Ima li ko iskustva sa aspiratorima na filter? Na koliko se mijenja filter? Beko ili gorenje?
Piši Milijana Vako
Dajte mi neke sajtove sa interneta sa kojih mogu da narucim robu, a da je to lijepo i pristupacno
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Niko ti ne zna to odgovoriti. Jedni se mijenjaju oni ugljeni se peru. Neko preporucuje neko ne. U svakom slucaju kad nema nekog preteskog kuvanja tj prevelikog slobodno mozes uzeti i ne brinuti o tome. Niti o terminu mijenjanja.
Znam da su mi u tehhomax rekli za ostrvski - pola godine se mijenja filter
f6
Da mogu da izbacim napolju,ne bih pitao za filtere. Fakticki bih mogao,u pitanju je stan pa mi morao jedno 4m da ide niz plafon kroz trpezariju. Al mi brat ima u kuci sa izdovom,i kaze kada je zima vjetar toliko hladnoce ulazi kroz njega. Nzm sta mi je ciniti,jer mi se od kuvanja uništavaju kuh.elementi
Piši Milijana Vako
Sansona je francuska, koliko mi se cini
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
One Ring to Rule them all...
Ja sam taj aspirator na filter makao iz kuce. NIje neke narocite koristi, a dosta puta se desi da nema filtera.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
a dje inače kupujete filtere? Ne govorim o onoj pamučnoj vuni, to uvijek nađem, nego baš onaj filter veliki, pun nekakvoga "pijeska" što i je to unutra....nije bilo da se kupi pa sam ga ja lijepo oprala vrelom vodom i nekim sredstvom za odmašćivnje.....evo ovako izgleda otprilike ovo sam ja oprala vrelom vodom:
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja sam nabio jednu široku cijev u otvor ventilacije i kad ne koristim aspirator fino lastikom preko te cijevi zakačim onu providnu foliju. Počinuo sam od fijukanja vjetra, hladnoća ne ulazi, ni smrad od komšija. E sad, dusavo se pentrat svaki dan na štoklicu i to micat i stavljat ali nije baš svaki dan i nije baš toliko dusavo
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
skontah to, ali jesam li ga sredila sa vrelom vodom i pranjem?
Mirisao je na ribu prženu jao kako je to bilo gadno kad sam skinula, sad bar lijepo mirišei čini mi se da opet kupi mirise fino, mada generano ti aspiratori sa filterom su slabiji od ovih drugih
![]()
U principu ne bi trebalo da se osteti, ali poenta je koliko je star.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Treba pomenut i da ljudi često pogrešno misle da aspirator upija paru tj. vlagu od kuvanja. Njegova jedina uloga je da pokupi mirise.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Uloga kvalitetnog aspiratora je upravo da upija vlagu tj. paru od kuvanja, toplotu, masnocu i nusproizvodi toga su naravno i mirisi. Vlaga nosi one masnoce, mirise, prljavstine koje se zadrzavaju u stanu i zbog toga ljudi ugradjuju aspiratore. E sad zavisi kakav ugradis, koliko je jak motor itd
One Ring to Rule them all...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ja ne znam kako to funkcioniše po pravilu, međutim znam po mom iskustvu.....pošto mi je aspirator poprilično star a nijesam filter odavno mijenjala jer ne može da se nabavi, nema ga, to sam u poslednje vrijeme više kuvala bez njega nego sa njim....e ono što sam primijetila, pošto je tik iznad šporeta, jeste da sam jako moraa da vodim računa jer se para od kuvanja kondenzovala i kapala sa njega po šporetu otkako ga ne uključujem....e čim sam ga oprala i sredila, upalila, ka lutka mi je opet, kupi paru samo tako, i mirise naravno, doduše mirise ne onolio koliko bih ja htela, ali stvarno se primijeti razlika drastična kad kuvam sa njim a kad bez njega...e i ovaj moj brate tandrče život mi uze, kad ga ugasim kad završim spremanje iz svih djelova stana samo čuješ "aaaaaaaa" "aaaaaaaaaaaah" "aaaaaaaaaa raspadoh se"![]()
Pa znači da je kupio paru i kad je bio isključen![]()
hahahahha nije radio djaole, no na onaj metalni okvir aspiratora se od pare vodurina stvarala i kapala...a kad ga uključim, onda toga nema, pokupi tj upije sve i mirise i paru....ako se nijesam dobro "odrazila" praštajte![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks