Narode treba mi info za maltu i kipar jel ko bio skoro iskustva ?
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Ja sam bio na Maltu prosle godine nedelju dana i malo mi je falilo da obrnem i ove,slatka je Malta sad ne znam sto te zanima- u smislu ljetovanja ili?
Da ljetovanje ... druga polovina juna me zanima kao datum odlaska. Vidio sam da imaju jednu pjescanu plazu i to je to... zanimaju me cjene neki savjet oko smjestaja i tako to moze i na pm ...
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Kad sam isao 2012. trebala je viza za Brazil. Online aplikacija i onda se morao pasos u Ambasadi u Beograd ponijet. Da se licno nosio 20e bi bila viza, kako sam ga poslao po nekome onda je 40e ispala. Ne znam je li se sto od tad promijenilo, ali provjeri.
Edit:
Ne treba od ljeta 2016.
Evo vidim da je MVP konacno iscimao Brazilce da reciprocitet ipak bude reciprocitet![]()
http://www.mvpei.gov.me/rubrike/konz...ezim-cg/brazil
Last edited by ThaHool; 27-02-17 at 21:31.
Globetrotting
Danas da znate na sve letove Wizz-a bez ograničenja 20%, ako je ko planirao kupovinu![]()
Samo za Wizz discount clanove![]()
Ta akcija traje vec neko vrijeme, a moras dobro da se zagledas da provalis da je samo za clanove..
Da, ali se isplati i iskoristiti priliku i postati clan. Ja kada sam u januaru kupio karte za Budimpestu, da sam iskoristio priliku i uplatio onih 59.99 za clanstvo, karte za to moje inicijalno putovanje bi me kostale isto, a fakticki gratis bih dobio clanstvo u discount klubu... Na narednom putovanju ja i do 5 saputnika bi moglo racunati na popust... Ovo sa jednom minornom rezervom da nesto nijesam dobro interpretirao, a mislim da jesam... Dakle, za sve preko 1 putovanja u godini se isplati uzeti discount membership...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
pa jeste ko mozeotici 2x sa njima
akcija airserbia do NY iz PG 179e ali u jednom pravcu![]()
Volote opet ima akciju, 5 eura karte iz dubrovnika za Bordo, Marsej, Nant i strazbur.
Traje do 3.3.
Ova akcija za Wizz sto rekoh, nije bila za clanove. Napisu oni sitnim slovima za clanove kad je to. Ovo sada nije bilo za clanove.
zna li ko sto o ovim Promo Code-ovimajer sve sto sam nasao "ne radi" opet ne bi manje svi pretrazivaci imali da je glupst,tj da ne moze da se "ubode" ..p.s utekao mi je airasia 20% jer nisam bio azuran :/
Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app
Danas su popusti do 50% preko flydubai ko je clan njihovog OPEN programa. Ko nije ode na sajt i registruje se za par min. Vrijedi pogledati. Ja sam tacno 50% ustedio na kartu. Npr imate iz Sarajeva za Dubai 175e povratnu kartu. Ja sam uzeo Dubai Beograd povratnu za oko 240e, mislim da je Beograd Dubai jos jeftinije.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
registrovao sam se i sta sad??
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ulogujes se i samo trazis karte kao i normalno sto bi trazio. Kad odaberes datume i sve onda kad dobijes cijene klikni na njih i pokazace ti popust ako ga ima.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Maldivi sjajne cene kome se da da putuje 30 sati u 1 pravcu.. ma nema nista zanimljivo niti odvec povoljno
Last edited by dadel1971; 05-03-17 at 14:56.
To ti je ono kao kad neko bez centa udje u butik skupe robe i veli ajmo odavde nema nista sta mi se svidja)))
#pravdazaMaike
One Ring to Rule them all...
nisi u pravu.. pogledaj destinacije bolje.. Indija ok, onda gomila zemalja gdjje u ludilu ne bi isao, Tanzanija ok ali to vec skupo.. m
Je li bolje uzeti kartu MA Tivat-Bg preko njihovog sajta ili airtickets, tripsta...?
Nekad zna da je jeftinija na airtikets 10-15eur. Provjeri dje ti je jebtinije
#pravdazaMaike
One Ring to Rule them all...
Zanimljivo da mi na sajtu MA ne da da odaberem let BG-TV u 16i35 (kao da je rasprodano), a na airtickets da. U cemu je fora?
rasprodali jasno
Ovaj topic bi u naslovu trebao da sadrzi www.skyscanner.com![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks