okov I kips,do 20-ak eura zavisi od zapremine boce.a bazdarenje boce u vatrogasnu 5e,svakih 6 mjeseci cini mi se.al vam to ne treba osim ako niste taxista ili neki drugi prevoznik...
okov I kips,do 20-ak eura zavisi od zapremine boce.a bazdarenje boce u vatrogasnu 5e,svakih 6 mjeseci cini mi se.al vam to ne treba osim ako niste taxista ili neki drugi prevoznik...
Last edited by Randy Orton; 17-03-17 at 07:36.
Pocela NAM je naplata kazni iz prekrsaja preko banaka... nema drugih troskova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zar nije on obavezan dio opreme? Mene milicajci ranije par puta pitali imam li pp..
Za putnička je obavezan u Grčku, kod nas samo za komercijalna vozila i taksiste.
Sent from my Motorola 8400
Zaustavlja me jutros oko 7 ne radi mi far (evo 10 dana nikako da se nakanim da zamijenim sijalicu), i veli neispravan ti je far moram da ti pišem kaznu. Reko nemoguće sinoć sam vozio iz Kolašina do PG i radila su oba. Mozda je reko sad to crklo, ne mogu ja znat po danu rade li oba a uveče vidim, vrati mi dokumenta i veli srećan put i zamijeni tu sijalicu. Fala prijatno.
LOL
da ti napise prijavu zbog toga sto ti je crkla sijalica...
TAKUMI
Ides kod sudije i oboris ga kao domine.
TAKUMI
Meni su i kazne od radara padale kod sudije, postoji jedna začkoljica pa se uvjek može izvuć. Ali bolje je na fino s njima kad se može, pušti đavola.
Narode, nemam uslova za A1 kategoriju zbog godina, pa vozim jači motor od dozvoljenog za A2 kategoriju (koju imam položenu). Trebao bi mi savjet ako me zaustavi neki smarač, koju priču da im prospem? Može li upalit da je motoru naknadno smanjena kubikaža, ali da nije upisano u saobraćajnu? Baš nemam pojma što da činim za to![]()
Glup nam je zakon! Čuš imaš položeno da voziš jači motor a ne smiješ vozit nekog prdavca.
Ista fora bi bilo da imaš položeno za kamion a nemaš za malo auto.
Zakon jeste glup, ali sam napravio grešku u pisanju. Nemam uslova za full A kategoriju jer su potrebne 24 godine, ali imam za A2 tj 35kw i nju imam upisanu![]()
Prepisan od EU, koji je opet došao ma osnovu iskustva i tzv. crne statistike (ovdje sam pisao kako izgleda i naša statistika). Recimo moj motocikl iz 660 kubika izvlači 48 KS (35 KW) upravo zbog A2 kategorije. Za sada imamo to ograničenje u vidu stečenog iskustva za A kategoriju (prvo 125, pa do 48 KS, pa bez ograničenja), a šta ako se prepiše i ono pravilo za B kategoriju, da prve dvije do četri godine nema vožnje jačeg automobila od 75 KW?
Sent from my Motorola 8400
znaci onaj mali Radulovic iz NK od 16 godina vise ne bi smio da vozi X5? :eek:
a sto da ne napise? Cirka svako peto auto u CG ima poneku sijalicu neispravnu. Kad im crkne jedna sijalica za kratko, rjesenje je da voze na duga. Ili na maglenke. Boli ih q za ostale.
Bio sam da registrujem auto prosle godine, prepire se ciko sa Kadettom sa ovima sto rade tehnicki, pick*ra i prijeti, veli "To je MOJ problem sto ja vozim auto kojem ne rade sve sijalice, registrujte mi auto, dao sam vam pare!"
:roll:
(nečitko)
Pa pišu kazne i kad ne upališ svijetla a ne kad crkne..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Duzan si da upalis svijetla, ali crkne ti sijalica kod Kipsa, suncan dan, zaustavlja te kod hotela Lovcen, i umjesto da ti kaze da ti je crkla sijalica ili da ti kaze da je zamijenis na licu mjesta, pa ako nemas rezervnu da ti napise nalog, on te odma kaznjava?
TAKUMI
mene kaznili u Hrvatskoj, preko dana, mislim bjese 70ak eura, crkla usput. Jos najjace sto mi je poslije neko rekao da u Hrvatskoj tokom ljetnjih mjeseci i ne moras svijetla da drzis upaljena danju. :eek:
(nečitko)
sad znam, al tad nisam znao. Jos komplikacije sto nisam imao kuna pri sebi, a nisu ni uzeli u obzir da idem babi na sahranu, sa sve vijencem na zadnjem sjedistu...
(nečitko)
Mene nikad nisu dirali po pitanju sijalice. Jednom mi je jedna bila crkla i zaustavi me na Stari aerodrom, samo mi je rekao da je crkla i da je promijenim. Zahvalih mu se i to je to.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
I mene su ispostovali bez kazne kad mi farovi nisu radili preko dana(dan prije jesu). Veli zamijeni sijalice. Cudno mi bi da mi odjednom oba fara ne rade, lupih ih 2 puta i proradise, neki kontakt bjese po zlu posa.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks