zato je na krivi mosta haos sve im *****
p9lite
I treba da se gradi. Od kruznog u Danilovgrad do kruznog na Zabjelo, sve treba da idu 4 trake...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
zato je na krivi mosta haos sve im *****
p9lite
a zamislite meni situaciju koji radim u ulicu Vojislavljevica...i ulgavnom posle posla idem prema gornjoj gorici ili do vrtica iza mase....
pa mi sad zbog ovih kolona propada svaka moguca marsuta....
nego rekose da ce zavrsiti sve u roku od 7 dana...
Last edited by E_K_V; 03-04-17 at 15:19.
Nije ne zezaj.
Kad tu kolaps nije bio.
Prodjes pored perionice - i izlasis pored nove panonke i eto ti rijesio si sve.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
E zasmisli kad dodje ljeto - pa se pojavi sa svake strane milion kola i milion slepera to ce grdje guzve da budu nego sto su sad.
+ lakse bilo fino od mosta po dvije trake i sve su rijesili.
Nego pazi ovu sramotu sto ce da rade.
A STO JE NAJJACE TO CE TEK SPRDNJA DA BUDE KAD SE CUKNU NA KRUZNI.
dodji ti do perionice ako mozes....od mene do perionice ima kilometar skoro....5
inace idem do perionice, tacnije prije perionice desno, pa odma na rpvu lijevo...i izadjem na onu ulicu uz moracu..pa desno proed tieksa i cepuraka na union...... i od posla tuda do vrtica iza mase mi treba najvise 7-8minuta...
Znaci glave bih kidao ovima na krivi sto idu onom desnom trakom i onda se ubacaju ispred naroda, prestigne dzukac cijelu kolonu i onda se ugura ispred mene koji cekam 20 min.
I zna li ko kakva je manifestacija u Golubovce, zatvorena obilaznica,od Pg do Virpazara policajac na svake 500m...
Edit: delegacija od 20 auta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgori narod ikad, ne valja kad se ne radi nista, ne valja kad se radi...Pola crne gore kune zbog puta pg-ct-bd, sad podgoricani zbg kruznog...pakao
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Evo ti ulica prije Panonke na Zabjelo:
A evo ti kod stadiona Zabjelo:
![]()
Bus za Nk od autobuske do Delte upravo 1h, od Atlasa do Delte eo 20min, trenutno smo na pola Delte, očekujem do Zare da dođemo oko 5ipo...
sent using tapatalk
#fakenews
Taman ces ugrabiti kolekciju jesen/zima 2018 :P
Okrenu se brat kod Delte i ode put Mareze...
sent using tapatalk
#fakenews
ne vidi ovaj narod dalje od nosa,njima je u plusu da su ovakve guzve jer se goriva vishe troshi...
Taman da popijete malo vode i osvjezite se
nothing comes from violence and nothing ever could
Čuh da ne valja voda sa Mareze, Ameri je ne piju, nijesam ni ja ništa gori...
sent using tapatalk
#fakenews
A jes, ameri su, onako kao cist narod, bas osjetljivi
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko rece za nedelju dana da ce biti gotovo, ja prociiitah nedje da ce biti gotovo do 8 maja
Sate sate sate
10i maj je kraj radova![]()
Panonka (nova) - ja sam ovuda nasa oko 5prosao lagano probio se malo trecom malo drugom trakom i skrenuo desno iza amfore.
-----------------------------
Posto cu da radim oko kola....
Vakum
EGR
Turbina...
Sad kad sam se vracao iz BD - malo prije kamenice ja ga izbacio bio iz brzine i na 90km ubacio u petu brzinu i odma sam osjetio da je doslo do promjene.
Ali u brdo ide do 2000-obrtaja a posle nece da mrdne nekako kako dajem gas oce motor da iskoci.
Tako da prije ce biti da je u egr muka nego sto se turbina bas izgasila.
Normalno da ne valja nista
Ako ce da se radi naprometnija raskrsnica u PG i tooo ce da traje mjesec dana, onda to treba da se nekako pripremi.
Da se osposobe malo putevi kroz naselja koji mgou da se koriste kao obilaznice.
Da se isti ti putevi obiljeze dobro da se narod ne bi motao bez potrebe.
Da se na vrijeme pocne prebacivati saobracaj kroz tolose recimo.
Da se najavi po medijima kad sto i kako se radi, da narod moze da planira ako ima potrebu itd
Evo ovo iz malog mozga pisem, nisam cak ni u cg zadnjih par mjeseci, ali...ti tamo sto jesu, a na pozicijama su koje nesto treba da znace, isto kao da nisu.
Mogu slobodno na odmor da odu, nista se razlikovalo ne bi.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kad cujem turbina se ugasila,uhh....
Drugu se na auto gasila cim se dofati brda na ravno ga upire nece nista cim dodje brdo da je optereti aj zdrao pa onda mora da gasi i pali kola.
Ali meni to nije moras mi to vidjet sa mojim boksom da se zezamo malo i druzimo.
Moguce kad kukavac nije gledao vise od 140.
Krecem od EGR - zadnja turbina.
To nije gasenje turbine,vec safe mode...
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Nije ovo nego se..![]()
---------------------------
Samo da vidim koji je meni sejf mod.
Kad dam gas sa 1200 obrtaja naglo do 1700 mu treba 2dana.
A kad dajem postepeno moze do 2000 posle je neka muka papucica tvrdja-nikudj ne ide-motor trza.
Tacno ce me nacerat da ga popnem na 200ks tako mi mikana.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks