ove god su trebali bolidi da izgledaju fantasticno,sire gume,nize zadnje krilo itd kad ono kujac..ove fasade pozadi su blago receno,vizuelno ocajne
ALO on ROS quitting: "It was in his character. In my case, I cannot stop. It's like a drug. I will be 80 in a go-kart pushing kids off track."
Alonso on Hamilton: "If he was watching more data from Rosberg last year, maybe he would have won the championship." Raised a chuckle
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
ove god su trebali bolidi da izgledaju fantasticno,sire gume,nize zadnje krilo itd kad ono kujac..ove fasade pozadi su blago receno,vizuelno ocajne
Kakav je Iceman bog.
Solidan ovaj Ferrari, što znam.
McLaren je prelijep.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Prednje krilo na Ferkana izgleda jadno. Vjerovatno imaju apdejted verziju. Ovo gore izgleda tragicno.
TAKUMI
sa tim jadnim krilom, i svim ostalim uslovima koji spadaju pod danasnji dan, kimi je odvozio vrijeme ispod 58 sekundi... sto je 2 sekunde losije od rekorda koj drzi f2004....a vec je brzi od f2008...
According to an Italian report received by F1 Hub, it is understood that Kimi Raikkonen set a lap-time under 58 seconds, which is just 2 seconds off the absolute record at Fiorano. However, it must be noted that conditions were “cold” and the Ferrari was running a considerably low engine setting.
Ti mislis da su danas jurcali vrijeme?
I kakve veze ima F2004 sa 13 godina mladjim bolidom? Znas li da su rekli da ce ovogodisnji bolidi biti do 5 brzi od proslogodisnjih?
TAKUMI
Mislim da je 5 sec preoptimistična procjena, sa 15 na 16 je bila procjena čini mi se 3 sec a bilo je oko 1.5 sec. Ako budu brži između 2 i 3 sekunde, biće dobro...
Trecu godinu za redom Ferrari ima preruzan nos.
Ovo peraje od ajkule pozadi je tako grdno.
Po meni jedan od ruznijih bolida Ferraria u zadnje vrijeme
Al da vidimo kakav ce biti u trkama.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mercedes ce ja vjerujem do poceka sezone imati ovo krilo kao i svi ostali...
inace mene je ferrari priajtno iznenadio... a npr mercedes razocarao...makar sto se tice izgleda bolida...
Ferrari me bas podsjeca na bolide iz '07 i '08 od kokpita pa nazad, zato mi se i svidja.
Nadam se da ce opravdat izgled u trkama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cujem da su Mećave toliko snazne i da imaju odlican mehanicki grip da nisu morali da naprave ruzan a aerodinamican bolid.
TAKUMI
Nose duct
![]()
Last edited by ToJeMojBrat; 26-02-17 at 19:15.
^najljepslji, daleko (a izmedju njih dva biram Toro).
U koliko pocinju ova testiranja?
![]()
Od svih timova bih najvise volio da se bas oni prospu.
Nema mi ljigavije ekipe u karavan...
Dobro, Rikardo je ok lik a ovo ostalo...
Izgleda da Sky F1 ne prenosi testiranje, ima li ko info preko kojeg se kanala može stream gledati?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks