Ne može.
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Može li kako da se ubaci neki drugi icon pack u MIUI launcher? One stock sam zamijenio nekim iz Themes aplikacije ali su mi dojadile.
Ne može.
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A imam i ovaj bug od juce, dupla notifikacija. Ne znam je li do Vajbera ili sistema. Imao sam update za oba.
https://imgur.com/5rp65Be
Ista stvar, od juče duple notifikacije vibera 😀
this time next year...
Opade cijena Lenovo ZUK Z2 162€, mislim da je ovo sad najjeftiniji telefon sa Snapdragon 820. Ima li ga ko?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Najznačajnije pitanje
Da li neko ko ima nešto para, a ne voli da ih baca da kupi neki malo stariji provjereni flagship tipa S7 duos (provjereni u smislu izuzetna kamera, bez problema sa signalom i velikim izborom ROMova) ili da se taj "neko" upusti u avanturu sa raznim Meicuima i Letvama ?
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 17-03-17 at 21:04.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kaže narod fino: novo je novo. Koliko god da je "provjeren" uređaj, komponente imaju svoj vijek trajanja. Ja sam uzeo tako Asus Padfone 2 i poslije godinu ipo mi je crkla memorija. Bolje da sam uzeo Xiaomi za iste pare.
Znaš kako
Ford je rekao "Najbolje auto je novo auto"
ali isto postoji malo stariji BMW i novi YUGO
Dakle, da li se neki od kineza koje ste naveli što se tiče lagovanja, kamere, signala(GPRS, GPS, Wireless), mogućnosti ROM flash-a i stabilnosti može staviti rame uz rame sa S7 ?
Zasto uz S7 kad dva posta gore pominjes flesovanje na isti taj S7?
Spuštaju li sa gearbesta račun ispod 150? Jel imao ko problema sa tim? Naručio bih nešto al mi se ne upušta u nepoznato
To nije realna dilema i ne odgovara primjeru. Daleko je recimo moj Xiaomi RN3 Pro od Yuga.
Ja lag ne primjećujem, kamera me ne zanima liše snapshotova i video chata, GPS radi perfektno, mobile data isto, nisam imao problema sa stabilnošću sistema, dobio sam odobrenje od Xiaomija da otključam bootloader a i na fabričkom softveru imam svake nedjelje apdejt, a romova ima kao blata... S7 nisam koristio ali sam siguran da sve što nudi preko je čisti high end feature koji meni najiskrenije apsolutno ne treba. Realnost je da sve te stvari kad tad siđu na entry i mid range i postanu standard, ili se ugase.
Pa dobro, uzmi kao primjer neki novi top Fiat(made in Italy) naspram top BMWa starog nekoliko godina koji je prije par godina bio najbolji automobil.
Princip je isti
Meni je kamera jedna od bitnijih stavki, a do sada nisam vidio da je neki kinez bolji i od starog S5
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Bez zelje da ulazim u bilo kakvo ubjedjivanje ali supruga ima S5, ja 1+1... Neuporedivo je bolja kamera na 1+1, i zadnja, a pogotovo prednja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
170e max 5 inca da je pristojna kamera i 3 32gb? takodje bi valjao dobra fingerprint?
ajte frka je da se nocas uzima
ovo odlicno izgleda mada sam skeptican sa ovim lenovo telefonima
aj malo da proguglam pa mozda ga i uzmem, kako ga nema u crnoj tri puta je ljepsi
Last edited by kaemSe; 19-03-17 at 21:55.
Mom društvu, recimo, crkavaju samo tako...
Vidis, nije svako drustvo iste srece...
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks