"Inside Man", a Spike Lee joint
Autor ostaje autor...
Lost City. Drama. Radnja se desava u doba revolucije Fidela Kastra. Ima svoju tezinu. Glume Endi Garsija, Bil Marej i Dastin Hofman mada se on na kratko pojavljuje.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
"Inside Man", a Spike Lee joint
Autor ostaje autor...
I am the one who locks.
Spike Lee kanabis :P
Stvarno je prejak film gleda sam ga prije neki dan...
Da i ja nesto preporucim, malo strarije al mislim da ce te naci:
Identity
Frailty (bio i na tv preveden kao slabost)
In mouth of maddness
Finding Neverland
An American hunting
Salem
Things to do in denver when you are dead
Leaving Las vegas
Hustle & Flow, jedan od najjacih crnackih filmova ikad![]()
Human Traffic. Odlican film o trgovini ljudima. Mislim, nekako mi je realan. Traje dosta (oko 2 ipo sata) a radnja nije nesto dinamicna bas, tako da ko nema zivaca neka ga preskoci![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Takodje preporuka za Human Trafficing
Stay-odlican...
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
ewo i ja da metnem poneshto..."smell of a woman"...Al Pacino neprevazidjeni kao i njegov Scarface...i God father(ne sujmam da su za owo preporuke wetj bile:PPP)...dalje...swe uloge antoni hopkinsa...robert de niro...mislim...ne mogu da se sjetim ni jefnog naziva owako u originalu te ih i ne navodim iz tog razloga..aj sjetitju se..:blah:
pa moga si joj pomocmoodo nije SMELL vec SCENT
![]()
Crash
The Traffic
Pogledah ovaj dugo ocekivani film prije par dana, i ulovih ga na engleski, tako da sam se bio spremio za nezaboravni uzitak... Uzitak je bio, ali vrlo zaboravan. Uz svo duzno postovanje, De Palma se usra u materijal. Bilo je prica da Fincher rezira Daliju odma poslije "Panic Room" (2002), ali je nazalost odustao. On bi to mnogo bolje odradio, prica vise odgovara njegovom senzibilitetu...
Ovako smo dobili vrlo lijep film, sa vrlo konfuznom pricom, koju je De Palma jos vise zapetlja. Italijanski kriticari su bar ovaj put potrefili dijagnozu: problmatican je scenario (odnosno prepis sa jednog medija na drugi) i konfuzna montaza; scenografija odlicna, fotografija izvanredna, gluma je ok ali je casting tu i tamo (Josh "Fuckin" Hartnett u noir-u!!!??? :eek: )
Pogledati u svakom slucaju. I izbjeci "Lucky Number Slevin" po mogucnosti.
I am the one who locks.
meni je josh bas faca za noire.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
ne volim filmove i rijetko ih gledam, al sam bash uzivao gledajuci 'thank u 4 smoking' neki dan. dodushe, mozda to ima veze i sa chinjenicom da sam film gledao s jednom wrh 'drugaricom' :devil: pa mi je bilo ugodno. shalu na stranu, bash je dobar film i moze bit da je vec stigao ili stize ubrzo i tamo...
BEZ LINKOVA ZA SKIDANJE FILMOVA!!!
kefalo
sorry, nije namjerno bilo
Last edited by david_coverdale; 05-10-06 at 19:44.
Flight 93 extra film posvecen napadima na WTC...
Evo i mojih par predloga
Firewall
Running scared
Dark wather
Darkness
The butterfly effect
The Omen
PS- dosta od mene jer ako nastavim nikad neću završiti![]()
Skeleton key nije losh, gledah ga prije neku noc!
jedna komedija sa neprevazidjenim Will Ferrell - om
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
ima stvarno prejakih fora![]()
...
Human Trafficking
Mira Sorvino
Donald Sutherland
Robert Carlyle (Trainspotting,51th State)
U stvari je TV serija al se moze naci kao film na DVD-u.
http://www.imdb.com/title/tt0461872/
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks