I ova slika pa je katastrofa na nju - uživo je to tek milina za oči.
photos upload
Da je nešto hitno - samo suprotnom trakom i predjoše most za 30sek.
------------
E kako mi je drugu ispalo na pasata6 ona led tabla (bijela) i klima u bijelo.
Kao na Golfa7
I ova slika pa je katastrofa na nju - uživo je to tek milina za oči.
photos upload
vazdušni mu ne radi al bitno je da se promijeni boja na instrument tablu
She is only here to annoy herself!
Nemam pojma sto mu je to - neka sitnica sigurno jer je (meraklija)jer mu je pasat duse mi 10+ a i tako ih ne volim.
E cobani sa hitnom
Last edited by zubizaretta; 07-03-17 at 02:32.
kako ovo OHO ljepilo drzi braco moja mila......izbija bijela boja svuda po krugovima
Nesto mi vala bilo sumnjivo u krivinu upada 80-85 / a na onu pravinu mu treba 10km da jedva stigne do 300km.
A nije ni dizel
vozih se u mazdu 3, 2015 ili 2016 godiste nisam siguran, onaj najnoviji model uglavnom...
Odusevljen autom
Imam mazdu 6 2005 ali se ne mogu poredit ni u kome smislu...
Toliko siguran i predvidiv auto a bas zabavan za voznju, motor onaj benzinac nesto put 170 konja, ne prekida da vuce do beskonacno...
Najvise su me odusevili farovi, posto sam prvi put vidio koliko znaci u praksi kad se dofatis otvorenog puta i i krivina i kad farovi "skrecu" sa tockovima
Ta trojka je trenutno najbolji hatch.
ova moja 6 ima skoro isto konja i skoro duplo vise obrtnog(2.0d cipovana sa 140ks i 310nm na 170ks i 380nm) ali je razlika opet ogromna...
Ova trojka mnogo ljepse ide i linearnije vuce, mnogo bolji menjac...Masu stabilnija, niza, ne naginje se kao koza...Masu veci i siri tocak ima, uglavnom ja sam jos pod utiskom...
Bas bas dobar auto, lijep i unutra i spolja i vozi se top
da imam para samo bih nju i novu sesticu kupio...mnogo mi se vise svidjaju nego druga auta iz iste/slicne klase
Naravno, preko 10 godina razlike u generacijama mora da ostavi pozitivan utisak kad se sjedne iz jednog u drugo.
Taj motor i mjenjac su idealni za tu karoseriju, (jako me takav utisak koji imas podsjeca na Civica 8 generacije i 1.8 motor koji su ugradjivali u isti, fantasticna kombinacija).
Mislim da 6 ipak nije za taj motor, vise joj 2.5 lezi iako nisam imao prilike da probam bas tu kombinaciju.
Anyway, svako ko o Mazdi misli oprecno, neka podje odradi test voznju i sabere utiske. Totalno druga prica nakon toga. Jednostavno ta auta osvajaju.
Ja nisam htio 6-icu da vozim vec CX-5 jer mi se ta klasa auta vazda cinjela kao totalni non-sense, ali sam nakon 2 voznje potpuno promijenio misljenje. Ali potpuno. Auto je tako dobro zaokruzen da je to nevjerovatno.
Cekaj sad, 2.0 165 KS u Mazdu 6 od 1305 kg je malo a 1.6 TDI sa 105 KS u Passata od 1550 kg je OK?
Ojdo ja u Imperijalnu da iskemijam nesto a inace shitting gauge ce vam biti upaljen.
Poyyy
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-03-17 at 20:17.
TAKUMI
Koji kiceraj....
https://www.facebook.com/silicium.pg/
bjelopoljska interventna zaustavljaju u centar na izlaz iz Njegoseve i zaustavili novi bmw 5 bijeli i pretresaju mu citavo auto a momak u crveno...
Drugi ce se put ljepse obuc
1.Put Petrovac - Budva horor
2.Kako drze ove gume od becica do na izlaz iz bd sve puni.
3.Kolona od 3838 auta svi idu 30km niko da pretekne.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Godine je vožen dvije ali godište vješto krije, Njemačka je sila velika al od babe đevojka nika'.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks