2.50 €
Troja - Tuzi
Najbolji kolac u pg, Garden
Tortilje u Cheers veoma dobre.
Nije vala zamjerka, samo konstatacija![]()
I sad je dzabe vala 4e
Ekspresna dostava danas iz kvarta 👍👍
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
2.50 €
Troja - Tuzi
Najbolji kolac u pg, Garden
Tortilje u Cheers veoma dobre.
Last edited by Flint; 12-04-17 at 17:07.
Prave li se đe tortilje koje su makar malo slične onima koje su se pravile u Rembrandt?
Ili u Touch na stadion što je nekad bio. Ono je bila tortilja.
Nema "Tetkica" na svijet
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kuku! Koliko mesine...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako bih skinuo ovu osovinu i obrija ovo ka cika kure...
![]()
Aoooooo....Amfi.....sad si navukao na sebe bijes
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ovjeren House of Gyros (ugao Stanka Dragojevica i Hercegovacke).
Dobra prica, nije lose...
Presto i House of Gyros- mrtva trka.
Kakva crna mrtva trka...
Viđeh da hvalite Presto pa rekoh da ga ovjerim danas... Vjerovatno najgori giros u život koji sam probao, bacio sam ga poslije 2 zalogaja... Prvo što ga je nauljio kao da će pomfrit da prži u njega, a drugo što je svinjetina imala baš jak šmek, mislio sam povratiću... Vjerovatno jer je meso bilo pri kraju, ali braćo moja napaćena bacite ga, nemojte trovat ljude... Jedno od onih iskustava da više ni coca colu ne bih kupio tamo...
#fakenews
Vala medo pogrijesio si ili nesto ali bas bas nije tako kao sto ti kazes. Iskreno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne znam šta je, ali od šmeka svinjetine evo par sati podrigujem, a 2 zalogaja pojedoh... Pregladan sam bio, a bacih ga, pa vidi na šta je ličio... Možda i veće razočarenje od onog tvog vafla...
Pretpostavljam da se desilo da bude loše meso danas, da nijesu dobri ne bi ih sigurno skoro svi hvalili... Ali za mene diskvalifikacija, pošto sam na girose ośetljiv masu, osim Naky's-a mi niđe u CG ne odgovara đe probah...![]()
#fakenews
A ovo mi je najjace ahhhahha kako ti znas kakvo je nekom drugom meso bilo? 😆
Btw raznijeh se kod milunke za dorucak i rucak, Bog joj zdravlja dao!
Moze bit medo, uzmi sldeci put pileci. Ne znam, meni je onako sem tortilje i pomfrit savrsen.
Mada cu isforsirat nakys narednih put sto zbog lokacije a i da probam jos ono sa menija
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Miješani skoro uvijek jedem... Pomfrit je odličan i za 2.5e dođe dosta, Naky's XL ili XXL (koji li je već) 1e skuplji, a nije puno veći...
Neg ja giros jedem samo sa pomfritom, eventualno nekad zelena salata ili sir, pa meso mora biti savršeno da bi mi se svidio...
#fakenews
Danas sam treci put jeo kod nakysa i konacno je xl bio bas xl, nijesam mogao citav giros pojesti. Prethodna dva puta lagano sam ga smlatio.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Jes da je mozda malo otrcano ali sam do sada najljepsi giros izio u Shkolijeru, u tri navrata, tako su ga lijepo zacinili da mi je bilo zha sto drugi put uzeh sa pavlakom ali se treci put ne prevarih. Vrijeme, 2 puta ljeti, i treci prije nekoliko mjeseci.
Ne ijem salate, pa mi ne izgleda primamljivoDrugi put sam ga hladnog jeo, namjerno da osjetim je li to to.
Mrtva bi ga usta..![]()
Dje u Podgorici ili okolini Podgorice organizovati dobar rucak za 25 ljudi ? A da nije bas puno skupo...
Salas.
Kristal i Pod Volat
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks