treba mu casove uplatit,fukara je to:butterfly:
treba mu casove uplatit,fukara je to:butterfly:
Idekosaopada
![]()
ovo je neki 63?
taj rad....![]()
![]()
apoteka je tu sve na svoje mjesto...![]()
E55 368KW
Jede malu đecu, ali i gorivo.
![]()
ovo treba sipat.....ovo ni bizbi ne bi mogao voziti...
Vidis li da je na rezervu?
TAKUMI
Izgleda odvratno.
TAKUMI
al bi ga valjalo malo provozat sa vjetrom u kosi:butterfly:
Nije mi jasno sto ne stavljaju metalni krov
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Koliko moye da bude star ovaj Merc?
![]()
TAKUMI
'11...' 12 - to
poslato s Jadrana
Vazda su sprinteti muku mucili sa korozijom. A ovo je ja mislim model od 2010 pa mladje
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Serija 906 radi se od 2007pa ovamo...dijeli djelove karoserije sa vw lt i crafter....proizvodi u vecini spanija...
Ja i kolega vozimo kanjonom i nailazimo na kamion sa prikolicom na kojoj su 8 novih skupih mercedesa. Vozio je 120, ulijetao u krivine, ona auta ne znam u kakvom su stanju stigla na odredište ali taj vozač bi me dobro zapamtio za takvu vožnju da radim za predstavništvo mercedesa...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nisu bas svi, precerujes kao i obično, ali generalno su losiji ovi "noviji".
Ja sam "razkantao" moju w201 iz '84 da joj se pruzi druga mladost i da je provoza i moj sin u budućnosti, i imam tri kritična mjesta, koje je pojela rđa ukupne površine 0.30m2.
33 godine, molim lijepo!
poslato s Jadrana
Od svih auta koje sam imao najviše glavobolje su mi je uzrokovao upravo W201 (uz Yugo Koral 65, ne znam koje je gore bilo), ali zato W123 i W124, ništa vandredno osim radi što su zamijenjene poluosovine na W123.
Sent from my Motorola 8400
Ne pricamo o njima. Pricamo o w210, W203, w220...
TAKUMI
Gledano na siroko...ima i drugih....
Mogu da zbrojim japaneri i azijati nisan terano sasije nema...rav 4 skidam gretribu puce gevinde u traverzni od korozije...audi 4 2010g iz lux podigo na lift sav planuo o korozije....jaguar iz lux isto ******...holandjani sa velikom vlagom isto korozirali grozota....talijani se drze bolje nemaju jaku zimu pa karoserija potraje a motori se protrose brze i sl...![]()
Ma sve je to OK, ali kupljen i vozen kod nas, i maaaasu korozije?
TAKUMI
Znaci utovaren sleper kroz kanjon ide 120?Kao neko ko svaki dan vozi teretna vozila i bar 3 puta nedeljno vozim kroz kanjon,reci cu ti da to nije izvodljvo
Prvovenstveno svi kamioni posle 2006 imaju fabricku blokadu na 90(ne smije je mac zbog tahografa)
Sto se tice krivina,ja prvi biram idealnu putanju kad nema nikog u suprotnu traku,upravo zbog velikog uvijanja u krivine,da bi izbjegao velika usporavanja.Nista cudno,samo sto nas narod voli da drami oko svega.Nego malo vise treba obratit paznju kako se vozi malim autima,dje se konstantno kidaju krivine kao da im je njihova traka preuska,doduse nekad i uz tri trake im bude preusko pa prelaze u suprotan smjer....Mogao bih ovako do sj,ali dosta za sad
Sto se tice sprintera,hvata ih po malo rdje ali nista strasno,presao sam sa ovim modelom 515cdi preko 100km,i mogu da potpisem da ne postoji bolji kombi za voznju,precizan,preudoban,komforan.Idealna pozicija za vozaca i odlican naslon za ruku.Sto se tice ostalih ladno su za 2-3 klase iza mercedesa...
Druže jedva smo ga pretekli kako je divljao i vozio. Žao mi je što nije bio dan da snimim...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks