Za 2 eura je jeftinija.
za 5-6 dana stupa na snagu neka izmjena pravilinika o saobracaju. ukidaju neku taksu sto su do sad naplacivali za radio prijemnike, pa ce rega bit jeftinija za tih 5-6-7 eur
vozite na otvoreno... i gslate za nekim ko konstantno vozi ispod ogranicenja.... npr 60 ogranicenje, on 50 vozi.... dodje isprekidana...vi gas, prekoracite ogranicenje tokom preticanja, snimi vas radar i zaustavi...
jel ima pravo u slucaju preticanja da pise kaznu za prekoracenje???
nije mi se ovo nikad desilo, ali mi sad nesto pade na pamet....
Ogranicenje je 60, sto njega boli uvo jesi li ti vozio brze u toku preticanja ili u svoju traku.. Vozio si brze..![]()
Mislim da tolerisu prekoracenje u toku preticanja
zaustavice te u svakom slucaju.....
a ono, može reć da sam kriv jer nisam imao duplu iglu u kompletu za prvu pomoć... Poenta je da se on nebezbjedno uključivao, bez da pogleda na obje strane, bez da stane, no izlijetanje sa parkinga Namosa ka kreten
meni se desilo - ostao bez vozačke 2 mjesecaIspred mene bili neki debilni klinci, petorica u Clia bez tablica, izgleda testirali kola il tako neka budalaština, jer idu pun gas, pa onda uspore do recimo 30 na sat, pa opet pun gas 3-4 puta. Kad su mi već napisali kaznu, pokajali se malo, rekli kome da se obratim, objasnim situaciju, pa će mi kao vratiti vozačku. No sam ja jedini čoek u CG koji nema vezu, tako da sam bio 2 mjeseca bez vozačke, a nisam ni mjesec dana imao to auto
![]()
(nečitko)
10-15e je cini mi se na gintas onaj komplet apoteka prsluk trokit i kanap za vucu
p9lite
ako se neko krece po ogranicenju ali npr dimi kao bizbi pa se ne moze voziti za njim, onda morate dodati gas i obici ga, naravno ne samo sa 1-2km vise jer bi preticanje trajalo vjecnost
racunam da policija mora imati obzira kada neko pretice, jer ako nemaju, slobodno neka maknu isprekidanu liniju...svi cemo u kolonu da vozimo i to je to![]()
Nema nikakve veze. Ja sam vozio za kamionom koji vozi vreo asfalt. Sipa na sve strane a idemo oko 70kmh na 80 ogranicenju. Kazna za prebrzu voznju od 95 iako sam vjerovatno i 120 postigao , jer su mi kao progledali kroz prste kad sam pitao sto njega ne zaustave jer nema pokrivenu prikolicu, nego asfalt leti po putu dje stigne. Boli ih briga, zavisi kako su raspolozeni
ovi su imali razumijevanja, al tek naaakon što su mi ispisali kaznu i oduzeli vozačku.
I jednom u Srbiji, kod prijepolja, slična situacija, pri preticanju 99kmh, još me poslali kod sudije, uze sudija 100e u džep, na moje pitanje kako to da se kazna plaća u eurima u SRB, veli "Ne brini, ja ću ti to razmijenit i uplatit"![]()
![]()
(nečitko)
Spada li pak sijalica u dodatnu opremu koju moramo imat? Iako na masu auta ne moš bez alata zamijenit...
Pp aparat valja imat svi.
TAKUMI
Imao sam prije tri mjeseca udes. Prilikom udara izgubio sam svijest. Kad sam dosao sebi neko je pokusavao da otvori vrata i da me izvadi iz auta. Neko je zavikao pozar i onda je ovaj sto mi je pomagao pobjegao. Ostao sam zarobljen u autu. E da nije bilo pp-a ne bi vam ja odje veceras cuka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Taj PP i treba servisirat samo ne znam koloko često a mislim da to niko ne radi (fabia mozda jedino)
rm -rf /
A dje si drzao pp?
Pod sic?
#SamoJako
One Ring to Rule them all...
Nisam ja. Neko drugi jeste srecom. Mozes mislit kad sam cuo ono sustanje kakav sam bio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogami vam je to pametno šćo velite za pp aparat. Zna li ko đe se može kupiti, i koliko košta?
this time next year...
Zadnjih 20 god.drzim PP aparat u autu....iako milicija ne trazi.
2 puta sam gasio ljudima auta i punio ga o svom trosku...
A najjaca scena je bila kad mi je nedje milicajac trazio da otvorim gepek i vidio PP aparat i trazio da vidi kad istice 😂😂😂
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks