Trebalo bi njima ispostavit racun za zemlju, i gradjavinsku dozvolu i komunalije pa neka onda burdikuju.
da su bili beskućnici pa i ajd nego svi imaju imanja i kuće od bioča pa gore. dođe jedan, a za njim još 10, jedan po jedan. da su makar prodali to što imaju pa kupili odje nego se samo posadili. sad im je neko drugi kriv.
Trebalo bi njima ispostavit racun za zemlju, i gradjavinsku dozvolu i komunalije pa neka onda burdikuju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja ne mogu da vjerujem da je to bas tako radjeno, i da je prolazilo?
Po vasoj prici, sjevernjak prolazi, svidi mu se neka livada, ubere 20 kolceva, ogradi je i rece to je moje i sad cu tu da napravim kucu?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
E tako je bilo. Država bi mogla, sa svoje strane, da plati dio ili da omogući neke povoljne uslove otplate. Krivica jes i državina.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ja znam sa malog brda 'starosjedioce' koji su sljegli tu iz cuka oko pg pa prodavali to sto su zauzeli ovima sto su sljegli malo izdaleka... takodje po zagoricu iste takve koji prodaju drzavnu zemlju ovima odozgo....tako da, ne bi ja nesto generalizovao, malo su veci cufuti ovi ovuda no ti sto su ozgo dosli...
p9lite
Svako za sebe, ko ima dokaz da je nekad neđe platio tu zemlju, ko je plaćao porez...mora se to dobro ispitat a ne svi na ulicu. Nije bitno ko je okle šljega, ako me što nervira to je narod koji ne plaća struju, vodu, porez...jednostavno ispada čovjek avetinja što poštuje državu, u smislu zakona naravno.
Koliko ja razumjeh, mada se nisam mnogo unosio u problematiku, oni neće da plate zemlju na koju su usadili kuću, za nevjerovat. Razlog za neplaćanje je to što su oni to već platili nekoj imaginarnoj osobi. Papira niđe nema naravno.
Sve ih iscerat treba ali i one sa malog brda isto sto su cinjeli
Sticajem okolnosti ovi koji se bune su sljegli, ovi s mora nijesu dolazili, ali ne bitno. Potpuno se slazem, da ovi sto postuju zakon ispadaju budale
Price za malu djecu da su ikome centa dali. Ko bi normalan dao 5 ili 10 hiljada eura za zemlju a da ne moze da je uknjizi u katastar na svoje ime. Ja ti mogu sad imenom navesti pojedince (imedju ostalih i moj jedna dobar poznanik) koji su samo dosli, ogradili plac i naboli kucu od 100+ kvadrata.
Svima racune ispostavit ili svima oduzeti ono sto su ostavili u zavicaj.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ciganka prijeti svom malom đetetu da će ga poslat' u školu, ako ne bude slušao i ne bude dobar...Evo, ne znam...
Sell the Vatican, Feed the World!
A menu traže 98€ po kvadratu za komunalije, i to vele da je sad sniženo a bilo je 160€. Sveimnasvijetyebem
Neka ga ne mari....
Dje je to? Njegoseva?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
http://volimpodgoricu.me/2017/03/07/...-zivota-video/
Ovo je vec ozbiljna kritika nutribuleta....
https://www.facebook.com/ttadelaide/...0739978614281/
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zove me vlasnik stana da uđem u njegov stan, jer imam ključeve, da OSJETIM SMRDI LI NEŠTO TAMO
Jesam li ja jazavičar ili patolog?
Zanimljivo. I, je li što smrđelo?
Ovo je imalo neki seksualni twist sto posto.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nadam se.
Tvoj bi miris prepoznao među ruža trista
Nije lako, ali je jako rođaci.
miris cega?
vidis one brkate na bozicni ustanak i onda vidis slavka i nista ti nije jasno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks