Dje mogu u pg da ispravim celicnu felnu??
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Pasat 7 pg*fn presretac samo da
Vas obavjestim. Ordinira kroz Bd
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Sto je ovo kakvo se smece od djelova kod nas prodaje...
Prije 2 nedelje sam radio mali servis na kola i reko aj da zamijenim i kocnice.I podjem u jednu vecu poznatu prodanvicu i uzmem Delphi diskove i Meteli pakne(nabraja mi kineze i veli imam ti od ovih normalnih samo Meteli Italijanske)...I podjem kod majstora da zamijenimo sve to, uzgred i razradimo i podmazemo kociona klijesta jer sam i glicerin citav mijenjao...
I sve super prvih par dana, vozim polako ne kocim naglo dok nalegne sve kako treba...Otakako su nalegle pocele su da piste,toliko jako i nenormalno da pjesaci padaju u nesvijest kad pritisnem kocnicu, drugi vozaci mi upucuju WTF poglede kad stajem naspram njih...
I podjem danas kod majstora, skinemo kocnice, diskovi ok, a pakne...Toliko su tvrde da se vise diskovi trose od njih
I fino sam ih uzeo i posao da ih reklamiram, uz malo natezanja i svadjanja mi dadose Mintex...Njih sam vozio prije, nisu neke ali makar ne piste
Znaci imam osjecaj da se prodaju kopije kopija
Last edited by Laz; 11-03-17 at 18:35.
Ne prodaje se kopija ali ne znam sto ocekujes od Deplhi, Mintex, MTech.
Sto se kocnica tice:
Brembo
Centric
Ferodo
Ate
Textar
TRW
ostalo poyyy
TAKUMI
Od škart robe meni su se najbolje pokazale "Brembo" pakne, 22 eura za Corsu, za Pasatliju su bile oko 25. One od 85 eura što su zamjenjene kod Osmanagića pištale i počele da se krune, sve ispucale, proizvođač se ne može ni pročitat...a mijenjane 2013. godine.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da pitam Fabiu, valja li ova guma sto? 😁🤔😂
E aj nadji ti to za Stepveja...
Ferodo i Textar sam mogao samo da narucim i da cekam 2 nedelje...A nisam mogao vozit auto bez kocnica stvarno
Ate sam imao prije i ne dao ih bog nikome, makar za ovo auto...Trajale su punih 7 000km, dok su mi recimo svake pakne iz Alliance-a trajale oko 30 000km i svake su imale ugraviran Renoov logo i serijski broj...isako se tvrdi da ovlasceni servisi ne ugradjuju oridji djelove
Ja sam stavio Textar pločice naprijed na Sharana grom su. Kupio ih u Castellani. Kad dođe do sledeće promjene opet će ili Textar ili TRW.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
E ne znam, bez da sledeci put narucim EBC green stuff pakne sa neta, ili da idem u Alliance da ih platim 100e...
Ekstra guma, ja sam vozio nekad Premium Contact 2 i bio sam prezadovoljan
EBC jedino diskove ima da valja nesto, plocice su im dosta izvikane.
Plocice samo ATE ili TRW.
Dje vi uzimate te djelove - kakve su ovo marke kukala.![]()
Nikad ni ne treba da cujes za iste.
Ta, ta... imao sam prije njih Michelin Pilot Sport 3 i bio sam prezadovoljan sa njima, drzale su kao lude i po kisi...al malo da se promijeni
Najjaci su mi komentari, uzmi hilfy, uzmi minervu ludacki drzi i slicno.. kupi narod auto 20.hiljada, felga 18 a stavlja gumu od 60e ...
Mislim da je MS3 goli **** za šestu Talku.
TAKUMI
Ja sam imao CS5 sve 4. I za samo godinu nisam mogao da prodjem registraciju zbog prednjih guma. Da su bile fantasticne za voznju i drzale i po kisi jesu, ali su se pojele poslije 23k kilometara za godinu dana. Zadnje su jos u odlicnom stanju. Stavio sam naprijed MS3 i evo ih na blizu 42k jos drze(2 godina).
Sad cu mijenjati do ljeta sve cetiri pa se stvarno razmisljam da li MS ili CS6, jer mi se ne daje 700+ eura za gume koje ce se potrositi za godinu dana
Michelin PS4 posle 16000km.
![]()
Continental treba uzet eco contact u nadi da ce trajati duze. Stvarno se trose prebrzo
f6
Ja vozim na Sava Adapto već 3x. Svaki put mi pređe preko 50.000km. Za mene bolja guma na treba, cjenovno je tu oko 75e...
Vožena, po snijegu, kiši i suncu pri mojoj brzini od 80km/h ja sam prezadovoljan.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dvije stvari, prilikom kupovine da li gledate UTQG poene i da li radite rotaciju guma svakih 5000 km/mi?
Ja imam GY Efficient Grip Performance, B potrosnja, A kiša, 68 db. UTQG je 340 poena, (mislim da nisam vidio veci treadwear koeficijent). Rotacija i balansiranje svakih 5000 milja +-20.
Ove gume su presle tacno 20230 km za 11 mjeseci i mislim da mogu jos 40000.
TAKUMI
Bugi bez ljutnje al ovo sto si rekao je kao da se raspravlja o s7 i iphone 7 i dodjes ti i kazes, meni na nokiu traje baterija 5.dana (za moje potrebe (pozive i sms) je super) 😊😂
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks