Čudno mi je da Merc toliko skriva stvarnu snagu, jer su morali makar jednom na ovim testiranjima pokazat zube..
Osim ako su toliko samouvjereni da će se prošetat do titula..
kazu, ali u ovom slucaju i treci sektor koji je uvijek bio sporan ferrariju ispada opet kritican, a kazu da seb nijednom dok je vozio brze krugove na pravac iz zadnje krivine nije izasao punim gasom....tako da oa vremena nemaju neki znacaj pretjerani...
mene raduje sto kazu da ferrari ide kao po sinama.... a za motor sam siguran da nece kiksati....
Čudno mi je da Merc toliko skriva stvarnu snagu, jer su morali makar jednom na ovim testiranjima pokazat zube..
Osim ako su toliko samouvjereni da će se prošetat do titula..
Oni mogu jurit 1 sektor po krugu a ostale liftovat.
TAKUMI
a dje....oni su svemocni.... da se tako dugo odrzavaju dominacije u f1, ferrari bi jos bio prvi![]()
moj fabia, nicija nije do zore gorela
Brate cekamo AUS, kuzis? Cekamo Baku.
TAKUMI
Aha, Kmica ga lovi za cijeli krug dok se on bori sa trakcijom. Poyyy
TAKUMI
Ali je Vetel imao danas bolje vrijeme
LPGTECH 067 854 548
Gore niie bitna brzina, bitno je ponasanje bolida.
TAKUMI
daj snimak ferrarija... pa da uporedimo...
kazu da se bolje ponasa od mercedesa na stazi...
“It’s rumoured that the problems with the Renault power unit are more serious than previously thought. The proposed fix that was planned to be implemented for the first race in Melbourne would not pass the regulations, therefore it’s unlikely that another fix will be found before the start of the season. This in turn would mean that six out of the twenty cars will most likely not be able to reach the finish line.”
Toliko o tome...
Pisao sam odje koliko mi je komicmo bilo favorizovanje RBR-a a ni testovi nijesu bili poceli.
Verstapen postavljen za drugog favorita iza Hamiltona za titulu.
Pokusavao sam da nadjem nedje da se kladim da nece biti ni medju 4 na kraj, al nije bilo nigdje...
svi se sale sa mclarenom
RED FLAG
Care to venture a guess?
CHAT WITH US ABOUT THIS LIVE UPDATE
IT'S ALONSO
Who else? The McLaren has stopped out on track..
TAKUMI
NEVJEROVATNOOOOO
ALONSO LEAVES THE MCLAREN ON TRACK
Alonso walks away from the McLaren, how much would you give to hear his true thoughts right now..
Update posted on 11:55:45
YEP.. IT'S ALONSO
The McLaren has just exited the pits, but it's ground to a halt once again...
Update posted on 11:53:57
RED FLAG
Oh dear.. Oh dear..
najbolje bi bilo ovome mclarenu da automatski sad odrekne honde... zovne reno ili ferrari i trazi da im daju motore... i neka ih nekako uklope do pocetka sezone, eto toliko da mogu da odvoze trke do kraja...
"Wouldn't be such a bad idea for the recovery truck to follow the McLaren every time it hits the track to avoid any delays if it breaks down."
Treba neki dizel provjereni, TDI, DCI ili JTD da ubače i ovu sezonu da makar odvoze..
Inače, ovo je Alonsu jedini prevoz:
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks