Ja sam samo usput konstatovao da nema komplet sadržaj i da je ista ponuda za d3go prema svim korisnicima ako se ne varam. Poenta je da se sadržaj ne može gledati već je kao što se može vidjeti dostupna slika u drugim mrežama sa upozorenjem . Vidim da ne smeta to nikome...
Meni pise da se pretplatim pozivom na njihov br 44 66 66...Nece da pusti ni jedan kanal na svaki ovo pise
Pozdrav, pitanje.
Imam telemah, bez rutera. Mijenjao sam tv..i sad ne uspijevam pronaci kanale na njemu.
Kontam da grijesim kod one liste ozvora, sta treba odabrati?
Tv
Ext1
Side av
Hdmi ..sigurno nije..
Ypbpr
Ajd ako neko zna ocemu pricam..pomoc
Last edited by samson; 09-03-17 at 16:05.
Kako da podesim njihov daljinski to jest da ga uparim da na njega prebacujem kanale
il fenomeno
Nije u funkciji taj broj, pozovi 020 44 66 66
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Nema d3go u silver duo i trio paketima, je li tako?
Ne radi mi risiver,prijavio kvar prije 52 sata...pakao
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Pa meni je ovaj sto moze unazad, d3i ili tako nesto
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Imal neki drugi nacin da se puste ovi kanali na d3go aplikaciju da ne zovem call centar jer nisam korisnik telemacha vec total tv -a?
meni password na resiveru ne prihvata. zvao sam ih 10 puta u zanjih 25 dana i jos niko nista. doce neko , resetovace i na kraju nistaaa. ser.m im se u rabotu.
Zasto nema vise kanala CBS Drama i Reality, CMC i Channel 1 Russia i jos ponekih kad su oni koliko mi se cini u osnovnom paketu??
onda ove : tv Sun, tv D(t)uga , studio B, mbc , corona. pitam se ko to gleda... kao i tv Niksic, Budva i Pljevlja i rtcg.... aj ajd
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks