stiv je keva sto se tice bureka... Kod vukcevica je toliko masan burek da ti ne valja varikinu posle da popijes da ga unistis
Ja ne znam ko ga fali vise? Odavno nije to onaj burek... STIV je sad standard za dobar burek, a ako pak volite masnije onda Sonja.
stiv je keva sto se tice bureka... Kod vukcevica je toliko masan burek da ti ne valja varikinu posle da popijes da ga unistis
Đe je Stiv...?
#fakenews
Pored mašinske na ćošku kod semafora, ne možeš promašit. Sa strane Mimija ovamo.
Btw da pofalim i The Local, novi lokal u Vasa Raickovica. Ja sam sam probao kiflice, rižoto s piletinom, tortilju s piletinom i The Local bruskete (s pršutom) sve bješe dobro.
Cijene pristupačne, i ića i pića.
Last edited by BiTrAtE; 21-03-17 at 10:58.
The lokal je ima godinu i po tamo.
Hahahaha, tek se pojavio prije neki dan na donesi.com pa sam mislio da je neki novi lokal![]()
Ali svakako je lijepo znat da je hrana dobra jer ga drze likovi koji su soni tamo iznajmljivali. Svaka cast sa sonija na dobru kuhinju. Moram probat![]()
Koliko krka ovaj bitrate, on je podijeljena licnost![]()
Btw je li obidova ko sto u Pizza Caffe, reklamiraju se na sva zvona, zatrpase nas flajerima u firmu? Isto nedje u Vasa Raickovica, bolesne neke cijene:
@kupus
Haha brate krkam ali i treniram
Sent From My Galaxy S7
logo je cini mi se isti kao nekad što je bio u onoj zgradi verano motorsa. To je bio osrednji kvalitet, ali baš za male pare...
Otvorio Gaso iz Buongiorna lokal pored,"Piccolo"....rostilj , omleti....izgleda dobro...tek su poceli,pa cu probat' za koji dan...
Edit:![]()
Last edited by Tattoo; 21-03-17 at 17:22.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ja juce u Pastamania pojedoh Amatricianu...evo citavu noc i dan danas muke mucim...e to je jedino sto sam juce pojeo...a ucinje mi se vrhunska
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ja obožavam da na Cetinje u onu kafanicu Korzo macnem raštan sa kobasicom i jedva čekam ovaj put da završe da se može lakše doć tamo.
Još imaju i leb oni što peku uz raštan,čista poezija za 3.5 eura![]()
Eo me opet na piletinu u intermezzo ljudi ovo je rajsko jelo. Ne poznajme gazdu nije reklama ahahhah
dje je intermezo kraljuuuu nemoj mi to evo me ovdje ondje nego lokacija odma![]()
f6
Prije nekadasnjeg benexa se skrene desno na parking, lokal ti dodje s lijeve strane. Tu je i Makromikro odma pored
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Bogomi se dobro zivi odje te se po restorana jede, niko djao popio doma na sprema![]()
Molio bih samo da neko odje javi kad I ako se vrate uvozne austrijske kobasice u Minhen.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nocas opet piletina u intermezzo ako se iskombinujem Goozica casti ahahhahahha
A sa tom piletinom u pm moracu otic tamo kad pomamljujes nas ovdje tako!
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Najjace se ja sa nogu najedem u Lumberjack snack bar. Najjaci sendvici , double trouble,gulas u sendvicu,holy ****,greasy heart i bruka dobre priganice
Podgorica Podgoricanima!
Pizza hut bkk![]()
Last edited by stefke; 24-03-17 at 22:42.
Zna li ko jeli zavrseno renoviranje restorana Mareza u PG? Da li restoran radi ?
Who let the dogs out
Nije radio prosle nedelje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks