View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 852 of 942 FirstFirst ... 352752802842848849850851852853854855856862902 ... LastLast
Results 21,276 to 21,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cattaro nema kvalitet da se ozbiljnije upusti u prvenstvenu trku, tako da je to moja pretpostavka. Moral u crnogorskom vaterpolu? Ne zna se koji je klub moralniji...
    Dva kotorska kluba jesu djelovala jedinstveno! Radovi su na jedvite jade sa oktobra prebaceni na mart! Da su poceli u oktobru mi bi izgubili sezonu, vrlo vjerovatno ne bismo izborili prvoligaski status, sto bih smatrao katastrofom! Ovako, ako zbilja budu gotovi do oktobra (sto god uradili), bice O.K. Prerano je da se bavim narednom sezonom, mi gubimo sudske sporove jedan za drugim, ali daleko od toga da smo sada na nivou od prije 2 godine.
    Koliko volimo igrat' u Nk ne znam, ali ako otpor u eventualnom finalu (mada ne mislim da smo u ovakvim okolnostima favoriti protiv Bd, naprotiv) bude kao u Kupu ja cu biti prezadovoljan.
    Cattaro je lani imao jako lijepu pomoc od opstine. Promjenom vlasti prica se mijenja. Istovremeno, par igraca je na prekretnici, a Perkovic igrac kojeg bih volio vidjet' u Primorca. N'o, mislim da je on u notesu mnogih. Tu dolazimo do sustine postojanja te Akademije (za koga se prave igraci u tom kotorskom klubu?).

Tabloid Vijesti je rano jutros dao info. za Porobiceva primanja, pa potom promijenio (pa cu se zadrzati na tu promjenu):
    Iako u njegovom imovinskom kartonu na sajtu Agencije za sprječavanje korupcije piše da i dalje prima i 1.000 eura kao direktor Vaterpolo saveza, iz Saveza su "Vijestima" dostavili na uvid odluku da on ne prima tu naknadu od kako je imenovan za poslanika.
    Da li iko vjeruje da on u Savezu radi dzabe? Naravno da ne vjeruje. Ni on ni ljudi kojima on nabacuje razne poslove. A oni ce mi biti tema neki drugi put.
    Mijenjamo vlasti po gradovima, mijenjacemo i te ,,navike''.

EDIT: Hiper iz mene izvlaci i ono cega se ne bih sjetio , nije mi bas piskaranje na forumu stvar prioriteta ili mjesto na kome rado iznosim neke cinjenice/informacije.
    Primorcem se bavim svakodnevno, iz hobija i bez interesa. Ali maximalno ozbiljno i ne dozvoljavam zaje*avanja. Bez obzira na moju profesiju bicu ubuduce jos ozbiljniji u naumu da on opet bude KLUB. I imam tu srecu da nisam sam.
    Last edited by cattaro; 07-03-17 at 19:32.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Inace, vec dvije-tri godine mladje kategorije Budve biljeze katastrofalne rezultate. Savez bi trebao time da se pozabavi.
    Mislim da sam ovo pisao i prosle godine u ovo vrijeme...
    Juniori jesu zauzeli dobro drugo mjesto (a Cattaro 1. sto je nerealno, jer je Jadran daleko najkvalitetniji juniorski sastav u CG), ali su sve ostale kategorije (a ima ih 5) - trenutno najgore u konkurenciji CG klubova (takmicenje za ON). Ne racunam Bijelu u jednoj kategoriji u kojoj ucestvuje.
    Budva je dobila zatvoreni bazen prije 10 godina i ti djecaci imaju uslova. Nema opravdanja.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ja ne znam da li ovo sto je cattaro napisao za mene treba da shvatim kao pohvalu, ili kao opomenu da pisem skakljive stvari
    U svakom slučaju nemam nikakvih interesa ili strahova, ono sto se napise ovdje , makar sa moje strane je izraz mog vidjenja stanja u sportu kojeg volim i koji pratim. Pa kome se svidja drago mi je, a koga pogodi opet mi je drago. E sad da ce nesto ovim putem da se promjeni,, tesko.
    O akademiji i njhovom nacinju postojanja imam oprecna misljenja. S jedne strane drago mi je da su tu i da rade nesto sa tom djecom, ali sa druge strane za tim koji je svojevremeno osvojio evropski trofej, mislim da bi mogli da budu malo ozbiljniji. A ove najave da ce im se davanja iz gradske kase smanjiti.. Bogami ne bi me zacudili da Mirko zaplace i kaze adio drugoj Jadranskoj sledece godine.
    Budva je posebna prica.. Uspijeli su da otjeraju sve trenere koji nesto znaju iz kluba, sa klincima rade blago receno treneri sumnjivog kvaliteta, tako da ne vidim prostor za napredak u blizoj buducnosti. A s obzirom na apatiju rukovodstva, ne pise im se dobro .
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

e da zaboravih.. Nije najzanimljivije ali nije ni da odmet prokomentarisati

1000 eurica mjesecno.. Ne znam ko ce se toga tako lako odreci. A da je lako napisati neko saopstenje iz Saveza, iha.
    Sta se tamo sa parama radi to vile znaju.KO je tamo sve na platnom spisku i za sta se pare primaju.. Volio bih da im DRI udje malo u papire. Mozda bi se vidjelo kako se koriste vozila saveza aza privatna putovanja, kako treneri koji rade po svjetu dobijaju plate iz saveza i tome slicno.. I da mozda pokazu gdje nestaju sve te pare, jer ako nemas omladinskih selekcija koje su se kvalifikovale na neka vazna takmicenja, onda je nemoguce da A selekcija spuca sav budzet na samo jedno takmicenje u toku sezone, podsjecam svjetsku ligu ne igramo...

p.s jel ovo skakljivo pitanje ?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kao sto napisah iznad, o takvima neki drugi put. Citaju, prate...i neka prate. Doci ce na red. To nije zavirivanje u njihov dzep (kako oni vjerovatno to zovu), vec su to nase pare. Mi ih placamo.

Mi sinoc dobismo u Zadru (poluamatere?) tesko, 16:10. Ipak, tema nije to, nego cinjenica da u drugom poluvremenu nismo imali nijednog igraca vise. Ne treba mi da gledam da bih se nacudio/nasmijao ovoj informaciji... Cekamo petak i ako Bog da potvrdu da smo prvoligasi, da se micemo iz ove barustine zvane 2. regionalna liga (kako nazvati takmicenje dje se, pored organizacionih propusta koje sam ranije naveo, posljednje kolo igra u vise dana!?). U koju smo sami upali, svakako.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Smjenom lokalne DPS vlasti (koja je Primorac javno tretirala kao privatan klub i podapinjala mu noge koliko je mogla) i plasmanom u A1 regionalnu ligu obavili smo pola posla.
    Druga, po meni laksa polovina, je reorganizacija kluba, po redosljedu Skupstina-izmjena Statuta-Skupština-novo rukovodstvo, a potom i pojačanja. Ona (pojačanja), možda neće biti neophodna, ako budemo u novoj sezoni bez bazena, ali neki kvalitet moramo zadržat'.

U svakom slučaju, iako imam zamjerki na račun odnosa pojedinaca prema treningu ili prema igri uopste, ovo je nakon odlicnog finalnog turnira dobar rezultat i sezona se vec sada može, poslije više godina, ocijeniti uspješnom.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Perone se izgleda vraca u spansku reprezentaciju, a Ecenike ceka talijanski pasos da bi zaigrao za Italiju.
    Prave sprdnju...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srecno

Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala. Zbilja ce nam trebati...jer bazen radi ista ekipa koja pravi i halu
    Inace, ukupna vrijednost rekonstrukcije je sada 4,2 miliona eura, a to je ogromna suma. Nerealna.
    Dati do okrobra zavrse sve sto treba da tim pocne da trenira...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Bazen radi ista firma koja radi sportsku halu u Kotoru, koja je radila novu zgradu Luke Kotor, koja je radila vrtic u Tivta, koja je radila rivu u Tivta, itd..... Rade je likovi, koji sto god da su radili su KASNILI u izvodjenju radova.

Necu postavljati pitanje ko njih takve forsira na tenderima i na koji nacin pobijedjuju, jer to nije teme.....
    Ali kad vidim ko je izvodjac radova, iskreno se bojim da cemo se pozdraviti od bazena sledecih minimum godinu ipo dana.... Tamo nedje u septembru 2018 se MOZDA zavrsi. Daj Boze da grijesim.....

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Inace, ukupna vrijednost rekonstrukcije je sada 4,2 miliona eura, a to je ogromna suma. Nerealna.
    Ni da grade fudbalski stadion od početka sve a ne rekonstruišu bazen.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sve (ko, kada, kako, koliko) odlucuje drzava.
    U startu su kasnili 6 dana, ali necu da mrachim sa pricom. Naprotiv, nadam se da cemo dobiti savremeni objekat koji dugo cekamo. Objekat dje ce i reprezentacija imat' pravi domaci ,,teren".

I da, neizvjesno je da li ce VA Cattaro imat' prvi tim dogodine. Po informacijama koje imam, igracima je sinoc receno da su slobodni... (pretpostavljam da se misli na punoljetne, sumnjam da mladji mogu tek tako dobiti ispisnicu).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha vidjeh to prije, zato i rekoh srecno :mrgreen:

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reprezentacija je za mene završena priča. Pričao sam sa selektorom, stiglo je vrijeme da se razilazimo. Osjećam da više ne bih mogao 100 odsto da se posvetim tim obavezama, pa smo došli do solucije da se povučem iz reprezentacija

Petrovic o reprezentaciju
    Ako i Leka uzme odmor,ostaje samo Cuckovic na beka.
    Bice nama teska i ona grupa za prolaz...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja o bekovima pisem vec nekoliko godina (jer je bilo jasno da smo na toj poziciji godinama malte ne najjaci na svijetu, a da se nasljednici takvog kvaliteta ne naziru). Jole i Toni su cak i odigrali olimpijski ciklus za koji sam 2012. (nakon Londona) bio siguran da nece odigrati...
    Latinovic je bio velika nada, projekcija za buducnost...cak dobijao kod Capra sansu kakvu ni u svom klubu nije imao. On je '91, Konatar (takodje nekad veliki talenat i takodje debitovao za seniorsku reprezentaciju) '96...to je ono sto smo mislili da ce nam biti bekovska linija uz Cuckovica ('90.).
    Kovacevic iz Bd ima odlicne predispozicije, ali... Sve dalje, od '98. godista pa na nize...ne znam ima li materijala da se u skorije vrijeme uzme u obzir.
    Toni moze jos. Siguran sam. I ponavljam, on ili Jole nam trebaju ovo ljeto. Toni je u Primorca imao tezu sezonu nego u Primorje, igrao cesto komplet utakmice (a zna se sto to znaci u vaterpolu).

Prije samo 5 godina bili smo na slatkim mukama - ima li smo 5 klasicnih bekova na raspolaganju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jug : Jadran 15:3

Dobra nam je baza za repku, naprijed vlado, u toj ekipi je 6-7 reprezentativaca nzm kako objasniti ovaj debakl

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Jesu jači dosta, jeste njihov teren, očekivao sam 4-5 razlike, ovo je debakl...

Sent From My Galaxy S7

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja o bekovima pisem vec nekoliko godina (jer je bilo jasno da smo na toj poziciji godinama malte ne najjaci na svijetu, a da se nasljednici takvog kvaliteta ne naziru). Jole i Toni su cak i odigrali olimpijski ciklus za koji sam 2012. (nakon Londona) bio siguran da nece odigrati...
    Latinovic je bio velika nada, projekcija za buducnost...cak dobijao kod Capra sansu kakvu ni u svom klubu nije imao. On je '91, Konatar (takodje nekad veliki talenat i takodje debitovao za seniorsku reprezentaciju) '96...to je ono sto smo mislili da ce nam biti bekovska linija uz Cuckovica ('90.).
    Kovacevic iz Bd ima odlicne predispozicije, ali... Sve dalje, od '98. godista pa na nize...ne znam ima li materijala da se u skorije vrijeme uzme u obzir.
    Toni moze jos. Siguran sam. I ponavljam, on ili Jole nam trebaju ovo ljeto. Toni je u Primorca imao tezu sezonu nego u Primorje, igrao cesto komplet utakmice (a zna se sto to znaci u vaterpolu).

Prije samo 5 godina bili smo na slatkim mukama - ima li smo 5 klasicnih bekova na raspolaganju.
    Dje ga je Latinovic ,jel igra i dalje?

il fenomeno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@il fenomeno,
    ne znam...

Jug ocekivano uzeo titulu. Jadran ima, sa izuzetkom 3 igraca, izuzetno mladu ekipu. Kao sto je moguce da na nekoj utakmici budu egal sa Jugom, tako je moguce i ovo.
    Ono sto je bio zakljucak prosle sezone - Kobescakov Jug zna kako se igraju odlucujuci mecevi. Tada su pravi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan je jos gore od Jadrana prosao,kakva li je tek onda buducnost Srbije??
    Jadran bas lose sinoc,u dva dana tesko je i bilo ocekivati da odigraju dvije dobre utakmice,pogotovo poslije onako dobrog izdanja protiv Mladosti.
    Sinoc bas lose,mozda i najslabija partija ove sezone,mnogo lakih golova iz kontre i polukontre,4 sedmerca...
    Jug je sa druge strane sinoc odigrao najbolji mec ove sezone,navijam za njih i u EL,mogu oni opet da se nose sa svima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo me zanima kako Jadran moze odigrati mec protiv katara 10 dana prije pocetka prvenstva i vec sjutra rijesiti svoj prolazak u finale iako dueli sa katarom (evo vec nzm koju godinu za redom) nisu neka velika trosenja energije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bonaparta89 View Post
    Samo me zanima kako Jadran moze odigrati mec protiv katara 10 dana prije pocetka prvenstva i vec sjutra rijesiti svoj prolazak u finale iako dueli sa katarom (evo vec nzm koju godinu za redom) nisu neka velika trosenja energije
    Zato je bazen u Kotoru sad zatvoren i prvi mec se igrao prije početka radova.
    Kup i prvenstvo se igra na sistemu eliminacije a Jadran je vec godinama prva ekipa a Cataro zadnja tako da se na osnovu toga odredjuju protivnici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto mi govori da taj sistem takmicenja nekome odgovara ))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U ovom trenutku odgovara samo Kotoranima i na njihovu inicijativu se tako i igra prvenstvo
    Kup se vazda tako igrao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ferencvaros osvojio Kup Evrope,lagano u finalu.
    Jadranu je malo nedostajalo,steta.

Page 852 of 942 FirstFirst ... 352752802842848849850851852853854855856862902 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)