Jesi li se zalio ili su sami dosli?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Jesi li se zalio ili su sami dosli?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sami dosli, sve mi je bilo ok nikad nije prekidao ni internet ni tv
meni je kabal ispod krova, dako ne budu zurili, bas ih je mucno gledati na 12 metara kako kače...
Trebala bi ta optika bit stabilnija .I naravno da u ponudi imaju bolje brzine
il fenomeno
Ček, da razjasnimo nešto u vezi ove optike do u kuću.
Optički kabl NE ULAZI direktno u ruter jel? Koliko vidim po fotkama...
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Opticki kabal ide u ovaj manji uredjaj, i ovaj uredjaj je povezan sa jos jednim kablom mislim da je opticki isto... u ruter...Slika mnogo,mnogo bolja na SD kanalima...nema kockanja prilikom brzih pokreta.
Mjerim brzinu sve je ok...Ping 2 svaka cast
Last edited by BOXER NK; 18-03-17 at 22:56.
zašto su vijesti zatamnjene
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pretrazi ponovo kanale
Nijesam imao zamjerki ni prije... a signal je isti jer mi nijesu mijenjali ruter za wi fi..samo cisco...imam mydlink ruter sa dvije antene koji bas dobro daje signal.Sto se tice brzine interneta povecana je sa 15 na 30 mb/s.Stvarno sve pohvale...ne moze bolje!
Ok,hvala.Sretoh njihovog montera i rece mi sve se mijenja
Da li očekuju da riješe problem sa kockicama na HD kanalima?
Jesu li ovo izbacili Nat.Geo HD
Izgleda da jesu....ubacena 2 nova kanala TV STAR i TV HRAM
Na koji broj su ta dva programa ja ih izgleda nemama..
21 i 39
Ja sam podesio da sam nadje kad ubace nove kanale tako da ih je izbacilo odmah... Na ovom Star Tv neke serije idu.
Sent from my LG-H840 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Poštovani korisnici usluga Digitalne MTS televizije,
Sa žaljenjem vas obaveštavamo da nemate pristup 12 kanala iz portfolija kompanije Discovery Networks: Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Eurosport1, Eurosport2, Eurosport1 HD, Eurosport2 HD, DTx, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD. Uprkos najboljoj volji, do sada nismo postigli novi dogovor o saradnji.
A sta im ostaje onda,ovo je prilično neozbiljno
izvor?
Facebook TLC Srbija
Poštovani korisnici usluga Digitalne MTS televizije,
Sa žaljenjem vas obaveštavamo da nemate pristup 12 kanala iz portfolija kompanije Discovery Networks: Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Eurosport1, Eurosport2, Eurosport1 HD, Eurosport2 HD, DTx, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD. Uprkos najboljoj volji, do sada nismo postigli novi dogovor o saradnji. Savetujemo gledaocima koji više nemaju pristup našim kanalima da pozovu MTS kol centar na 0800 100 100 ili ostave poruku na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/mtstvojsvet
Discovery Networks Vam donosi neka od najzanimljivijih sportskih takmičenja, kao što su Rolan Garos na kojem će Novak Đoković braniti titulu, svi drugi Gren slem turniri, ekskluzivni mečevi Bundeslige, predstojeće Olimpijske igre počevši od Igara 2018. godine, nastavci prepoznatljivih emisija Discovery kanala kao što su „U divljini s Berom Grilsom”, „Trgovci automobilima”, „Zlatna groznica”, nove emisije kao što su „Spasavanje sa Everesta”, „Kuperovo blago”, „Idris Elba: Borac”, emisije koje se prikazuju na TLC kanalu: „Stručnjak za torte”, „Venčanica iz snova”, „Moj prelep život sa viškom kilograma” ili na IDx kanalu „Časopis Pipl istražuje”, „Smrtonosni gresi” i „Džonbene- Misteriozno ubistvo u Americi”.
Discovery Networks portfolio je i dalje dostupan u ponudi drugih distributivnih platformi, kao što su SBB, Radijus Vektor, Orion Telekom, Kopernikus. Eurosport live sadržaj je dostupan u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mestu, preko Eurosport Player platforme nawww.eurosportplayer.com
A ja mislio Telekom najgori... 😂
Ovo mi nije bas najjasnije,zasto bi se javljali korisnici,kao da nesto mogu time promjeniti?Savetujemo gledaocima koji više nemaju pristup našim kanalima da pozovu MTS kol centar na 0800 100 100 ili ostave poruku na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/mtstvojsvet
btw discovery kanale sam jedino i gledao,ako ih stvarno uklone,ide fino raskid ugovora![]()
Može li se pokrenuti raskid u slučaju da se to desi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks