para,para,gospodare....
para,para,gospodare....
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/758877#
koja je osoba koja daje 100K za ovo?! Kako je takva osoba uopšte došla do toga da ima 100K za auto?!
She is only here to annoy herself!
Andrej iz Burde.
Ali "oprema od 63 AMG" je killer detalj.
TAKUMI
Mene vise brine covjek sto ovo plati
![]()
I na njega je stavio da je novitec ahhahahah
f6
Zalosti, sta drugo reci
Sate sate sate
Zar nije novitec u danilovgrad?
I na c class da je 6.3 amg a ona 350 benz. I ima kao tojotu blindu (ko zna je li blind) a samar da mu covjek opali slomio ga kao da je od porcelana. Nego eto kamata cuda cini
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ja sam mislio da je samo ovoga zakitio laznim 6.3amglook znackama, a lik se profesionalno bavi time laziranjima... Hahahahahaa, kakva...
A ovaj Slr je zaplinjenjen u Češku radi nekakve prevare s lizing kucom, lezi vec 6 godina u livadu, žali ga Bože...
poslato s Jadrana
Znate li sto mi nije jasno, zasto se C63 zove C63, cak i naprijed ima oznaku 6,3 a motor je 6,2?
TAKUMI
Zasto se zove C63 kad je motor 4.0.
Zbog toga sto mu je to oznaka.
Dobro oznaka, a zasto onda 6,3 ako je 6,2?
TAKUMI
To ti je isto kao da pitas zasto je bmw oznaka 528 a motor je 2.0![]()
Ne shvatas i mos ga jebat.
TAKUMI
i na tvoje auto npr. pise 3.5 a u saobracajnu pise 3.4899993695 - znaci 3.4 jeto su prve dvije oznake.
![]()
"...Nakon što je veliko istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo da je udisanje dizelskih ispušnih plinova za ljude smrtonosnije od prometnih nesreća, Svjetska zdravstvena organizacija donijela je odluku o klasificiranju dizela u skupinu kancerogenih supstanci. Udisanje ispušnih plinova dizelskog goriva posebno je štetno za pluća i mokraćni mjehur."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks