I kakvi su ovo izrazi petokolonaši, kvislinzi, defetisti... Slobina škola etiketiranja narodnih neprijatelja i neprijatelja države.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
I kakvi su ovo izrazi petokolonaši, kvislinzi, defetisti... Slobina škola etiketiranja narodnih neprijatelja i neprijatelja države.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Last edited by Rakun; 21-02-17 at 14:28.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jeste se prepoznali jeste i sto je najgore u petokolonase
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ajde što nas nazivaš tako, nego zbog koga nas nazivaš.![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ne, nego su na topic pisali Vanzemaljci.
Zauzme skupstinu crne gore zarobi premijera i drzi skupstinu pod svoje okrilje...
Mislim da je jasno osim ako nije planirano vise napada u isto vrijeme i to...
Jeste da je gramatika losa strana ove marionete ali kontam da je lokacija skupsina jer nije naveo dje bi zarobili premijera, vec nastavio prije i poslije toga da prica o skupstini
#pravdazaMaike
One Ring to Rule them all...
Oce li mi neko od pametnih objasniti kako se, napr.u Kotoru na dan izbora, nije osjecao pritisak drzavnog udara ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Recimo u nekom univerzumu da je sve istina, i da sada trebaju da dokažu da je Pipun izvodio državni udar. Katnić, mup i svi ostali su dali toliko kontradiktornih izjava da su sebi otežali posao x100 da dokažu da su Pipun i Voivoda organizovali državni udar.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
izazovu krvoprolice, zauzmu skupstinu, zarobe premijera, drze skupstinu.... nema potrebe da tumacim, nidje ne kaze da ista grupa sve ovo radi i vjerovatno je nemoguce... logicno je da oni koji zarobe skupstinu drze istu, covjek nije reka da planiraju zarobljavanje premijera u skupstini i kasnije tvrdi da to nije reka, zato pitam dje je laz?
to sto je u istoj recenici pomenuta skupstina i premijer ne znaci da neko treba da formira svoju recenicu i tvrdi da je tako izreceno. ovo pricam jer se video bezobrazno zove "Milivoje Katnic laze..." e pa o ovome ne laze, a kome je bezobrazluk dobar i dovoljan argument nek mu je sa srecom...
067-572270
S obzirom da ste mentalno još u nekim pedesetim godinama prošlog vijeka, vjerovatno vam nije strano ni špijuniranje i prijavljivanje sumnjivih lica narodnoj vlasti. Kakvo je vrijeme došlo, i s obzirom na hapšenja političkih protivnika, stvarno čovjek treba da pazi što priča.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kao i na prethodnim parlamentarnim odlucilo je par stotina ili hiljadu glasova. Mislim da je glupo pricati da podizanje tenzija nije uticalo na izlaznost i demotivaciju apstinenata ili simpatizera opozicije.
Gasenje vibera i whatsapa u 6h isto je doprinijelo frci i naravno da pored ostalih nepravilnosti izbori na drzavnom nivou ne mogu biti priznati. Na lokalnom nivou manji je uticaj sta se dogadja u drzavi i vece su konekcije izmedju biraca i partija. Da nije bilo drzavnog sigurno bi jos bolji rezultat bio... Ali posto je opozicija dobila zbog cega bi bacali pobjedu?
Zaboravismo kako je milo proglasio pobjedu u kotoru o budvi isto![]()
I kako je SD na silu presao cenzus i stotine glasova za HGI dje nema hrvata ni u tragovima...
Zaboravismo video klipove dje su iz dijaspore ulazili u kancelariju DF-a da uzimaju pare za putne troskove...
Sve zaboravismo jer su dosli Sindja i ekipa da nam otimaju drzavu... A druze svako dijete zna da je nas SAJ spreman da se izbori sa silom i do 3 puta vecom da nE pricamo o posebnoj i ostalim policajcima. Svakome je svoj zivot mio drugovi...
#pravdazaMaike
Last edited by Gandalf_White; 21-02-17 at 15:16.
Evo i.mene zanima dje je slagao kad si vec to postavio, pretpostavljam da je cilj to bio jer nije pjesma da bi se slusalo.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zakasnio si sa reakcijom Lepetanac, da ne rečem poranio si.
Evo ti objasnio Gandalf ranije.
Citiram :"...htjela da udje u skupstinu crne gore, zauzme skupstinu crne gore, zarobi njenog mhm, legitimnog, premijera, i da drzi tu skupstinu bla bla bla..."
Znaci ako cemo gramaticki da idemo dovoljno ti je ovo sto je ubacio premijera u sred recenice prije zauzimanja skupstine i na kraju zavrsio - drzi tu skupstinu... Implicirajuci da se premijer nalazi u skupstini u trenutku zauzimanja... Da je zavrsio recenicu i rekao grupa je planirala da zarobi premijera sve bi bilo Ok.
Ne znam sta je nejasno. Mislim znam, jer ova dileja nije sposobna da sastavi smislenu recenicu, pogodi sve padeze i ne koristi postapalice a ne da on rasvijetli drzavni udar...
Pi
Mislim stvarno, SDT treba da je covjek od ugleda i za postovanje a katnic se izrazava i ponasa kao ulicar.
Hint : Dubrovacke noci
#pravdazaMaike
Last edited by Gandalf_White; 21-02-17 at 15:45.
to sto on nabraja vise dogadjaja ne znaci (niti je on idje to potvrdio) da su ti dogadjaji svi trebali da se odvijaju tim redosledom niti na istoj lokaciji... a to sto on cudno sastavlja recenice nije poziv da ih mi prekrajamo za njega. ponavljam, nidje nije naveo da je plan bio zarobljavanje premijera bas u skupstini, a to ga je sukovic pita. dje je laz??????????
ulicarskom zargonu su nas ovih dana ucili neki narodni poslanici, tako da.......
067-572270
Druže ovo nije dokaz na sudu. Mediji su u pitanju. Kao i svaki drugi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks