okle znas?![]()
Markovićeva
Nije lako, ali je jako rođaci.
okle znas?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Apsorbuje se nejednako. A ima i toga da je stručnost u pitanju..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sell the Vatican, Feed the World!
To je jednostavno magija, BANKARI vladaju svijetom!
look right through me
Get rekt!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sell the Vatican, Feed the World!
sineeeeeeee... o_O
Trener za rast i licni razvoj????????
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pravo ime Alena Islamovica je Alija o_O
Pisao sam na forumu, vec mi se desilo na nasoj svadbi... Ali, sada, interkulturalno vece i za stolom ja (predstavnik CG), predstavnici Poljske, Srbije, Rumunije, Italije itd. i svi jedu ribu punu draca NOZEM I VILJUSKOM, jedino ja prstima. Dzabe pricam da riba treba da se jede prstima u svim situacijama, najvjerovatnije sam ispao seljak iz CG, isto kao i na nasoj svadbi gdje su svi gledali i cudili se kako jedem ribu rukama...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
pa je li interkulturalno vece bilo ili nije?
Nema ništa slađe od jedenja prstima. DJuzla potvrdi.
Neka si ti Talijanima sugerisao kako treba jesti ribu. Ne razumiju se ljudi u to.
Pa ako si se ti osjećao kao divljak dok si jeo ribu rukama, onda jes.
Ako ti je bilo banja, onda nije.
Znaci treba se ugusit od draca da bi ispao "kulturan", a kad si kuci trpas rukama.
Riba se svudje jede rukama. Mrzim ova foliranja.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ada nisu to foliranja no običaji ćiro.
Neka plemena jedu živu ribu.
Mi ovu našu ispečemo, isprigamo, skuvamo.... i jedemo prstima jer smo oprezni hedonisti.
Treća plemena koriste escajg da bi jela ribu. Imaju i konobara koji im ukloni kosti da se ne muče i gube vrijeme na to.
Ribu punu draca jesti viljuskom i nozem, ne zvuci pametno. Natjerao/la si me da izguglam ovu toliko ociglednu stvar i google i ja ti sugerisemo da nisi u pravu. Samo pazi da ti ne zapre nedje u pohodu da budes kulturan/na.
Ps: imaj na umu da i najkulturniji ljudi istu jedu rukama.
Kad budeš uslikao kraljicu Elizabetu da jede ribu prstima, onda može.
Ovako ostaje da određena plemena, iz svojih uvjerenja, običaja ili prosto bontona, ribu jedu escajgom.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks