Ona djevojka sto je sleCela sa puta podlegla je povredama 24god.
----------------------------------------------------------------------------------
Bice da je ovaj beli preticao.
screenshot windows 7
Sleper sletio u Platije.
bože sačuvaj...
Jutros kod semafora kod 697, udes, E klasa zaždila u taxi. E klasi podignut gepek tako da je 99% CG hah...
zure stalno .
f6
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tragedija. Koji je ovo dio pg, ne mogu prepoznat?
Od Tehnomaxa na stari kad se krene prema Sahovicima.
Ja licno sam juce za dlaku pokupio Megana koji je presijecao iz desne ulice. Ne gleda niko nista nidje. Samo svoj posao da se zavrsi.
Ja cu da prodam motor i kupim tamic
A moooooooj brate :/
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ko je momak ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Jeste tuzno i zalosno tako mlad covjek, ali i s druge strane divljao je svaki dan da nisi mogao ni kafu popit od njega i slicnih a tek na saobracaju, sta sve nije radio...
Nisam ga poznavao, kontam da je to neki hobi ali brate sto je mnogo... mnogo je!
R.I.P.
Opet udes na Stari A. Sinoc na kružni čovjek diže ženu na pješački, sad kod Aurela opet udes....
Bjelopoljac Milorad M. Rahović (24) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 1.30 sati na magistralnom ptuu Bijelo Polje - Dobrakovo, dok je njegov brat Miodrag Rahović 28 zadobio teške tjelesne povrede, saopšteno je iz OKC Uprave policije.
take a screenshotcertificity.com
Veli mi drug da je zastoj na vranjinu 40min zbog udesa.
BR CG 047
Na most izmedju gintasa i trgovinske roknuo pezo 206 u zadnji branik noviji a6.
Most onoga Aleksića. A na ovu sliku sto je bronx stavio, jasno se vidi uzrok udesa, udario je u uzrok.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks