ne pije vodu.

Izvinjavam se što sam vas ''isprozivao'' poimenice, iako vi mene niste, tako da sad imate pravo na kontra-napad, naročito Arhitetka,vidim da joj to noćas ide od ruke, mada nije ženstveno takvo ponašanje, ako mene ko pita. A ne pita.

No kao što rekoh, bilo mi nešto dosadno, pa uzeh malo da pišem iako najčešće samo čitam.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Evo sam morala da se dovijam na milion načina jer quote ne radi barem meni...mada mi ni poruke ne idu nešto...evo ovako, već sam rekla dobrodošao, ne zna da li čitaš, čujem da da, pa me raduje, inače za one koji ne znaju naš stari dobri forumaš....odvojila sam jedan dio posta koji mi je bio za ogovor najinteresantniji
    Džizus krajst, šta vi radite. Oprostite što se miješam, nebitno je moje pisanje, no mi nešto dosadno, pa ajde, dako me ne proždrnete.

Što ste toliko sujetni svi skupa. Svako za sebe izgleda misli da je apsolutno u pravu i svako ko se ne slaže s time je automatski u krivu. Niko nikog ne želi da sasluša, svi idu đonom.
    viđi, nije nam ovo prva diskusija...složićeš se da svi na osnovu ovoga što neko ovje piše formiramo mišljenje o njemu...i načinom na koji neko komunicira sa forumašima je odgovoran za način na koji mu se odgovara...ja ne znam ko je sa druge strane i ne zanima me (što se ne bi moglo reći za sve forumaše, ali ok, svako na svoj način) onaj ko nas stalno proziva za sujetu je obično najsujetniji..tu ću se zaustaviti, neću odgovarati tebi a pisati o drugome Samo ću dodati da sam se naslušala gluposti, a manje više znamo kako ko razmišlja o kojoj temi, a posebno dobro znamo koji će tok diskusija imati...baš ću se zaustaviti
    E bez obzira na dobru reputaciju koju recimo @Artemis uživa, ne mogu da vjerujem da može da izjavi da je položaj žena u današnjoj Crnoj Gori i CG prije jednog vijeka, ili već koliko, isti ili maltene isti. I svima je ta izjava ok, i jedini ko reaguje na to je @ovizionizi, koji biva automatski ''ispljuvan'' i njegovi argumenti se odbacuju s podsmijehom i nekakvim nelijepim tonovima;
    Nemam ni volju a ni želju da branim Artemis...niti je ona to od mene tražila...repliciram na njen dio isključivo što smo SVI učesnici "prozvani" da nijesmo reagovali na nešto što je, po tebi, očigledna glupost izrečena u njenom postu, pa kao mi sad nju kao volimo pa kao ćutimo...lično se sa više njenih stavova ne slažem nego slažem i nemam problem da ako je to tema koj ame zanima i kažem svoj stav, međutim u ovom slučaju si ti potpuno pogrešno razumio kontekst onoga što je ona rekla...rekla ja, a ja parafraziram, da je u NEKIM slučajevima, odnos pojedinih prema ženama u današnjem modernom vremenu jako loš da im modernizacija ništa donijela nije, i da su stari možda bili ti koji donose odluku za koga će šćer udati i možda doživljavani kao vlasnici, ali su svoju šćer, ženu i snahu poštovali i nijesu dali na njenu čast i obraz! Ženu su poštovali a u današnje vrijeme mnogi ne poštuju ni majku, ni snahu ni sestru ni suprugu...ja nijesam imala potrebe da reagujem na Artemisin post jer sam ga ovako shvatila...a ja ću dodati, da je moja prababa (danas bi imala 120 godina da je živa) nakon smrti svog muža bila apsolutni "monarh" u svojoj porodici, i ono što je rekla je bio zakon...sinovi (4 komada) su prije mogli glavu izgubiti nego da ih majka poprijeko pogleda...mogla je pod starost da podvikne sinu a on da se istoga momenta ušuti, iako je imao preko 60 godina! Isto tako, kao anegdotu pričam jedan slučaj kad sam svoga tatu "tužakala" kod babe, koja je SVE na svijet bijeli mogla da mi završi! Sva tatina zabrana je padala u vodu onoga momenta kad babu nagovorim da mu kaže da me pusti u grad...Je li to strah od majke u onom gore, ili od moje babe u ovom drugom slučaju, ili beskrajno poštovanje?
    Paralela sa danas? Ni slučajno nema podudarnosti! Danas mogi sinovi ne poštuju majke a ne babe! Ja sam Artemis ovako shvatila i imala sam potrebu da ovo objasnim Ako neko nije živio u porodici u kojoj je žena bila poštovana to je njegov problem! Moje tetke su samo i uvijek od svoje braće imale samo poštovanje i pažnju! To što su običaji nalagali da se očevi pitaju ne znači da je moja prababa uzela prađeda a da ga nikad nije vidjela, nije no ga je vidjela i vrlo bila zaljubljena u naočito momče, baba je upoznala đeda na livadi gdje su zajedno ovce čuvali, ona 17 on 20 godina i on je tati rekao da bi nju i tata je pošao da isprosi...izvini, ali to je bila najstrašnija strast i iščekivanje....tetke su već iz malo modernijega vremena, ali su isto nakon kratkog poznanstva sa muževima imale vrlo uspješne brakove...ja pamtim samo poštovane i jake žene koje nijesu bile bez svoga glasa u porodici! Ko pamti drugačije, ne mogu mu pomoći a nikakvi napisi o nekakvim probanjima mlade od strane đevera i ostalih muškaraca po kući me ne zanimaju!

isto tako, jeste da @zvončice i inače fino pišeš i imaš dosta životnog iskustva i ne mlatiš praznu slamu, no tvoji stavovi imaju kičmu, nije lijepo aludiranje na nekakve genetske anomalije u ičijem plemenu. Takvo pisanje ti ne stoji dobro.
    Nemoj mi sa Ovizijem kvarit komunikaciju...nogu bih slomila da sa njim dvije normalne rečenice razmijenim...rekoh li da je odgovor obično onakav kakav neko svojim pregalaštvom i zasluži?

Je li ovdje ijedna od djevojaka bila u situaciji da iz ovog ili onog razlgoa abortira? Ili da zadrži plod a da je zbog toga partner ostavi? Je li ijedan muškarac imao situaciju da njegova partnerka, iz ovog ili onog razloga, abortira? Ili svi pričate o tuđim primjerima. Ja sam bio u ovoj situaciji iz trećeg pitanja, i bogme da znate, ostavi to traga na one koji su donijeli takvu odluku, a ako ćemo iskreno, najviše ostavi traga na djevojku, ipak se radi o njenom tijelu i plodu koji je bio unutar nje. Neću ipak precizirati, ne treba sve detalje kazivati javno.
    Bez obzira na tvoje iskustvo, tvoje mišljenje ne mora biti relevantno za mene ili bilo koga ko je proživio potpuno isto iskustvo...svi imamo različite percepcije, poglede, senzibilitet...vjerujem da svi imamo određeno mišljenje koje bi se sigurno razlikovalo kad proživimo određenu situaciju, ali opet čovjek je misleće biće, čak i ako nije nešto proživio mora formirati mišljenje!
    Slažem se da je žena ona koja je trudna i ona koja donosi konačnu odluku, ali odgovornost je na oboje i nikoga od odgovornosti ne abolira stav "ona je trebala stavit spiralu ili popit pilulu" ili "ne bio mislit na kondom ja mu ga neću stavljat"...u svakom slučaju dijete je uvijek na gubitku...eto tako

Izvinjavam se što sam vas ''isprozivao'' poimenice, iako vi mene niste, tako da sad imate pravo na kontra-napad, naročito Arhitetka,vidim da joj to noćas ide od ruke, mada nije ženstveno takvo ponašanje, ako mene ko pita. A ne pita. :grin:
    neka si ti, bujrum

No kao što rekoh, bilo mi nešto dosadno, pa uzeh malo da pišem iako najčešće samo čitam.
    šta bi bilo da pišeš duge postove

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ovđe je greška u samom nazivu teme. Ne može ništa na silu.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

ja kad viđeh da si ti posle mene postovala reko evo me nagrdi Alapy što sam ovoliki post napisala

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ne citam onolike postove. A i tema je skroz pogresna. Ne moze niko da te prisili da imas dijete ako neces i tu je kraj price, tako da ne vidim cemu ovolika razglabanja.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

pa upravo je tu kvaka...zato nije silom mama, jer mama silom biti ne možeš, a tata možeš...na stranu to što tata ne želi da prizna da je tata, ali kad se dijete rodi protiv njegove volje, onda je on silom tata...tema je ta...i postavljač teme je upravo to napisao, da mu je cura protiv njegove volje sakrila da je u drugom stanju i rodila dijete

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Nije nikakva kvaka ni tu. Ako ti se rađa, rodi ga. Ne može ti niko zabranit. A ako ga onaj ko ti ga je napravio neće, ne možeš ga prisilit. Sve je vrlo jednostavno. Nema filozofije. Stvar izbora.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Valjda se dijete pravi kad su oboje ZA to.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Da li bi ti, da imas mogucnost da rodis dijete koje zelis, abortirao zato sto ga druga strana ne zeli?
    Ako želim dijete a osoba sa kojom sam zakačio mi se osoba psihofizički dopada i nema nekih naslijednih bolesti u familiji ne bih abortirao. Ali nikada ne bih ucijenio tu osobu

Da li bi ti nekome dovolio da odlucuje o tvom tijelu i tvojim zeljama?
    Upravo se radi o tome što se ovdje od starta propagira da žena može muškarcu da naredi šta on po njenom mišljenju mora da želi
    Sta ima samohranih majki i djece koja nikad nisu upoznala oceve i... nisam nigdje cula da su ti ocevi zrtve takvih situacija. Obicno zive kao da nista nije bilo.
    Jadan spin. Od starta govoriš o tome da otac mora biti otac djeteta koje ne želi

To je kao npr. da nekome poklonis 1000€ i taj ih ne utrosi onako kako si ti mislio, vec kupi nesto po svojoj zelji. Mozes li se bunit?
    Ako nekome dam 1000 € i on ih potroši na pozlaćenu bezbol palicu kojom mi lomi glavu. Treba li da istrpim ?

I u ovom slucaju si samo 'donor' koji moze, a ne mora da ima udjela u tome kako se sa njegovom DOBRVOLJNOM donacijom postupa.
    JA čitavo vrijeme pričam upravo o tome da ako želiš dijete sa mnom treba da me posmatraš samo kao donora, ti si ta (između ostalih) koja mi natura ulogu oca
    Last edited by Rakun; 21-04-17 at 00:29.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E Boga mi Dzeki,ovako ti je kako je Zvoncica shvatila taj odlomAk.
    Malo se okrene covjek oko sebe,ne samo oko 353774 godina iza sebe.Takodje sebe i preispita,na sta je spreman recimo kad i za sopstveni udio povodom "greske" drugi treba da dobije lekciju,da se kazni.To mi je ravno tim,opet kazem nekim,starim crnogorcima koji su tiranisali zenu bez potrebe a cini mi se,jesam li u pravu ne znam,o kojim moze da govori samo neko ko im je i nalik.

Ne mora niko da se slaze sa mnom,ne patim za pohvalama nit ih trebujem.Opusteno.

Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ako želim dijete a osoba sa kojom sam zakačio mi se osoba psihofizički dopada i nema nekih naslijednih bolesti u familiji ne bih abortirao. Ali nikada ne bih ucijenio tu osobu

Upravo se radi o tome što se ovdje od starta propagira da žena može muškarcu da naredi šta on po njenom mišljenju mora da želi

Jadan spin. Od starta govoriš o tome da otac mora biti otac djeteta koje ne želi

Ako nekome dam 1000 € i on ih potroši na pozlaćenu bezbol palicu kojom mi lomi glavu. Treba li da istrpim ?

JA čitavo vrijeme pričam upravo o tome da ako želiš dijete sa mnom treba da me posmatraš samo kao donora, ti si ta (između ostalih) koja mi natura ulogu oca
    Moj stav (da pojasnim jer se ne razumijemo) ...kad ulazis u nezasticene, pa i zasticene odnose preuzima se odgovornost za svaki ishod (dijete, bolesti, pa i neizljecive bolesti).

Ako oboje ne zele dijete, podrzavam abortus. Ali ako ona zeli...ne mozes tu nista da promijenis i dzabe sva lamentiranja.

Po meni (moj stav, ne mora znaciti da mora biti i vas) je normalno da se postane otac i bude otac djetetu koje se rodi bilo ono zeljeno i planirano ili ne (naglasavam - ne muz, vec samo otac).
    Ali, posto se neki muskarci, tj. ti, sablaznjavaju na tu ulogu i govore o ucjenama, unistavanju zivota itd... pokusavam da vas, tj. te, utjesim da ne moras to da budes ako neces. Nema te ucjene (osim sudske tuzbe za priznavanje ocinstva, dnk analiza i obaveza placanja mjesecne alimentacije) koja te moze natjerati da ti budes u pravom smislu otac. Tada si samo na papiru, ali sta te briga, posmatras sebe kao donora i "mirna savjest".

Ti zelis da ishod bude: ona uradi sto ti zelis i sve je po starom. Super po tebe ako ispadne tako, ali ako ne ispadne dzabe ti sva ova prica i prituzbe.

Nije strasno biti otac, cak je mnogo lijepo ako se postavite da tako gledate na stvari.

Ako je zena vec odlucila da rodi ( vracam se na to da joj i priroda i zakon to omogucavaju i tu ne mozete nista da uradite) zasto ne biste ucinili najbezbolniju stvar i bili makar uljudni prema toj zeni i djetetu da barem nema ruznih trauma. Vi muskarci mozete da nastavite zivot gdje ste stali, zena obicno ne moze, i da to dijete posmatrate kao jednu pozitivnu, a ne negativnu pojavu u svom zivotu.

Naglasavam....kad vec ne mozete na legalan nacin nista promijeniti, ucinite barem da ne bude gore nego sto jeste.

Da ne mislite da pravdam zenin postupak, ne pravdam, nije moralan niti ispravan, ali ako je ona vec neznavena, nepromisljena, itd.., morate li vi biti jos gori da biste je naucili pameti?
    Ona ce svoju lekciju nauciti vec u prvih par mjeseci, ali dijete ce placati za vase nesuglasice i ratno stanje.

Nije strasno imati dijete. Teze je sve, ali se sve i moze i sve je sa djetetom ljepse, samo ako se ima dobra volja i ako se gleda optimisticno.
    Last edited by Kliker17; 21-04-17 at 06:30.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Idem da citam "Rat i mir", zurim,zurim

Page 17 of 21 FirstFirst ... 7131415161718192021 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)