Vrijednost na osnovu dokaza o placanju, izvod iz banke i order sa ebaya.
300+5%=315
315+19%=374
Eto, oko 75 eura
Stay salty.
Kada saljem dokaz o placanju, dali mi treba i izvod i racun sa ebaya ili samo izvod?
Bitno je da ti cijena robe bude ispod 150... Prlikom placanja ce ti SD obracunati shipping i na to dodatno placas u kesu DHL-u 5e prilikom preuzimanja porudzbine koju ti oni donose na adresu. Na SD biras kao opciju isporuke Barlin Delivery, to je DHL u stvari...
Moze biti roba 147+shipping 29+DHL ovdje 5 i to je to... Nema dodatno nista...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Majstore izludje nas, samo procitaj, sve ti je troškove napisao, napisani su 500 puta...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ne bih nesto da se zeznem jer znam da je dhl uzimao neku spediciju jednom kad sam uzimao neku bateriju od 140eura
Ovo su detalji za jednu posiljku dje je total (roba+shipping) bio preko 150 i nije bilo nikakvih problema... SD salje zasebne racune pa je mozda i do toga, situacija je vrlo cista... Barem 5-6 puta sam tako porucivao i nikada nijesam imao dodatnih nameta...
Samo 5e DHL za manipulativne troskove na ovo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
DHL ne uracnuava shipping u porez. Dakle cijena artikla moze bigi 149.99e, a shipping kolko oces, AKo ide putem DHL-a.
Zna li neko zasto odjednom nece da mi prihvati ckb karticu?
A do juce sam normalno porucivao i prie sat podigao dio novca?
Sad ne radi banka da podjem do tamo a treba mi sto hitnije?
Ni aliexpress ni ebay odjednom nece da je prihvate a do juce su je normalno prihvatali..
Imaju li oni neki call centar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Radi ona u Vektri, samo ne znam je li do 14 ili 16...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako nema fakture uzima se vrijednost slicne robe koja je carinjena...
Narucih neke slusalice za 10€ sa GearBesta, medjutim mi ovo iskacena trackingu: MONTENEGRO, the transfer of customs-- 02-Feb-2017
Na postacg nema nista, u posti takodje kazu da nije stizalo. Jel se desavalo jos kome?
U kojem formatu je tracking? RxxxxxxxxxCN?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja bih narucio...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
@goozice jesi ovo frizider porucila kad ti je shiping ovoliki 😊😊😊
sve neke sitnice i jedne patike
Prije bih posa u soping nedje no dao 60e za postarinu SD-u mrtvom. Da se razumijemo narucivao sam vise puta preko njih.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Okle shipping ovoliki?
Mora da je gabaritno i tesko... Kofer(i) neki?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
nije, patike, 2 plastične čaše, ostao sve neke majice. al bih rekla da je veliki jer poštarina zavisi (za neke stvari) u koju zemlju se šalje. rekla bih zbog patika.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks