Tako je DC !! And still !!
Je li moguce da je ovako Rumble glup?
Tako je DC !! And still !!
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Neshvatljiva taktika Rumble-a.. I povuce se iz UFC... razocarao se u sebe sigurno kad gubi na isti nacin, od istog borca, 2 puta.. Steta jer je u top3 LHW glat..
Cormier pokazao jos jednom da je brutalan u parteru..Koliko iskustvo..Bas ga je sa lakocom docekao i slomio.. Lagana pobjeda moze se reci, ali kad mu dodje Jones to je vec druga dimenzija..
a slabiji ce biti jones kad se vrati, nema vise droge..![]()
Analizirajuci sto je Rumble sinoc izjavio izgleda da se "predao" i prije nego sto je borba pocela.. Rekao je da bi se penzionisao i da je dobio, valjda ima neki posao van mma..
Cudna desavanja bas, kao da je namjerno izgubio..Ima audio snimak trenera iz njegovog ugla, jednostavno je prestao da ih slusa u drugoj rundi.. Govorili su mu da ne ide na takedown nego da drzi distancu, ali sto se ovome kroz glavu zbivalo niko ne zna..
http://mmajunkie.com/2017/04/ufc-210...paign=facebook
Rumble je cudan lik masu. Ne bi me cudilo da hoce crkvi da se posveti..jer se radi o fantiku sto se vjere tice. Slican mentalni sklop kao sto je recimo Fedor. A ono sto je isao da rve sa DC..mislim da je za to razlog ona razorna desnica koja ga je pogodila. Covjek prosto nije vise glavom u tome, nije bio za ovaj mec.
Svakako bijedan potez trenera da ne budu tu uz njega na kraju, znajuci da mu je mec poslednji u karijeri. Nije da oni dobijaju batine unutar kaveza..nego njega tamo masakriraju. Samim tim nemaju pravo da se ponasaju tako i da posle borbe ostave ga samog.
Steta jer Rumble je brutalan, pritom karakter borca kakve ja najvise respektujem. Jedina mana tog covjeka je sto se tesko nosi sa tim kad naidje na tvrdo.
Vidjelo se da nije glavom u mecu ali me zanima kad mu je sinula ova ideja da se penzionise i ovako napusti sport.. Sve mi se cini kao da je u toku borbe nedje sebi rekao "dosta mi je" .. Steta sto napusta jer LHW divizija, a UFC citavi, gubi masu sa njegovim odlaskom.. Rumble je tip koji bi dobio 90% boraca na rosteru..
To sto velis mek je kad je tvrdo me asocira i na Cowboya.. Strasan tip i true fighter ali nikad kad je najpotrebnije nije mogao da predje prepeku tj. slabo se nosi sa pritiskom .. Zato i uzima borbe na svakih mjesec dana, da ne bi bilo hypo-ovanja i stvaranja pritiska..
on uzima cesce borbe da bi zaradio sto vise para.
Subota 29.april pred vjerovatno 100k ljudi. Konacno u hw boksu jedan mec vrijedan paznje, jedan borac vrijedan paznje. Nadam se da ce opravdati ocekivanja borba i da ce Joshua penzonisati konacno ovog fasistu.
ja mislim da je ovo prevelik zalogaj za britanca,rano mu dolazi ovako jak protivnik sa velikim iskustvom.dzosua je fizicki besprekoran ,kao i klicko naravno,ali je znanje na klickovoj strani. imace klicko tu psihicku blokadu jos od fjuria ,ali mislim da ovo lagano dobija .tipujem na klicka a navijam za dzosIa![]()
Nzm, staklena brada ali nadam se pobjedi Joshue.. Iskustvo debelo na strani smrdljivog ukrajinca, ali sprema na strani Joshue.. Gledao sam neke treninge koje je radio, brutalna masina..
https://www.facebook.com/VasylLomach...5157273558478/
kakav umjetnik
kako mi je nesto zao ovoga ronalda souzu sad, koliko se trudio i borio sa najboljima samo da bi zaradio title shot (isto kao i maia u welteru), i sad kad je izgubio nece ga gledat borbe za pojas ja mislim, jos ima 37 godina.. greote.
Steta za Jacarea.. Sad ga ovo vrace korak unazad, sve teze do pojasa kad GSP preskace cijelu diviziju - koja je inace puna talenta.. Tu su sad za titulu "aktivni" Romero, Silva, Gastelum, itd..
ovaj lik detaljno analizira UFC borbe, i bas je dobar u tome:
https://www.youtube.com/channel/UCZD...82XGdGdUWYneNQ
Opusten, skroman, cesto se moze cuti kako se na svoj racun sali.. Klasa momak, nadam se da ce pokazati i da je klasa borac. Da ce sebe svrstati rame uz rame sa Luisom i Kalzagijem, dvojicom najpopularnijih Britanaca.
a je li tajson fjuri britanac?
Jeste.
Kladit cu se na nigera.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ja se nikad protiv Vladimira ne bih kladio. On nije covjek koji hoce da se pobije, uzasno dobar takticar...za njega je boks u pravom smislu sah. Brat mu je drugi tip, zna da ispruzi bradu..hoce da se pobije.. Ali Vladimir je drugaciji tim. Ne vjerujem da ce leci Joshui.
Ja vjerujem da imam oko za borilacke sportove, mnogo puta sam pogodio nacine kako ce neki borac proci u ringu..ali ovaj mec ne mogu da ''vidim'' kako ce se odvijati. Joshua mora prvo da se izbori sa pritiskom od 100k ljudi na vembliju, pa da savlada ''strah'' od legendarnog boksera..kakav je Klicko...pa tek kad te stvari poslozi u glavi..da proba se izboriti sa onim sto ga ceka u Ringu. Dok Klicko..ima samo borbu protiv mladog i gladnog lava. On je dosta takvih rijesio u karijeri.
Svim srcem uz Joshuu kojeg pratim jos od amatera..i znam za njega. Mislim da sam jos davno prije prvi put ga ovdje spomenuo..sa nekim njegovim klipom..vidjevsi kakav ce biti. Ali boks nije snaga x brzina..u boksu te dvije stvari pobjedjuje glava-anticipacija-tajming.
Cub Swanson sinoc preslisao pulena McGreogra.. Artem Lobov 13-13 sad, zreo za otpustanje iz UFC nego ga zbog Conora drze..
Pa kad kazu da ne mozes sa losim score-om u UFC![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks