Zovni korisnicki,da ti resetuju, tako je meni proradilo.
Imam brzinu na 30Mb/s. Prva dva dana je bilo toliko, zadnjih 10 dana nece preko 17-18, dva puta su dolazili i danas ce treci put. Ne vidim sto se moglo pokvariti,svasta su resetovali i nista. Ima li ko kakvu ideju sto da se cini? Optika je u pitanju.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Ne kapiram kako da se napravi, sve stoji da mi je prikljuceno i na mojtelemach.me prikazuje da mi je aktivan d3go na komp i telefon, ali kad ocu neki program da pogledam pise pretplatite se na rtcg pozivom na broj.....
Koji paket imas?
Always,forever and beyond ...
Kako gledate sk1 preko d3go na drugome provajderu,konkretno telekom,meni nece da se prilaze slika uopste. Samo pise da ne moze preko provajdera koji koristim. Gledam preko mozzile na pc-u,vidim da nekome uspijeva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni preko telekoma radi.
![]()
Poslusaj ovo sto ti je @don danilo rekao. Pozovi korisnicki servis pa nek ti sve resetuju.ako si sve uradio kako treba ne bih znao u cemu moze biti problem.
Always,forever and beyond ...
Koja je muka pa nece b92 da ubace u ponudu ....
Pozdrav. Koristi li neko telemach paket Duo Net Extra? Potrebna mi je informacija koliko iznosi ping (brzina odziva)? Razmisljam da ukljucim ovaj paket, pa da znam sta me ceka :-)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Meni je na trio gold 18-20ms ako ti sto znaci.
Ako uzmem ci karticu, dali dobijam i onaj oklop za tv nzm kako se zove ili ga sam kupujem?
Je li moguce pisati zahtjev da se 1 kanal prebaci iz paketa u paket? Najvise se gleda food network, a kraljevi su ga stavili u najskuplji pakt
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Meni kad stavljali nijesu imali adapter za karticu vec samo karticu i htjeli da mi pod tim izgovorom uvale risiver.Srecom,uz tv mi dosao taj adapter.Mogu slobodno dijeliti kartice u poslovnicama da ne vrte bez potrebe montere jer je stavljanje te kartice jednostavnije od stavljanja sim ili memorijske kartice u mobilnom telefonu.
Taj d3go je najobičnije smeće od usluge, još malo pa će raditi samo na IE sa xp-om. Upotrebna vrijednost mu je za 2 od 10. Premotavanje ne radi a a radilo je u početku i kod koaksijalaca, sad je navodno to privilegija samo onima na optiku, navodno, ne znam radi li i njima unazad 48 sati, ako ne radi ... to je baš zajebano za Telemach, to im je bio "veliki adut" u promotivnoj kampanji . Oslanjati se na raspali verymatrixov webright koji je prošlost a firma u stečaju na tako velikom projektu je veoma neozbiljno sa njihove strane.
Da li treba da se pretplatim na D3GO uslugu?
TT
Kod mene na Zabjelu nema slike od 17h, ima li ko sličnih problema
Mene je kratko došla slika i ponovo nestala, Splićanka
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks