A dobro, ne moze se bas reci najgora hrana, ali daleko od toga da je za preporuciti.
U Bonelu se moze pojesti odlican sladoled, one vocne salate I mozda vocni sokovi....
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vala je dosta što se zovu "sa sirom", što će stavljat još i sir u njih.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Last edited by Raulio; 20-03-17 at 15:32.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A dobro, ne moze se bas reci najgora hrana, ali daleko od toga da je za preporuciti.
U Bonelu se moze pojesti odlican sladoled, one vocne salate I mozda vocni sokovi....
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jagode sa slagom su smijesne u Bonelu...
Svaka jagoda velicine limuna, ni ukusa ni mirisa...to nije raslo na drvo ahahhaah
Otvorih ja pricu o BoneliAda nije to nikakvi francuski restoran,mjesto dje mos da se parkiras,ima obilan meni sa svakakvim vocem i povrcem,vidjeh i neke pice sa heljdom-generalno proputio sam tamo zbog parkinga i zato jer neki iz drustva poste pa im je tamo najveci broj opcija za jelo.
Eto da kazem da je restoran u Voli na Stari Aerodrom takodje ok za doruckovati-prijatno sam iznenadjen.
Preporucujem njegusku kobasicu dodje i par jaja pomfrit sir paradajz krastavci pica hleb mozda malo obilno za dorucak ali kad je covjek preskocio veceru top je,mislim da je cijena 4,6 eura sto izgleda mnogo moze biti ali kad znamo da je svaka pica skuplja od toga onda bas i nije.
U Voli je sve što probah dobro bilo, možda nije neki vrhynski kyvar ali su sastojci probrani, nisy oni najjeftiniji.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Пепе, колико знам је само прву годину после отварања био ок. После тога им је пица постала провидна.
Не велим да се не може наћи за неке мање паре и квалитетно али то је ријетко и само велим да не треба очекивати тако нешто са таквим мизерним цијенама. Чуш 2е пица, а не зајебај. Он би банкротирао да стави преко 2грама сира на њих
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Meni se Sicilija pokvarila, kako sam blizu sa poslom (pricam za onu iza Mase) cesto jedemo tamo, bas je opao kvalitet a pri tome digli cijene.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Niko ne pomenu Premier a ja tamo doruckujem makar jednom nedeljno a nekada i 2-3x. Odlicna im je hrana i nije skupa. Pice jeste malo skuplje, usluga je dobra...preporuka
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pominjao sam ja prije stalno PremierIšao sam tamo po nekoliko puta nedeljno, fenomenalnu kuhinju imaju tj barem su tada imali. Najbolji biftek u životu sam pojeo tamo, u sosu od pečuraka (Normandia). Takođe imaju fenomenalne domaće sireve i njegušku kobasicu (Njeguški doručak). Ruku na srce teško da se i sa čim može zajebat čoek tamo, gotovo sve sam probao i sve je bilo prva liga.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 20-03-17 at 18:47.
Da primjetio sam ali nemam kad sa idem tamo. I ovamo podjem da uzmem nesto i nazad na posao. Steta sto u onom dijelu nema neka kantinica
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Dobar je premijer svaki sendgic im je 2.5e a mozes da biras sa cim ces
Zborite li vi za hotel Premijer???
E bas za njega mozes da trazis npr sendvic sa piletinom i sirom, stavite i slanine i sunke![]()
Sicilija je postala ba slosa, pogotovo ona na Stari...
Kolaci su stari po nedelju dana![]()
Intermezzo hrskava piletina sa povrcem i pecenom krtolom!!!!! Najjace jelo sto pojedoh u pg 4,90 porcija ali jedno da se razbije. Obavezno ako idete sa nekim po pola porcije narucite. Ko voli da uz vino mezi dobroga sira imaju i tanjir sa miksom sireva i maslina odlican i nije skup! Ja nocas odusevljen.
Koji intermezzo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Onaj kod tebe onamo![]()
Gdje tačno?
Haha a bio sam sam na nekakvu veceru sa kumovima. E da znas sad da im je i kuhinja odlicna. Da ako se nakanim ovih dana da te zovnem taman da pojedemo nesto tamo![]()
Ja mislim da je najjaci nick Gooozicahaha pravi
Nevjerovatno koliko je burek u Sonju bolji u odnosu Kod Vukcevica, kad ti ga uvale u onaj masni papir a burek vruc ne mosh ga u ruke drzat))) Pa kad se oladi, posle par sati, pojedes ga, pati treba 3 dana da ga izbacis iz sebe
)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks