previse klasican, nisi dijete Fabia pa da ti moram i ovo pojasnjavati
Last edited by bozoR; 18-02-17 at 21:29.
this time next year...
pa ne znam brate ja vozim golf 7,jeste tvrd i jos po nesto i servisiranje u roksped je nesojsko pa ga moram za mostar vozit i to,ali nije bas da je los.
ne nije mi zasmetalo,smeta mi roksped.a ovo drugo si sam rekao,nisi rekao bas tako da se za te novce moze kupit bolje.i golf nije odlican,ova sedmica,iskreno bolja je bila petica,ovaj je lizijeran dosta,jos kad ga vodis u roksped braca dokusure i oderu....ne zamjeraj ako sam reko bilo sto sto bi te povrijedilo eventualno.:ghost:
Ok, nema frke
this time next year...
Ja ne znam ko vozi vise auto u ovlasceni (osim ako nije u garanciji)
Imate odlicnih majstora za servise male, velike. Djelove dostupne svuda.
Evo primjer. Crkao termostat ocu na e220 cdi 2007 godiste.
U Ljetopis oko 90e sa popustom nekim kao.
Posto brat ide svaki mjesec 2-3x za njemacku, u servis mercedes u sred njemacke sa sve zigovima na kutiji itd itd. 35e.
Servis i ljetopis oko 250e.
Mi ga kuci uradimo za oko 100e. Tako da imate i majstora i nacina.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Tako nekako.
Pa treba. Superb je jedini njemacki auto koji bih ja kupio, jer vrijedi svaki cent, fenomefakinnalan auto. Ja ne znam sto ces drugo da ti kazem. Ako ti ja kazem za neki non-japan auto da je fenomenalan, da bih ga vozio i kupio onda znaj da tu nesto stima.
I ti mi pricas kako je dosadan.
That's the spirit. Jedini vozac Golfa koji je iskren.
TAKUMI
Superb je za te pare realno odličan.
She is only here to annoy herself!
Fuliran superb je predobar
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Predobra mu je i cijena takvom.
Pa oko 35, sto nije previse![]()
eo modela od 190ks, dsg, bixenon, koza itd itd
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...2&pageNumber=1
Last edited by stefke; 18-02-17 at 23:13.
jbg kad malo čoek razmisli dat jednosoban stan za škodu je ipak malo prećerano koliko god da je ta škoda dobra![]()
Auto od 35? Pa onda bi bile tri skode u pg i dva audija, da se ispunjava taj uslov
f6
zadnje pare za auto i jos kredita malo a lavore drze u kucu kad kisa pada.....
mislim da kod nas niko takav ne vozi škodu![]()
ovu od 35k mozda ne,rade ovo i za manje para....
davno je to bilo 90-tih pojam je bio golf2 kad chojek u zetu imashe 123-ku benza ispred kuce a u kucu nemashe pod no zemlja,isto je i danas tako,slon ispred kuce a crijeva u stomak raspadaju se od pashteta,salama i slichnih splachina...
Last edited by JUAN; 19-02-17 at 11:36.
Zeljko, interesuje me kako si zadovoljan voznoscu, potrosnjom, udobnoscu i slicno? Nadam se da ti se nije kvarila i da nisi imao troskove toga tipa ali si vjerovatno upucen pa cu te pitati u vezi njenog odrzavanja i servisiranja... Koliko je teska za odrzavanje i postoji li problem po pitanju eventualne nabavke djelova i sl? Hvala.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks