Rakune, to je ok, ako nijesi raspoložen da budeš tata a ona hoće, niko te ne pita......čak te niko ništa ne pita ni ukoliko njoj padne an pamet da da tvoje prezime svome đetetu, jer ćeš dobiti poziv da daš krv, ako odbiješ, dva svjedoka koja su te nekad viđela sa majkom i neke ekspertize koje stručnjaci rade će utvrditi očinstvo, ili te ukoliko nije moguće da utvrde ekspertizama, silom poslaše da krv izvadiš i doviđenja....ti postade tata iako ne želiš....ali ponavljam, bez ljutnje, nijesam nikad za to da se dijete rodi "krijući" ali ako se desi trudnoća, oboje su krivi i ako on ne želi a ona želi jednostavno je situacija takva da se žena pita sa tim da li će da rodi ili da abortira, kako god muškarac odlučio, onda je ljudski priznati svoje dijete...tvoje je dopadalo ti se ili ne, a što se tiče učestovanja u njegovom odrastanju, možeš a ne moraš....tvoj osjećaj...ja ne bih mogla da znam da negdje živi moje dijete, da podižem moju djecu iz legalnog braka a da se osjećam komotno...lično znam majku koja je kao mlada žena dala dijete u dom, udala se i svoje dijete iz braka podiže ka najbolja...i drži slovo o roditeljstvu....a ono dijete ne zna ko su mu roditelji![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
I neka sve to, nego to dijete poslije ima pravo na dio imovine kad ti bacis kasiku![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovako ide po zakonu u Srbiji
Ako otac ne priznaje dijete onda ona može da ide na sud, a ako se on ne odazove ide se na utvrđivanje očinstva putem DNK.
"Silom tata" uzme kredit od 30.000 €(manje od alimentacije i *ebanja u glavu) i plati doci da kaže "neko drugi je tatica" i onda mamica ucjenjivačica dobije šipak i postane poznata po tome da ja laka roba. Sujmam da i na zapadu ne bi mogao biti podmazan sa tom sumom.
E sad... naravno da postoji mogućnost da jednog dana postanem licemjer(obično to biva kad se odrtavi) koji će reći "dijete moooje". Onda će neželjeni imati puno pravo da me pljune
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
30 000, na koliko godina?Malo mnogo bi te taj inat kostao. Pod uslovom da ne zavrsis u zatvor zbog korupcije.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ako je ona sigurna da si ti otac (a žene mogu bit sigurne u to), može zatražit drugi DNK test pa da završite u tvorza i ti i taj doktor
e sad doktori to znaju pa te 30K sigurno ne bi potkrpilo tu
She is only here to annoy herself!
Dijete izdržavaš do njegovog punoljetstva ili čak do 26te godine ako se redovno školuje
Izračunaj šta ti se više isplati
Do 26te godine bi po sadašnjem zakonu morao da isplatiš nešto jače od 21.000. Šta misliš da će ostati na 70 € (ako uzmemo informaciju sa topica kao tačnu), a tek koliko ćeš još frke i neplaniranih troškova imati
Nisam rekao da ne bi. Svaka *ebačina se plaća
U slučaju da naletim na nekog ko neće 30.000 € ?
Da, u slucaju da naletis na nekoga ko nece 30 000. Racunaj da bi morao vratit jedno 50 000 eura ako primas prosjcnu platu. Osim ako nijesi kakavi kotroverzni biznismen pa uzmes tih 30 000 na godinu ili dvije. Rakune, dosta ti je prica ozbiljna bila, medjutim sad vec lupas gluposti. Ne doslo do toga, ali bi se strasno iznenadio sto bi te sve zadesilo da se nadjes u situaciji o kojo pricamo. Veruj mi![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zamisli o cemu moras raditi jer nijesi izvukao crijevo na vrijeme... A stetova bi to 10sek pa ha, necemo se toga igrat.
Tu es mon héro!
[QUOTE=mexiko;4658535]Da, u slucaju da naletis na nekoga ko nece 30 000. Racunaj da bi morao vratit jedno 50 000 eura ako primas prosjcnu platu. Osim ako nijesi kakavi kotroverzni biznismen pa uzmes tih 30 000 na godinu ili dvije. Rakune, dosta ti je prica ozbiljna bila, medjutim sad vec lupas gluposti.
Ne lupam nego pričam ozbiljno (što mi nije pametno jer se pisanija može podnijeti kao dokaz)
To za vraćanje 50.000 misliš da bi te dijete koštalo manje ?
To za nalijetanje na nekog ko ne želi 30.000. Zamisli da je doca muško i kažeš mu "uhvatila me je na dijete", možda bi ti i besplatno sredio
Veeerujem ti
Bas nesto pogledah...ako bi uzeo na 20 godina 30 000, na 8%, vracas 58.978,82. Na 10 godina je vec isplativije, 43.148,71 Nije ti losa racunica :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne lupam nego pričam ozbiljno (što mi nije pametno jer se pisanija može podnijeti kao dokaz)
To za vraćanje 50.000 misliš da bi te dijete koštalo manje ?
To za nalijetanje na nekog ko ne želi 30.000. Zamisli da je doca muško i kažeš mu "uhvatila me je na dijete", možda bi ti i besplatno sredio
Veeerujem ti
KOJA JE PAMET SJEBALA EDIT !!!! PI, DIJETE DOBIO DA BOG DA
Bolje robovat djetetu no banci. Bar ja tako mislim.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nista no klijesta i cekic,zvat doktora na po rakiju i prezentovat kako rade.Ada pristat ce,nema korupcije no sve posteno.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
"Tiha voda brijeg roni..."
Sudeci po tome sto si sad izjavio nemas djece?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovo je vec interesantno.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
"Tiha voda brijeg roni..."
Odakle mi ideja??? Ne mogu da vjerujem da ti kao roditelj kazes da djecu od desete godine ne mozes ocima vidjet. Bas me zanima sto ces cinjet sa tim djetetom kad napuni 10 godinaJa se sa mojim jos vise druzim kako je stariji, cak sto vise izlazimo zajedno povremeno. Jes da je jedno 6 puta stariji od tvojega.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
nemam djecu
Ti mora da si nečiji ćaća čim one bez djece doživljavaš kao neispunjene ljude i niža bića.
Sasvim sam zadovoljan svojim seksualnim životom (mada uvjek može i bolje) i apsolutno mi ne treba da gubim život.Život kojeg su mi roditelji dali je samo jedan i previše je kratak da bih ga žrtvovao za osobu koja možda neće biti dobra prema meni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks