Sto se RBR-a tice sve je gotovo. Ovo je u njihovu fabriku:
https://mobile.twitter.com/redbullra...473921/photo/1
I imaju najkraci medj. razmak.
Sto se RBR-a tice sve je gotovo. Ovo je u njihovu fabriku:
https://mobile.twitter.com/redbullra...473921/photo/1
I imaju najkraci medj. razmak.
TAKUMI
Vettel jedini na medium medju prvih 6 a uz to ispod 1.22 sa Hamiltonom...
Zanimljivo...
Moze pitanje? Koliki je Vmax ove godine a koliki je bio prosle godine?
TAKUMI
^ne znam.
Zavrsi se prvi dan.
Dobar broj krugova za Vettela, i dobro vrijeme uzevsi u obzir da je na medijum...
Inace, citam da su ovi iz RBR htjelu da banuju "ugly shark fins" al ostali timovi nijesu bili za to...
Oko 45 na sat manji Vmax.
TAKUMI
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kažu da je MCH danas vježbala promjenu PU tokom trkačkog vikenda..
![]()
I Mercedes sa ovom grdobom pozadi. Pregrdno![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mclarenu ce izgleda bolje biti da se obrati za motor zastavi...
VANDOORNE STOPS IN THE PITS
Hmmmm....suspicious start for McLaren.
Stoffel Vandoorne stopped his car on the entry of the pit lane.
His mechanics were able to run to the start of the pit lane and push him back to the pits.
The track remains under green flags.
Što čini Newey.. I kroz felg(M)e provlači aero rješenja..
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
sauber ima problema sa proslogodisnjom specifiakcijom motora...moraju da zamijene motor, a kad vide sto radi honda vjerovatno se kaju sto su se odlucili na taj potez.
Jesam li ja lud ili razlika od 2 sekunde izmedju vremena koje je postavio Hamilton na SS i Kimi na M nije strasna?
![]()
sobzirom da je tek drugi dan testiranja, ja ove razlike uopste ne gledam...ova vremena ce ici do kraja testova jos dolje.... svi voze na pola gasa...
testiraju gume, aerodinamiku...
MARCHIONNE SPEAKS OUT ABOUT THE SF70-H
After keeping relatively quiet over the winter, Ferrari president Sergio Marchionne has spoken about about their 2017 challenger.
The 64 year old has said that the car has already met the early expectations and has made a "big leap" from 2016.
Jasno mi je to sve...al opet uliva neku nadu.
Luka je juce pricao da su neka resenja na ovom novom bolidu "prilicno riskantna"...djeluje mi po nekad da su ove godine isli na sve ili nista, i podrzavam to.
Mislim da je svakom navijacu na svijet Ferrarija mali posao oce li biti drugi, treci...peti ako vec ne mogu da budu prvi.
uliva uliva.... dok ne naidjes na komentar sa testiranja koji kaze da mercedesi koce potpuno drugacije od ostalih, tacnije kasnije
a onda naidjes na ovakav komntar pa te oraspolozi
Quite impressed by the Ferrari under braking so far. Vettel looked good yesterday and Raikkonen has looked quick and comfortable (when he's been trying) heading into Turn 1.
Ben Anderson
inace izgleda da kimi nije bas zdravstveno najbolje danas???
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks