Zna li se oce li se smilovati da u ponudu ubace b92 , jedino ga telemach nema u ponudi ? Nema se gdje gledati Kesic....
Pogledas ga u utorak na youtube
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koci li kome ovaj risiver zlosretni. Svaki dan se paralizuje tu oko minut.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Bili praznici, šaltali se kanali u nedogled, ponuda očaj živi. Cinestar premier je prikazivao filmove koji se vrte svake dva dana, FOX na svaki kanal svaka 2 minuta reklame, RTS uglavnom zamračen, a onda ide red gadluka od kanala tipa happy, diva, dm sat, imaš i rtcg sa kvalitetom slike od prije 30 godina i sadržajem od kojeg čovjek dobije dijareju... ponuda je loša gospodo za ne tako malo para..
a i spremali su se za praznike pa nisu račune odštampali![]()
ponuda je više manje ista kod svih operatera. što bi tek radio da si na telekom? ponuda telemacha je bolja svakako od konkurencije a sad ne znam što pojedini očekuju. to je to - i više manje takva je šema i u okruženju.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
koji je pasword na d3 mini
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
ako mene sjecanje sluzi password je "1234"
Odjednom mi se izgubilo masu kanala sta da radim ??
Ima li gdje prenos vecitog derbija ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Odradi fabricki reset risivera. To ti je do njega.
meni se jutros izgubilo sve sem info kanal na d3 mini....nema nedelju dana da sam ga ugradio...zvao, resetovali oni tamo resetovao ja doma al nista...posle se ne javlja niko na callcentar...nevrijeme il sta?
Meni je "vrisnula" kablovska. Radi net I fiksni al error javlja risiver. Vele da je do njih. Ima li jos ko problema I ima li naznaka kad ce biti rijeseno??
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Dal se nekom desavalo i sta moze biti razlog blokade IP adrese od strane sony-a? To mi se desavalo ranije,samo sam restratovao ruter na 10 min,da se promjeni IP,onda je sve normalno radilo,. Zadnji put sam imao problem prije 2 godine,dok ove nedelje vec 3 puta. Dva puta sam rijesio resetovanjem,a treci put sam morao zvati operatera. Mene interesuje razlog ako moze neko da mi objasni zbog cega to dolazi do blokade IP adrese?
Send From Sea Coast
Do kad će da glume ludilo? Kablovska ne radi satima
Sent from my iPhone
Znaci katastrofa. Da zovem operatera non stop,em sto potrosim racun za razgovor,em sto ne mogu odma da sredim nego moraju da salju tehnickoj podrsci pa me onda oni zovu kada dodjem na red. Vjerovatno kako je sve vise korisnika usluga tako ide blokada IP od sony.
Nije stvar da je telemah samo kriv,milion korosnika u svijetu se zale,eto u Srbiji svako drugi ima problem al rijesi resetom rutera.
Znam da sam sa teme otisao u off,pardon....
Send From Sea Coast
I meni je u zadnjih 10ak dana 3 puta štekao risiver. I onda kad se restartuje kaže "error configuring the network" a zatim piše da se provjeri da su svi kablovi uključeni (naravno da jesu). I tako 100 puta, restart pa greška, pa ponovo... Dok u jednom momentu se ne smiluje i ukači. Pri tome mi internet radi bez problema (hvatam bežično na PC, telefon, tablet). Fiksni tel takođe radio.
Pustena optika u centru grada podgorice!
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ima li nade da se doceka i na Stari aerodrom , dje je bila infrastruktura mkabla ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks