Page 483 of 1402 FirstFirst ... 383433473479480481482483484485486487493533583983 ... LastLast
Results 12,051 to 12,075 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,800
    Thanked in
    1,604 Posts

Citam li ja dobro ili si napisao da dps raspisuje izbore svake malo... npr da sad ono traze nove izbore? A ne opozicija...
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Quote Originally Posted by acs View Post
    Citam li ja dobro ili si napisao da dps raspisuje izbore svake malo... npr da sad ono traze nove izbore? A ne opozicija...
    Ne citas. Napisao sam da svako malo organizuju nekakav vid izbora.
    Dao sam ti primjer. Zasto se zbog 4 mjeseca nisu organizovali lokalni izbori u NK i HN? Jeftinije je
    Evo da ti dam primjer. Za 10 godina nezavisnosti smo imali 4 kruga parlamentarnih izbora. Lokalne mislim da niko i ne vodi statistiku. Ali se svi nekako pozicioniraju izmedju predsjednickih i parlamentarnih, tako da smo stalno u nekakvom "vanrednom stanju" i cuvanju tekovina
    Last edited by Hell Raiser; 09-03-17 at 11:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jeste strah ali zbog ličnih interesa. Piramidalni interes. Toliko zapošljenih i uhljebljenih i onih koji mogu na račun veza sa vlasti da čine manipulacije.
    Izbor je jednostavan, ili mi ili oni. Na mjesto "oni" dopisati neprijatelja po nahođenju. Sve je dobro dok je Miki na vlast i dobavlja odnekle para, treba samo da se ćuti i da se održava status quo. O raboti ili mijenjanju nečega ni pomena.
    Dostina da zna da će bit isto briga bi ih bilo je li DPS ili bilo ko drugi.
    Last edited by Ulix; 09-03-17 at 10:32.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Jest Sve je dobro dok je Miki na vlast i dobavlja odnekle para, treba samo da se ćuti i da se održava status quo. O raboti ili mijenjanju nečega ni pomena.
    Dostina da zna da će bit isto briga bi ih bilo je li DPS ili bilo ko drugi.

Ja se kunem u sve da DPS namjerno podriva zdrave i dobre zakone kako bi drzava bila u sto vecem kanalu i kako bi bili vidjeni kao spasioci drzave. Znaci klasicni macehinski odnos.

Dajem primjer sad.

90% smjestajnih jedinica u CG je privatni smjestaj. Govorimo o oko 200 000 kreveta. I o desetinama hiljada objekata. Sezona traje recimo 90 dana.

Na nivou cijele CG ima 18 turistickih inspektora. I sad za 90 dana moraju da obidju recimo 10 000 objekata a broj je generalno dosta veci jer su nadlezni i za lokale restorane itd i tu pricamo o jos par desetina hiljada.
    E sad kako da 18 inspektora obave kvalitetnu kontrolu kad ih nema dovoljno ? Za cijelu BD imaju 2 inspektora. Zasto ih nema 150?

Drzava svake godine gubi milione i milione zbog neadekvatne kontrole sive ekonomije jer je nekome to u intresu. Moj komsija ima 60 kreveta registrovan je na 15 ali njih je 6 u familiji glasaca DPS i kod mene dodju razne inspekcije 10-12 puta u sezoni kod njega niko nikad nije usao. Ja garantujem da samo ba njega drzava izgubi 15ak hiljada a takvih objekata ima hiljade i hiljade... Da ne pricam o ostalim djelatnostima. Da ne pricamo da neko blokira novi zakon o turizmu evo trecu godinu

Problem u Cg nije nedostatak zakona vec sistematsko nepostovanje istih i kad svi budu radili za platu koju primaju i posao za koji su placeni sve ce se promijeniti.
    A da bi se to rijesilo moraju da se otpuste hiljade DPSovih metilja i parazita i na njihovo mjesto dovedu hiljade sposbnih ljudi.

Tacka

Tu sve pocinje i zavrsava se

#pravdazaMaike
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jes ali i đeca tih metilja i parazita hoće da jedu. Borba za opstanak.
    Da je priča oko suverene države prešla u lični interes sam je Premijer prije jedno 5 godina aminovao objasnivši da se neki u periodu tranzicije nijesu snašli.
    Tako da se sve svelo na to kako se ko snađe. A čik promijenite vlast. Eto.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A o cemu ti pricas. Pa Torch dobi dozvolu kao privremeni objekat, a na sred Slovenske plaze. Na Verigama lik napravi privremeni objekat sa toliko armiranog betona, da sve sto se prica o tome je vrijedjanje inteligencije amebe.
    Ne znam kako definisu privremeni objekat. U odnosu na apsulutno vrijeme postojanja Zemlje. Onda jeste sigurno

Thanks Thanks Given 
    9,201
    Thanks Thanks Received 
    4,016
    Thanked in
    2,409 Posts

Niko ne pishe da se u Danilovgrad naveliko uchi engleski,u pitanju su vojna lica ?
    Pitam komshiju dje ti je sin shto radi,inache komshija je ULTRALUDIKARADZICOMLADICSLOBOVFANATIK;a eto veli uchi engleski,ha ha
    ...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Sto radi Vucko, je li ovo zabiljezeno ikad u modernom dobu?

https://www.facebook.com/N1Srbija/vi...5714211799868/

15 milijardi dug za nekoliko godina, ali ovakav pritisak i mrak je nevidjeno nesto.
    Last edited by Jakuza; 09-03-17 at 12:06.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sto je najgore, nemaju. Imas veliki broj ljudi koji cvrsto vjeruje da ti ljudi pricaju istinu. Pa evo nedje je ovdje jedan od simpatizera izjavio, u predvecerje Svetovog hapsenja, "znao sam da je krao, ali nisam znao da je toliko", i kasnije je nastavio istu matricu o individualnosti.
    Strah je jaka emocija. Ako si primijetio CG svake godine ima neke redovne ili vanredne izbore, lokalne ili drzavne. Mislis da se nije moglo odraditi da se niksic i HN organizuju zajedno sa parlamentarnim. Ali se na taj nacin drzi narod u konstantnom strahu, a DPS je zastitnik i branioc necega ili nekih tekovina. I ti ljudi vjeruju da oni u stvari brane sebe i svoja ubjedjenja a ne oportuniste koji to koriste.
    Mozda neko ima tacnije informacije, ali mislim da CG nema dvije godine povezane da se neki izbori ne organizuju, i na njima se brani ovo ili ono

Upravo po rezultatima tolikih izbora je jasno da odlicno znaju o cemu se radi, ajde da nabrojimo od svih izbora po jednu stvar koju je vlast obecala i ispostovala. Ne mozemo naci, to znaju i njihovi glasaci ili bolje reci saucesnici. Ovi nezavisni opozicionari patriote po forumu te ih slucajno brane su upravo ti glasaci saucesnici koji imaju neki interes. Ja sam neko vrijeme odje visio i ubjedjivao se sa njima, ne mozes ljudima dokazati da je sdp zajednicki partija uhljeba, da je o pitanju ulaska u nato referendum najpostenija opcija, da je dps po crnogorsku drzavu pogubniji od spc i jos ...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post

15 milijardi dug za nekoliko godina, ali ovakav pritisak i mrak je nevidjeno nesto.
    što čine botovi haos, ono kad dobiješ neviđeni poriv da izmlatiš goveda
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post

Vucko im je podigao standard u Srbiji.....nezaposlenost 13%, prosjecna plata 390 eura.

Pokrivenost izvoza uvozom je 80%, a od sledece godine slijedi suficit u budzetu. Plate ce im jos vise rasti.

Svakim danom se u Srbiji otvaraju neke fabrike, bukvalno sve proizvode. Od igle do lokomotive.

Jos imaju ogromno rudno bogatstvo, jedno od vecih u Evropi...naftu, zlato, bakar, cink, olovo,srebro. 2020. godine ce im prosjecna plata biti oko 700 eura sa tendencijom jos veceg rasta.

Vucic im je najbolji premijer u istoriji te drzave. Doveo ih je u red. Bukvalno se svakog dana otvori neka fabrika.
    Last edited by kosmos; 09-03-17 at 12:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Šta reći. Uzmi sanglić.
    Procesi u Srbiji kasne u odnosu na nas jedno godinu i po do dvije, proporcionalno većem broju stanovnika i prirodnim bogatstvima.
    Znači za jedno dvije godine će biti u istoj situaciji kao i mi. Bez ako ne eskalira u međuvremenu što.
    Takođe količina budalaština je srazmjerna istoj razlici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta reći. Uzmi sanglić.
    Procesi u Srbiji kasne u odnosu na nas jedno godinu i po do dvije, proporcionalno većem broju stanovnika i prirodnim bogatstvima.
    Znači za jedno dvije godine će biti u istoj situaciji kao i mi. Bez ako ne eskalira u međuvremenu što.
    Takođe količina budalaština je srazmjerna istoj razlici.

U politickom smislu si u pravu, ali u ekonomskom pogledu ekonomija Srbije je totalno drugacija od nase ekonomije. Razlicita im je struktura.

Srbija ce vjerovatno uci u NATO u narednim godinama i tu se slazem sa tobom. Ali Jedno je ekonomija a drugo je politika. Ja govorim o ekonomiji vezano za Vucicevu vlast. Ti se ocigledno bavis politikanstvom i politickim pitanjima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ekonomija jeste veća i time kompleksnija. Ali bagra se uvukla u svaku poru društva. Od prvobitne nakane da se okrene svojoj privredi došlo se na to da se kaoi ovđe sve proidaje dugima. I nemoj mi razdvajat politiku i ekonomiju, nijesmo bene.
    Last edited by Ulix; 09-03-17 at 12:42.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    što čine botovi haos
    Evo ih i na forum cak
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ekonomija jeste veća i time kompleksnija. Ali bagra se uvukla u svaku poru društva. Od prvobitne nakane da se okrene svojoj privredi došlo se na to da se kaoi ovđe sve proidaje dugima. I nemoj mi razdvajat politiku i ekonomiju, nijesmo bene ovđe.

Kazes bagra se uvukla u svaku poru drustva?? Pa skoro kompletan narod na Balkanu naseljava bagra! I vlast i opozicija.Nauka, kultura, sport.....prosjecan stanovnika Balkana je bagra. 95% svih nas je bagra.

Sta se i koliko prodaje ili ne prodaje- to ne znam. Ali sustina jeste da ce oni imati suficit u budzetu vec sledece godine. Imace viskove pa ce lako vracati dugove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jeste, tako počinje razbijanje jednog sistema i naroda. Zamajavaš ih šarenim lažama dok iza leđa promiču karavani. Podigni srednju klasu što više da bi ih pad u realnost držao što duže na dnu. Vidi srećo mjesec, zvijezde, kosmos. Srbija je razjedinjena po svim poljima i nema toga ko bi je sastavio. A Vučko je najobičniji psihopata.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by kosmos View Post
    Vucko im je podigao standard u Srbiji.....nezaposlenost 13%, prosjecna plata 390 eura.

Pokrivenost izvoza uvozom je 80%, a od sledece godine slijedi suficit u budzetu. Plate ce im jos vise rasti.

Svakim danom se u Srbiji otvaraju neke fabrike, bukvalno sve proizvode. Od igle do lokomotive.

Jos imaju ogromno rudno bogatstvo, jedno od vecih u Evropi...naftu, zlato, bakar, cink, olovo,srebro. 2020. godine ce im prosjecna plata biti oko 700 eura sa tendencijom jos veceg rasta.

Vucic im je najbolji premijer u istoriji te drzave. Doveo ih je u red. Bukvalno se svakog dana otvori neka fabrika.
    ili, recimo, jedno takvo civilizacijsko dostignuće kao što je kontejner

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Ne mogu vjerovati http://portalanalitika.me/clanak/262...zicnog-ustanka
    Bruka ... sramno
    Last edited by A+A; 09-03-17 at 16:36.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Evo za dan rezimska Splacina Sukovic pominje se cak 2 puta...

Prvi put za to sto nije dobio 15 000eur namjesteni tender jer se Elmag nenadano javio.

Drugi put Plantaze odbijaju da shodno zakonu o slobodnom pristupu informacijama daju podatak koliko su platili sponzorstvo Shupkoviceve emisije "Ziva istina", u medijskim krugovima pominje se cifra od 60 000 eur.

Da ne zaboravimo Plantaze su proslu godinu zavrsile sa gubitkom od preko 3.5 miliona eura.

Ali sa Darka se ima da se casti

http://www.vijesti.me/vijesti/elmag-...-pravdu-928139

#pravdazaMaike

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Ne mogu vjerovati http://portalanalitika.me/clanak/262...zicnog-ustanka
    Bruka ... sramno
    Apsolutna lazh. Informer juce bacio spicu a portal analitika kao sestrinski medij prenio...

Splacine

#pravdazaMaike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Semafor, lift, bejbi alarmi, ograde.
    Količina silovanja u mozak je nevjerovatna.

S druge strane, upitan da li je bila potrebna ovakva vrsta svečanosti, Terzić odgovara potvrdno. Kako objašnjava za Kurir, postavljanje semaforske signalizacije na pomenutoj raskrsnici pomoći će da se smanje velike gužve, ali i saobraćajne nesreće, što je bio slučaj do sada.

http://www.kurir.rs/vesti/srbija/hit...clanak-2570973

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Apsolutna lazh. Informer juce bacio spicu a portal analitika kao sestrinski medij prenio...

Splacine

#pravdazaMaike
    Vec je potvrdjeno od strane Novog Srpskog Svetog Pisma (BGD-blagosiljane onlajn verzije) inace portala IN-kukastiti krst-S
    Sto mozes ...
    Last edited by A+A; 09-03-17 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    5,960
    Thanked in
    2,804 Posts

Ludilo u Načisto. Abaz razvaljuje
    The more things change, the more they stay the same.

Page 483 of 1402 FirstFirst ... 383433473479480481482483484485486487493533583983 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)