Ne, nego na onog na kojeg si prvo pomislio.
Ps: Albanija ima more.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Politikom se bavim zbog izdajnika:
http://www.vijesti.me/vijesti/amfilo...oj-gori-934122
Ako neko negira postojanje nacije kojoj pripada vecina stanovnistva drzave u kojoj zivi, pokusa da sprijeci nezavisnost drzave u kojoj zivi, radi u korist druge drzave, a protiv one u kojoj zivi - je li to dovoljno za definiciju izdajnika?
Pod definiciju izdajnika bi se moglao podvesti i dobar dio iz vrha vlasti koji je je ucesce u vlasti naplatio pljackom i poharom drzavnih resursa - jer i to je izdaja. Ili cak veleizdaja.
E sad, je li gore/bolje biti izdajnik, ili veleizdajnik? Igleda se kod nas i jedno i drugo isplati. A mnogi to ne smiju ni kas'ti. A oni koji se usude, nek im Svevisnji bude zastita.
Sacekaj malo, ne zuri. Samo zato sto DF kaze da se na iskazu ovog sociopate gradi proces ne znaci da je tako. Prica o umijesanosti DF-a je pocela mnogo prije nego sto je ludi Sindja postao dio cijele price. Uostalom, tuzilastvo apsolutno mora da ima druge dokaze sve i da je Sindja najnormalniji covjek na Balkanu, jer na osnovu iskaza svjedoka ne mogu da osude nikoga. A sud jos nije prihvatio optuznicu tako da jos uvijek postoji mogucnost da od toga nista ne bude. A u slucaju da dodje do sudjenja, bice javno i vjerovatno izuzetno zanimljivo bez obzira na ishod.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kako Telenor 47 a Telekom 17? Telekom ima manje mobilnih pretplatnika ali zato ima adsl, optiku..
Ili Laković 4.5 a Voli 3, nemoj da se zahebavamo
http://www.vijesti.me/vijesti/teleno...a-bemax-934059
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Imao je Telenor na osnovu ostalih prihoda 25m, vjerovatno su prodali dio imovine... Outsourc-ovali su većinu poslova, imaju skoro tri puta manje zaposlenih...
edit: Voli 1650 zaposlenih, Laković 550 u 2015.
Evo link ko oće malo da istražuje, imate polje finansijski iskazi > pregled finansijskih iskaza... https://eprijava.tax.gov.me/TaxisPortal
Last edited by MeDo_JE; 18-04-17 at 12:22.
#fakenews
imao je Telenor nerasporedjenu dobit ja mislim pa je ove godine odlucio da je iznese![]()
Pozdravljam novinare iz Vijesti i imam pitanje za njih, zašto objavljuju podatke za 2015 kada su im dostupni podaci za 2016?
Janović o opozicionim navijačima: Ne dajte im vlast, pa ćete vidjeti kakvi su
Nakon što su pojedini sportski savezi negodovali zbog iznosa novca koji su dobili od Ministarstva sporta na osnovu Konkursa za sufinansiranje programa sportskih subjekata u
2017., među kojima je i atletičarka Slađana Perunović koja je kazala da će “jedva imati za patike”, uslijedilo je reagovanje Ministarstva sporta na čijem je čelu Nikola Janović.
Ministarstvo poručuje da je rekordan iznos novca od tri i po miliona eura najbolji odgovor Ministarstva sporta na to kako se država ophodi prema sportu i crnogorskim vrhunskim sportistima. Dodaju da su u pojedinim slučajevima uočili mogućnost zloupotreba pa prijateljima Atletskog kluba Nikšić “koji u opozicionim dresovima bez broja, navijajući sa margina, strahuju za sudbinu crnogorskog sporta i sportista” poručuju da su “dokaz novog pravila, ‘ne dajte im vlast, pa ćete vidjeti kakvi su’”.
“Tri ipo miliona eura koliko je uplaćeno na račun 25 nacionalnih saveza najplastičnije demantuje navode da su naši pojedini reprezentativci i reprezentativke dovedeni na rub lične i profesionalne egzistencije. Ako jednoj Slađani Perunović, gotovo 17.000 eura koliko je Ministarstvo sporta na ime njenog programa za ovu godinu dodijelilo Atletskom savezu, nije dovoljna motivacija, pitamo, šta je? Koliko je Atletski savez tražio za Slađaninu stanarinu, hranarinu, vitaminizaciju, stipendiju, pripreme, honorar za trenera, sportsko-medicinske preglede, fizioterapeute, masere – toliko je od Ministartsva sporta i dobio, 16.760 eura. Mistarstvo nije štedjelo ni na programima ostalih sportista, već je prepoznalo brigu Saveza da srazmjerno dobijenom novcu vodi računa i o ostalim najboljim atletičarkama i atletičarima, Mariji Vuković, Kristini Rakočević, Danijelu Furtuli, Darku Pešiću”, navodi se u saopštenju Ministarstva sporta.
Ministarstvo sporta podsjeća da će kvartalnim monitoringom pratiti realizaciju ugovora i upozorava da će nepoštovanje istih po prvi put povlačiti njihovo raskidanje, ali i obustavu isplate novca na račun Saveza do kraja godine, dok će brigu o reprezentativcima i njihovim programima u tom slučaju preuzeti Ministarstvo sporta.
“Takođe ističemo da je Komisija prvi put, bez izuzetka iscrpno obrazložila razloge zbog kojih Ministarstvo nije podržalo odredjene projekte. Prema planu, Ministartstvo će sjutra pristupiti zaključivanju ugovora sa klubovima. Koristimo priliku da ukažemo i na to da smo u projektima većeg broja klubova uočili potencijalne zloupotrebe, jer se njihovi programi poklapaju sa programima Saveza a pri tom se odnose na istog sportistu, ne bi li na taj način kao klubovi dobili novac na dva mjesta po jednom te istom osnovu. Na taj način svima njima, uključujući i Atletskom klubu Nikšić, koji se između ostalih zabrinuo za opstanak crnogorske i nikšićke atletike, želimo da damo do znanja da im Ministarstvo nije htjelo kumovati u tom naumu, niti će”, poručuju iz Ministarstva.
“Imamo poruku i za njihove prijatelje koji u opozicionim dresovima bez broja, navijajući sa margina, strahuju za sudbinu crnogorskog sporta i sportista, a posebno reprezentativaca, ne bi li na račun Ministarstva sporta namakli koji politički poen. Vi ste gospodo dokaz novog pravila, ‘ne dajte im vlast, pa ćete vidjeti kakvi su’. I umjesto što ste se stavili u službu zaštite crnogorskog sporta i sportista, znajte da o njima brine onaj ko zna. Ministarstvo je odlučno da uredi sistem crnogorskog sporta i od toga neće odustati”, zaključuje se u saopštenju.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
I sesti dobitnik lazne prijave o bombi je hotel Ramada.A dje nece uhvatiti ovu fukaru da mu se iskacu po glavi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
hmm Ramada Hemera..mozda je neko od konkurencije![]()
She is only here to annoy herself!
ne znam ko uopste postavi bombu pa dojavi da je tu... u cemu je fora onda
f6
Đe su oni Kinezi da bače dvije lopate betona na ovo
Nije lako, ali je jako rođaci.
propade li ovo most ljudi da vas ne kunem
f6
Evo je stvarno sramota na glavnu saobracajnicu u CG da most propane da se ovakva rupa stvori, e ovo nema nidje
Podgorica Podgoricanima!
Pa nije bas samo to receno. Preskaces detalj da je sudija Vojnog vijeca koje se oglasilo nenadleznim zbog nesposobnosti za sluzenje vojnog roka( sto je vec samo po sebi glupost jer je Sindjelic vec pripadnik VJ) bio upravo Milivoje Katnic.
Sluzbeno dodjeljeni advokat, preporucen od strane Milivoja Katnica, ke drugi clan tog istog vojnog vijeca. Dakle svi su dobro upoznati sa tim ko je osoba sa kojom se susrecu.
Mozemo mi da o DF mislimo ovo ili ono, ali im lagano razvodnjavaju pricu, da je SDT postao sprdnja od institucije, koja je posluzila da se rijese problemi u DPS-u i dobiju izbori. DF je povukao dosta pametnijih poteza od SDT-a do sada
Pa ga mozes banalizovati koliko volis.
Afera Primorka:
https://www.cdm.me/hronika/slucaj-pr...ag-stamatovic/
Još pojedinaca iz dps-a koji ne predstavljaju kolektiv i koji su radili na svoju ruku, bez dps-ovog znanja, aminovanja ili zaštite.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a 11*1, koji je sve aminovao
Kako su Đukanović i Vlada CG žirirali državnim novcem kredit "Primorke" od 14 miliona eura?
Kad je jos 2012. nagoviješteno da bi državne garancije, vrijedne 4 miliona eura, izdate 2010. barskoj komapaniji Melgonija Primorka, mogli platiti građani, bilo je jasno da je cijeli posao krenuo nizbrdo.
Otvoreno je pitanje – kako je Vlada, na čijem je čelu bio Milo Đukanovic, odlučila da, državnim novcem, barskoj kompaniji žirira za kredit od 14 miliona, kod NLB Montenegro banke, odnosno na osnovu čega je ofšor kompanija, kiparska Melgonija Holdings Limited, koja je postala vlasnik Primorke, sa osnivačkim kapitalom od 15 000 eura, zavrijedila povjerenje Vlade i žiriranje sa 270 puta većim iznosom.
"Ko je vlasnik Melgonije Primorka vjerujte mi uopšte mi nije važno, možda vama jeste, meni nije, to mi ime ne znači ništa, ali baš ništa, posebno nemam nikakva saznanja ko stoji iza toga. Ovdje prema mom saznanju nije bilo nikakvih zakulisnih radnji, nikakvih privatnih interesa, nikakvog prelivanja novca poreskih obveznika u privatni džep", kazao je Milo Đukanović.
http://www.vijesti.me/tv/kako-su-duk...na-eura-934325
A je li vama važno?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kakva je ovo paralelna realnost zna li se. Čas je Šišmakov pa Šišmiškin, pa Aleksander pa Sašo.
Mile se ne sjeća da je bio u Spuž a ni Sinđa. Katnić se ne sjeća ničega.
http://www.vijesti.me/vijesti/df-sin...popovic-934282
Nije lako, ali je jako rođaci.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks