ja bi sd jedan išler izjela iz Pecovića...možda i dva...ako bi me puštili mogla bih i tri....e posle bi u itnu od šećera u krviali mi se jede do smrta!
Slane palacinke, stavi svega
Tu es mon héro!
ja bi sd jedan išler izjela iz Pecovića...možda i dva...ako bi me puštili mogla bih i tri....e posle bi u itnu od šećera u krviali mi se jede do smrta!
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Svuda urme, ananasi, kokos i papaja....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Odrah se evo nekolika dana..na suvo...
![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Mak. Mak. Mak.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Strudla od maka, torta od maka, kolac od maka, sladoled od maka, sve od makaaa![]()
![]()
Sent from my SM-N920C using Cafe Del Montenegro mobile app
thread sad mi se jede i djevojka izbaci MAK...
sad mi se jede brasno.
nego, meni se jede slatko. sad, juce, sjutra, nocas. kad god u bilo koje doba dana i noci.sve, bilo sto, cokoladno samo.
f6
padobranac sa orasima mi se jede sad.
a maloprije sam omunjio pitu sa sirom u bonelu ispod beka. auh! odavno bolju nijesam omeo...
Vala sam bio 7 dana na strogu detoxikaciju organizma...da kazem NEMA STA MI SE NE JEDE 😅
poslato sa 7 edge
Tebe mi je ao a za mene me dua boli
kako se raznijeh od duvan čvaraka aaaaaa
ja izjedoh jednu pecenu kokosku i brdo krtole....
Danas sam pio domace pravljenu koka kolu, kako je dobra..
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Samo ziv nije htio da mi da recept, ovaj jedna drug sto se bavi kulinarstvom cijeli zivot
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Mora da ga je saznao od koka kole..... 😂🤔
Tuc tuc tuc
Racionalno troenje postova.
e kako bi sad izio mr mayor sendvic iz gudfelasa ili diavolo picu iz pica pepea...i masu ledne koka kole na tocenje
help pls
![]()
Raznijeh se...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
nothing comes from violence and nothing ever could
U 'Kvart' piceriji uz piletinu počeli da donose bajati pizza hljeb..tj.nije svjež...Evo nekoliko puta im se do dešava...
Sell the Vatican, Feed the World!
Jede mi se svasta, cipelu bi izio sad cini mi se... Ajmo preporuke za neku kvalitetnu dostavu?
Giros u Presto (rahmetli Pronto).
jeo sam ga prije desetak dana, drugarica je porucila i stigli su u tortilji. Kokain!
Raznosi!
f6
Naručih pikantna zapečena rebarca i teleće ljute u Minhen, rebarca su bila da kaem ok a ova kobasica bjee najobičnija moguća rotiljka. U pivnicu u Maxim su za klasu bolja i rebarca i ove kobaje.
Sent From My Galaxy S7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks