Eto, kako se nekim ženama oće
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ja nisam nikada , niti jednom kondom koristio - sto bi stari rekli ne vjerujem Amerikancima nista. I nijedna ostade trudna.(preskcimo djetinjaste komentare o neplodnosti)
Kao reagovati-Budi musko i preuzmi odgovornost za svoje spermatozoide. Tj zivot koji si donio u ovaj *urcev svijet.
Here I opened wide the door,
Darkness there, and nothing more.
prepadoste me s ovom pričom, mislio sam da nešto noćas ali sad sam se predomislio
Last edited by zvoncica; 13-04-17 at 20:26. Reason: pazi na rečnik
She is only here to annoy herself!
Fetus has joined the womb.
Mother: Seen
Seen status for father disabled.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto ste spopali momka?!
Moguce je da djevojka ostane trudna, a da spermatozoidni donor nije ni svjestan toga! Pogotovo u slucaju ako su zavjerenici bili u duzoj vezi kao sto je Vasko i napisao.
Ali, problem koji zapada za oko, jeste to sto se covjek, uopste, pita sto da radi dalje!
Vrlo je jednostavno!
Ako je osoba spremana da precuti trudnocu i da tek po porodjaju obavjesti krvnika sa kojim je dobila dijete, a uz to mucenik koji je oplodio je, svakako, i planirao da je ostavi, ali nije imao hrabrosti, onda, u sustini, i ne postoji problem - svako svojim putem i to je to.
Biti sa nekim iz razloga jer sa istim imas dijete je suludo i skroz besmisleno!
Brak, ili veza, nije odnos izmedju zene, dijeteta i muskarca, vec je odnos izmedju zene i muskarca (zene i zene, muskarca i muskarca)...
Ako se oni ne mogu sloziti, medjusobno, dijete njihov odnos ne moze popraviti! Cak stavise, samo ce ga pogorsati i staviti po strani odgovornost koju bi, uzajamno, trbali da imaju prema dijetetu koje nije ni trazilo da bude rodjeno, ali se ipak rodilo...
Sloboda spaja ljude, nikako zajednica, pogotovo ne zajednica u obliku braka i to loseg, raspalog braka!
Sent by CDM app
/end
Niko nikoga ovdje ne spopada, nego diskutujemo.
Apsolutno..Samo ne sipaj onamo đe može proklijat'...
Ukoliko ti se desi da litneš, onda te seljačke priče o pijanstvu, fatanju na fore, njenoj majčinskoj želji koja tebe prepada, podmuklosti i lukavstvu žene, zadrži za sebe...Čisto obraza zbog...i odgovaraj za ono što si napravio...makar alimentacijom.
(ne ti konkretno, no mužjak koja se ne pita ni sa jednom glavom)...
Sell the Vatican, Feed the World!
The more things change, the more they stay the same.
Nije strasna situacija koliko bi ova strasna bila da se desi nekom:
Ti momak uzecemo primjer momka 23-33 godine to je neki period kad se obicno ozene neki prije neki kasnije al to je to.
Sad ti kao alfa muzjak imas visak testosterona, zdrav, djevojka ne moze da te prati u tvojim sexualnim zahtjevima jer su pun snage i tad najvise mozes da bucas, a ona je zadovoljna sa 2 3 sexa na dan i ti kao takav momak nadjes jos jednu pa ispunjavas sebe jer jedna nije dovoljna za tvoje apetite. Onda vodis paralelno 2 veze mozda i 3 zavisi koliki su ti apetiti, sa prvom aj prva da je nazovemo jer si prvo s njom krenuo pa ti nije bila dovoljna, s njom si 2 godine, sa drugom si godinu u vezi, trecu cemo sad izostavit. Sad ti rabotas i kod jedne i kod druge, izlasci, provod, sex. I slucajno desi se da druga zakaci trudnocu. Ostatak price nek neko nastavi eto sam zapoceo medernu pricu jer nije nista neobicno, no je moderno imat vise veza istovremeno danas.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
... i lik se raspadne kao da je na teskim drogama trceci od jedne preko druge do trece.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
A nije čoče n'o sve stiže, zar ne vidiš?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A vidim nego mi izadje slika pred ocima kako se ofucao.
Al mi nije jasno kako uspije da trpi drobljenje od sve 3 kad se tesko i jedna zena trpi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Možda ima slušni aparat, pa ga utuli.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Oprostite mi što se mešam... ali... ako je već mužjak litnuo, as you so eloquently put it, što ta ista ženka ne reaguje proaktivno i recimo ne uzme pilulu za dan posle... ako je već njihov uzajamni odnos takav da se sastoji možda od samo par koitusa i ništa sem toga... m? Što mora vazda sva odgovornost na muškarcu?
I još nešto... zašto si me bacio u staru reku Misisipi kada sam kupio kartu? Ili u prevodu s hebrejskog, čemu spočitavanje momku da je lud ako je izjavio da ne moraš ejakulirati u Holiest of Holies da bi se desila neželjena reakcija neobaveznog seksa? Jer postoji nešto što se zove preejakulatorna tečnost koja kod nekih može da sadrži dovoljno spermatozoida.
Mesaj, mesaj, ako imas guzica. No, slab si sa argumentima. Ta ista zena zeli dijete, koliko ja razumjeh, jer je sa davaocem sperme vec duze vrijeme u vezi. Znaci, nije kres varijanta. Bilo je pitanje kad ce se pojaviti i ta pilula za dan/noc poslije, sto ja ne bih svrstala u proaktivne mjere, al' dobro to je vec druga prica.
A sto on nije podvezao svoje dragulje?
zzzzzzzzzzz..... Prvi put cujem da je trudnoca - (ne) zeljena "reakcija".
Mitigacija, proaktivne mjere...
Risk management is in the air, everywhere I look around...
Iso 31000
Čini mi se da je bio neki japanski film Iso. Jedan od najgorih filmova koje sam gledao. Ili se bješe zvao Izo... Doduše, nije bio 31000.
Red je da te impresije podijelis na podforumu o filmovima.
Sloboda za moje asocijacije!
Pogresan forum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks