Originally Posted by
NSX
ne, rekao je da se nije sastajao u vezi sa američkim izborima
velika razlika
Rekao je vrlo definitivno i nedvosmisleno da se nije sastajao sa Rusima. Kad se otkrilo da jeste pokusao je da izvrne prvobitnu izjavu da je toboz mislio samo na kampanju.

Originally Posted by
antigona
Haha kao sto rekoh, 'to je bilo prije' i slicne floskule. Zato sam i pomenuo jer sam znao nacin na koji ces se branit. Mogao si smislit nesto drugo.
Na koji nacin cu se branit? Je li tebi dobro? Od cega to treba da se branim? Da nisam mozda Amerikanac i registrovani Demokrata? Samo iznosim cinjenice. Ako ti se ne svidjaju i ako si intelektualno nesposoban da vidis razliku izmedju zvanicnih diplomatskih sastanaka za koje svako zna i tajnih sastanaka o kojima se kasnije laze to je iskljucivo tvoj problem. Niko nije imao problem sa Trampovim razgovorom sa Putinom kad je stupio na funkciju predsjednika. Moze li tvoj mozak da ukapira zasto? Da ti pomognem. Zato sto je bio u pitanju zvanicni poziv izmedju dva drzavna fukncionera o kome je javnost bila obavijestena.

Originally Posted by
antigona
Al posto si uporan,da ti nacrtam...frka je zbog kontakata i moguce izdaje a ne zbog laganja pod zakletvom tako da svaki kontakt sa rusima,po tvojoj prici spada u mogucu izdaju i potpada pod provjeru ko sta dje i kako,kao sto i sam reče. Ipak je i ovaj demokrata imao kontakt sa rusima prije dolaska obame ,isti detalj zbog kojeg teretis Trumpa ali ne i Obamu ,samo zato sto eto ovaj detalj nije aktuelan i zastario. Sitnice kojima pokusavas da se izvrdas prolaze kod istih glava kao sto si ti,kod ostatka svijeta od nekih 80+ procenata ovo smatra licemjerjem. Ne iz razloga sto si izabrao tu stranu, svakom svoje, nego zato sto iste greske ne osudjujes na svojoj strani .
Ne. Problem je laganje pod zakletvom. A posto ljudi ne lazu bez razloga osim ako su mentalno bolesni, kad se otkrije da je visoki funkcioner lagao sasvim je prirodno i ocekivano da se sprovede istraga i da se utvrdi zasto. Da li je u pitanju izdaja ili nesto drugo, ne znam. Ali ja ne mogu da ti zabranim da skaces na zakljucke i da izmisljas svoju realnost u koju bi uklopio svoje predrasude.

Originally Posted by
antigona
Hahah pa ti si covjek koji je rusiju optuzio za rusenje ukrajine
Nisam, ali svejedno. Vidim da si uporan da nastavis da zivis u svojoj zabludi. Sve i da hocu, ne mogu da ti pomognem.
Last edited by VanjaTheMan; 04-03-17 at 16:14.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks