Nisam gledao koja je getriba.
TAKUMI
Ali ako ga vec uporedjujes sa passatom, potpuno si u pravu. Za ove pare se od passata dobija sto? Kujac
1.8t fullllllllllllllll oprema (r line) 30-32k
Doduse, prije bih mazdu vozio![]()
Last edited by stefke; 08-03-17 at 00:16.
Pa nije ti poređenje...Za 32.000 možeš uzeti Mazdu 6 revolucion top, 192ks, automatski...1.8 tRUbo i 2.5 nisu za poređenje
Sent from my iPhone
Last edited by Iceman; 08-03-17 at 08:06.
35 je ta Mazda.
TAKUMI
Zar postoji i dalje 1.8t, mislio sam da su batalili to gomno
1.8 tsi.
TAKUMI
Doduse, meni se vise dopada turbo od atmosferca, ulijenio sam se![]()
dodjes kuci - e kako uzeh dobar auto jeftino ljudi ada bagatela.
koji? - mazdu. (vec te gledaju u smislu ok sigurno je bila 13-14hiljada)
koliko para? 30hiljada ( familija vec tu u smislu gad namazni uzeo je dvije mazde na akciju da nas casti)
sigurno dizel neka si brate da progledas- a ne ne limuzina 165konja BENZINAC ahhaaahaahahaha
f6
to ti niko ne moze objasniti....a inace kolik ose moze primjetiti je fenomen vezna najvise za CG...nigdje nisam primjetio da je to toliko izrazeno kao ovdje...
Ako tako gledate, onda smo bili najduže pod Napoleonom 😁
this time next year...
Ja sam mislio na psiholoski momenat dje se domacem poznavaocu automobilizma bilo koji auto koji ugleda a nije VW javlja iskonski poriv da ga poredi sa VW-om. To stanje svijesti sam ja pominjao.
Ako ima vise Alfi ili Hondi ili Mercedesa u nekom momentu, to opet ne predstavlja pravu sliku vec "trenutno ludilo".
Ne bi pogledao nijednog mercedesa pri mazdi benzinac od 300000 . Ni pod razno!
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A nisi valjda lud mercedes da kupis
E to je taj sindrom. Sta li ce neko drugi da kaze, uporedi, savjetuje. To sto ces ti da uzivas u necemu sto ti se svidja to nije bitno ni najmanje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks