E ovo tražim
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E ovo tražim
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Vracem se kuci malo prije, i vidim dvoje stoji blizu kuce, kako se primimicem vidim maze se, ljube se...bogu fala neka se omladina zabaljva. Kad ne lezi vraze, dvije djevojkeramjenjuju tjelesne tecnosti...ako ako...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Divota.
Mada bolje n'o dva momka. Ili nije? Ne znam...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A sto znam...nekako je ljepse vidjet dvije djevojke, no dva dlakava debala stvora dje se zvalave. Mozda je vama djevojkama drugacije, ili isto...nijesam ti pametan
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Taman tako.
Mislim da je pregadno vidjet 2 momka da se ljube
Oće li se ić na ove brčine ?!
Ka grom iz verda neba, pade mi na pamet ono staro pašče od Jaroslava Poliščuka...Kolko mi je jada bio zada, sve mu je8em...
"Bila sam 15 godina na biro, podizala troje djece, mucila se..." A one sto su se mucile na posa po 30 godina i troje ili cetvoro djece, i koje primaju manje o tebe, njih ne pominjes? No lezis na ulicu ka slomljena krava. Kako ih treba rascerat kakvom metlom
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad u samoposluzi zamišljam da svi moramo da vrckamo u ritmu muzike
One Ring to Rule them all...
Mirno spavaj bebo, ravno je sravnjeno..
__________________________________________________ ______
OT:
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja kontam leptirići u stomaku, zaljubio se i čuda. Kad ono druga priča, niđe jednog.
Proliv?
Proljevčina, što hrvati zboru.
Eo čitam ove "Majke 3+" od juče počele da štrajkuju glađu. Nekoj posle 2 ure pozlilo. Ada izjedite bar jedan burek, ka' Milić kad je štrajkovao pa na kraj priznade da je jedan iz Vukčevića opuva'.
A ozbiljno poče narodu dlake da se dižu kako se majka spomene od ovih više. Poslednjih dana mislim psuju se više nego obično.
To su medicinski fenomeni, mogu po deset dana da nista ne jedui da se ugoje po tri kila.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nemojte koracati kroz zivot osjecajuci se beznacajno.
Budite ponosni.
Tvorac univerzuma vas je stvorio od blata.
Najljubaznije molim iznenadnu, jutrošnju, nesnošljivu glavobolju da me prođe kao bilo koji zgodni momak, koji prođe pored mene, a ne obrne se.
Sell the Vatican, Feed the World!
Pa racunajte koliko je sume posjeceno koja senikad nece obnovit, i koliko su pojedinci stavi para u dzepi koliko su su se usrali ucrnogorske sume
https://cdm.me/ekonomija/vlada-odluc...drzavnih-suma/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks